Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 12:43:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Бургас!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Бургас! (Прочетена 184273 пъти)
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Бургас!
«
Отговор #90 -:
март 19, 2008, 23:11:12 »
Цитат на: Dginger в март 19, 2008, 21:12:03
misskapriss
Вардар се намира точно до новия свободен университет, ще ти пратя карта точно да се ориентирате- на ул. Вардар №37 е ритуалната зала
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=166d39b823967e8afd338b3629d2073f&city=burgas&str=&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map42_36.x=61&Map42_36.y=2
Dginger благодаря ти много! Така както го обясняваш май ресторанта е много близо до ритуалната зала. Казва се р-т Университета и по информация бил до Новия Бургаски Свободен Университет, значи са близо двете места
Пожелавам на всички бургаски булки весели приготовления и прекрасен сватбен ден
Активен
ina_lemon
«
Отговор #91 -:
март 20, 2008, 07:26:28 »
Gucci
аз нямам нищо против да пообиколя малко с вас, ще звъннем и на Пламик, и може да се помотаем малко по сватбените сергии
. А ако бъдещата булка не иска компания, може да се видим просто за по кафенце-две-три, нали така.
Мisskapriss
правилно си се досетила, ритуалната зала и въпросния ресторант са на една плюнка място, ритуалната се намира в един дълъг блок, в края на който има един тунел, в който се намира ресторанта.Така че всичко е на един хвърлей място, ама то Бургас колко град е все пак
И тебе ще те чакаме да свирнеш за една бърза сгледа, стига да имате време покрай партитата.
Активен
violeta_stefanova
Регистриран
«
Отговор #92 -:
март 23, 2008, 16:28:12 »
здравеите бургаски булки . от месеци чета и ме е страх да пиша . задава се големия ден и ще се радвам на малко помощ от вас.
Активен
gal
Регистриран
«
Отговор #93 -:
март 23, 2008, 16:42:24 »
Здравейте,бургаски булки! И на мен ми предстои сватба в Бургас лятото, но аз не съм оттам.Ходили ли сте в новия бутик Романтика на ул.Републиканска (май сега е Цар Симеон ако не се лъжа) и има ли нещо интересно? Аз останах доста разочарована от бутик Романтика в София:(
Активен
violeta_stefanova
Регистриран
«
Отговор #94 -:
март 23, 2008, 17:43:52 »
във вторник ще ходим с моя до " аквата"" в бургас и ако ни харесе сще си го запазим , ако някоя от вас е била там били сподели за обслуването, остановката и т.н.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #95 -:
март 23, 2008, 19:00:29 »
на новите бургаски булки. Няма страшно момичета, ние на хапем, най-много да ви помогнем с каквото можем.
За "Аква" съм чувала само добри отзиви. Едни познати си правиха сватбата там миналата година и са доволни. За младоженците има апартамент...май е така и по другите хотели, ако си правиш сватбата в техния ресторант.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #96 -:
март 24, 2008, 14:22:40 »
Цитат на: ina_lemon в март 20, 2008, 07:26:28
Gucci
аз нямам нищо против да пообиколя малко с вас, ще звъннем и на Пламик, и може да се помотаем малко по сватбените сергии
. А ако бъдещата булка не иска компания, може да се видим просто за по кафенце-две-три, нали така.
Мisskapriss
правилно си се досетила, ритуалната зала и въпросния ресторант са на една плюнка място, ритуалната се намира в един дълъг блок, в края на който има един тунел, в който се намира ресторанта.Така че всичко е на един хвърлей място, ама то Бургас колко град е все пак
И тебе ще те чакаме да свирнеш за една бърза сгледа, стига да имате време покрай партитата.
ina_lemon, аз като идвам до Бургас мисля да пообиколя тамошните магазини ако ми остане време в неделя, така че може и с кафенце да го съчетаем ако си свободна, ще ти пиша на лични като съм по наясно как ще ни се разпредели времето
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #97 -:
март 26, 2008, 10:43:13 »
я кажете къде има хубави букети булченски на нормални цени.че моята бургаска булка и трябва и това.дайте препоръки за фризьор и гримьор.и за торти.аз да взема да стана сватбен агент в Бургас.Просто мацката ме разби като я питай за фризьор и ми вика една комшийка атук е пенсионерка и няма какво да прави и ще дойде да ми навие косата.като я питах за ноктите и тя вика ами аз няма да се лакирам и гримирам.
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #98 -:
март 26, 2008, 11:19:31 »
Цитат на: gucci в март 26, 2008, 10:43:13
я кажете къде има хубави букети булченски на нормални цени.че моята бургаска булка и трябва и това.дайте препоръки за фризьор и гримьор.и за торти.аз да взема да стана сватбен агент в Бургас.Просто мацката ме разби като я питай за фризьор и ми вика една комшийка атук е пенсионерка и няма какво да прави и ще дойде да ми навие косата.като я питах за ноктите и тя вика ами аз няма да се лакирам и гримирам.
Прегледай темата назад специално за цветята. Мисля, че имаше идей за хубави и евтини магазини. А за фризьор и маникюр - студия колкото искаш. Мацката да пообиколи малко, да разговаря с момичетата, да си направи пробна на всичко и да се спре. Кога е сватбата? Това момиче не ходи ли на фризьор?(извинявай за въпроса
) Може да разговаря със своята фризьорка да й направи прическа. В квартала където живее има поне три студия. (макар да не знам къде точно живее).
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
март 26, 2008, 13:52:02 »
за торта може да погледне в Захаро, Роза и Марс (аз съм за Захаро - разкошни са им тортите; в Роза пък знам, че правят всякакви "изчанчени" торти по желание на клиента)
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #100 -:
март 27, 2008, 11:07:47 »
Цитат на: Alucinado в март 26, 2008, 13:52:02
за торта може да погледне в Захаро, Роза и Марс (аз съм за Захаро - разкошни са им тортите; в Роза пък знам, че правят всякакви "изчанчени" торти по желание на клиента)
Подкрепям за "Захаро"-то. Невероятно вкусни и също така изчанчени торти правят. Нашата сватбена торта (а и за всичките ни празници) беше от там. Мммммммммммм....
Активен
marchiana
Новак
«
Отговор #101 -:
март 27, 2008, 13:24:21 »
Здравейте! Реших да се включа и аз, бъдеща бургаска булка. Разгледах сайта на "Захаро" и много ми харесаха тортите, а и чух добри отзиви от приятели. Мисля тортата ми да е от там.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
март 28, 2008, 08:35:40 »
и сйм бъдеща бургаска булка
Активен
ina_lemon
«
Отговор #103 -:
март 28, 2008, 08:37:45 »
Ами здравейте и добре дошли на новите бъдещи булки от Бургас.Дано успеете да намерите нещичко в този форум,което да ви помогне по организацията. Ние ще попомогнем тук там с каквото можем - ние, вече бившите бургаски булки.
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #104 -:
март 28, 2008, 10:20:54 »
Добре дошли на новите булки
. Предстоят ви много вълнения
. Ние ще помагаме с каквото можем
Активен