Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 12:38:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бургас!  (Прочетена 184268 пъти)

Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: март 19, 2008, 23:11:12 »

misskapriss   Вардар се намира точно до новия свободен университет, ще ти пратя карта точно да се ориентирате- на ул. Вардар №37 е ритуалната зала
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=166d39b823967e8afd338b3629d2073f&city=burgas&str=&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map42_36.x=61&Map42_36.y=2

Dginger благодаря ти много! Така както го обясняваш май ресторанта е много близо до ритуалната зала. Казва се р-т Университета и по информация бил до Новия Бургаски Свободен Университет, значи са близо двете места smile

Пожелавам на всички бургаски булки весели приготовления и прекрасен сватбен ден  give_rose give_rose give_rose
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: март 20, 2008, 07:26:28 »

Gucci   аз нямам нищо против да пообиколя малко с вас, ще звъннем и на Пламик, и може да се помотаем малко по сватбените сергии   tease tease tease . А ако бъдещата булка не иска компания, може да се видим просто за по кафенце-две-три, нали така.
Мisskapriss правилно си се досетила, ритуалната зала и въпросния ресторант са на една плюнка място, ритуалната се намира в един дълъг блок, в края на който има един тунел, в който се намира ресторанта.Така че всичко е на един хвърлей място, ама то Бургас колко град е все пак  Bravo Bravo Bravo И тебе ще те чакаме да свирнеш за една бърза сгледа, стига да имате време покрай партитата. 
Активен
violeta_stefanova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #92 -: март 23, 2008, 16:28:12 »

здравеите бургаски  булки . от месеци чета и ме е страх да пиша . задава се големия ден и ще се радвам  на малко помощ от вас. Сватбаааа
Активен
gal
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #93 -: март 23, 2008, 16:42:24 »

Здравейте,бургаски булки! И на мен ми предстои сватба в Бургас лятото, но аз не съм оттам.Ходили ли сте в новия бутик Романтика на ул.Републиканска (май сега е Цар Симеон ако не се лъжа) и има ли нещо интересно? Аз останах доста разочарована от бутик Романтика в София:(
Активен
violeta_stefanova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #94 -: март 23, 2008, 17:43:52 »

във вторник ще ходим с моя до " аквата"" в бургас и ако ни харесе сще си го запазим , ако някоя  от вас е била там били сподели за обслуването, остановката и т.н. weddingday
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: март 23, 2008, 19:00:29 »

Welcome на новите бургаски булки. Няма страшно момичета, ние на хапем, най-много да ви помогнем с каквото можем.  banana
За "Аква" съм чувала само добри отзиви. Едни познати си правиха сватбата там миналата година и са доволни. За младоженците има апартамент...май е така и по другите хотели, ако си правиш сватбата в техния ресторант.  blum
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: март 24, 2008, 14:22:40 »

Gucci   аз нямам нищо против да пообиколя малко с вас, ще звъннем и на Пламик, и може да се помотаем малко по сватбените сергии   tease tease tease . А ако бъдещата булка не иска компания, може да се видим просто за по кафенце-две-три, нали така.
Мisskapriss правилно си се досетила, ритуалната зала и въпросния ресторант са на една плюнка място, ритуалната се намира в един дълъг блок, в края на който има един тунел, в който се намира ресторанта.Така че всичко е на един хвърлей място, ама то Бургас колко град е все пак  Bravo Bravo Bravo И тебе ще те чакаме да свирнеш за една бърза сгледа, стига да имате време покрай партитата. 

ina_lemon, аз като идвам до Бургас мисля да пообиколя тамошните магазини ако ми остане време в неделя, така че може и с кафенце да го съчетаем ако си свободна, ще ти пиша на лични като съм по наясно как ще ни се разпредели времето  girl_wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: март 26, 2008, 10:43:13 »

я кажете къде има хубави букети булченски на нормални цени.че моята бургаска булка и трябва и това.дайте препоръки за фризьор и гримьор.и за торти.аз да взема да стана сватбен агент в Бургас.Просто мацката ме разби като я питай за фризьор и ми вика една комшийка атук е пенсионерка и няма какво да прави и ще дойде да ми навие косата.като я питах за ноктите и тя вика ами аз няма да се лакирам и гримирам.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: март 26, 2008, 11:19:31 »

я кажете къде има хубави букети булченски на нормални цени.че моята бургаска булка и трябва и това.дайте препоръки за фризьор и гримьор.и за торти.аз да взема да стана сватбен агент в Бургас.Просто мацката ме разби като я питай за фризьор и ми вика една комшийка атук е пенсионерка и няма какво да прави и ще дойде да ми навие косата.като я питах за ноктите и тя вика ами аз няма да се лакирам и гримирам.
Прегледай темата назад специално за цветята. Мисля, че имаше идей за хубави и евтини магазини. А за фризьор и маникюр - студия колкото искаш. Мацката да пообиколи малко, да разговаря с момичетата, да си направи пробна на всичко и да се спре. Кога е сватбата? Това момиче не ходи ли на фризьор?(извинявай за въпроса  blush) Може да разговаря със своята фризьорка да й направи прическа. В квартала където живее има поне три студия. (макар да не знам къде точно живее).
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: март 26, 2008, 13:52:02 »

за торта може да погледне в Захаро, Роза и Марс (аз съм за Захаро - разкошни са им тортите; в Роза пък знам, че правят всякакви "изчанчени" торти по желание на клиента)
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: март 27, 2008, 11:07:47 »

за торта може да погледне в Захаро, Роза и Марс (аз съм за Захаро - разкошни са им тортите; в Роза пък знам, че правят всякакви "изчанчени" торти по желание на клиента)
Подкрепям за "Захаро"-то. Невероятно вкусни и също така изчанчени торти правят. Нашата сватбена торта (а и за всичките ни празници) беше от там. Мммммммммммм.... good
Активен
marchiana
Новак
*
Публикации: 19

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: март 27, 2008, 13:24:21 »

Здравейте! Реших да се включа и аз, бъдеща бургаска булка. Разгледах сайта на "Захаро" и много ми харесаха тортите, а и чух добри отзиви от приятели. Мисля тортата ми да е от там.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: март 28, 2008, 08:35:40 »

new user и сйм бъдеща бургаска булка    blush
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: март 28, 2008, 08:37:45 »

Ами здравейте и добре дошли на новите бъдещи булки от Бургас.Дано успеете да намерите нещичко в този форум,което да ви помогне по организацията. Ние ще попомогнем тук там с каквото можем - ние, вече бившите бургаски булки.  give_rose give_rose give_rose
Активен
niksha
Сватбар
Публикации: 271

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: март 28, 2008, 10:20:54 »

Добре дошли на новите булки  give_rose . Предстоят ви много вълнения  tease . Ние ще помагаме с каквото можем  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: