Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 11:54:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на plesure - 08.07.2011  (Прочетена 40217 пъти)

tsvetenceto
Ентусиаст
**
Публикации: 93

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 04, 2011, 20:14:36 »

plesure успех и хубави емоции в оставащите дни  heart
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 05, 2011, 21:40:17 »

Хайдеее plesure още малкооо  Сватбаааа ама вие сте готови вече ,браво на вас!
Споко, кола ще се намери  smile ние мислим да си направим майтап и след ритуалната зала да се качим в трамвая с младоженеца да се повозим заедно с някой  оркестър за 2 спирки ,понеже църквата и ритуалната зала са много близко  sarcastic Ще падне голям купон ....Ама хайде  да не ти спамя темичката  blush
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 06, 2011, 19:32:39 »

Пантерикс, много добра идея - ще е забавно, сигурна съм!

Аз вчера си получих сватбената книга - станала е много добре, като имам снимка - ще я постма. Бях на прдобна прическа при друг фризьор, и много се харесах - явно ще е тя, а не първоначалният вариант. Увиснах и с грима - мацката заминала да работи на морето. добре че са приятелките ми - намериха ми гримьор, но не знам какво ще излезе от това - няма да имам пробен грим.. Успях да си намеря чехли, с които ще мога да заменя сандалите по някое време като се изморя, това е много добре!!! Платих втората част от видеото и си намерих идеалните бижута. Вечерта заведох любимият в нашето ресторантче (където ми предложи) за да се откъснем за малко от лудницата. Оказа се че това бе доста добра идея. Бая работа свърших вчера наистина

Днес обаче се върнахме в реалността - звъненето започна от сутринта. Една приятелка от чужбина, която трябваше да посрещам днес на обяд се обади - баба й починала, няма да дойде. Стана ми тъпо. По обяд отидох при свекито да занеса някой от нещата натам. Докато бях там се обади милото - дядо му (на свекито баща й) починал, погребението ев утре. Ето това ме разби! Никога не са били близки и в добри отношения, колкото и странно да звучи майка му не понасяше баща си и се почнаха едни разкази, едно кълнене.. много ме натовари психически. На погребение няма да ходят но все пак..
« Последна редакция: юли 07, 2011, 00:03:13 от plesure » Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 06, 2011, 22:32:48 »

plesure това е ужасно ,много ме натъжи  cray вместо да си щастлива и всичко да бъде прекрасно в последните дни преди сватбата да се случват такива неща е отврат sad Направо не ти завиждам мила ,мога само да ти кажа,бъди силна и се опитай да не мислиш за тези неща ,за да не се натоварваш излишно sad пък всичко останало ще мине рано или късно..
Желая ти прекрасна сватба и много много усмивки  smile бъдете много щастливи. weddingday
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: юли 07, 2011, 08:01:25 »

Plesure, много тъжно и наистина много натоварващо в последния ден преди сватбата cray
Моля те, опитай се да се абстрахираш от всичко това и мисли за утре и за прекрасното събитие, което те очаква yahoo danceg yahoo Иначе, много се радвам, че с прическата си решила проблема, а пък за грима - не се притеснявай, сигурна съм, че ще си мноооогооооо хубава give_rose Хайде, пожелавам ти спокоен ден и утре да не забравиш да ни споделиш последни вълнения на чашка кафенце girl_wink
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 07, 2011, 09:19:07 »

Ако утре не влезна във форума, искам да ти пожелая 1 прекрасен ден, изпълнен с много усмивки и любов.
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #96 -: юли 07, 2011, 11:43:15 »

Офф plesure и аз се натъжих от случващото се около теб. Неприятно е, но нищо не можеш да промениш.

Не си разваляй хубавото настроение, утре си е Твоят Ден и черпи с пълни шепи от него  smile Сватбаааа
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #97 -: юли 07, 2011, 14:28:44 »

plesure въпреки всичко се наслади на този ден, той е ваш ден , вашият празник  girl_wink
както каза susito -черпи с пълни шепи  weddingday Party time Сватбаааа
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #98 -: юли 07, 2011, 15:33:22 »

Plesure, много съжалявам за неприятните случки напоследък, но ти желая оставащите мигове като госпожица да бъдат прекрасни, а на самия ви сватбен ден да сте най-щастливите на света!!! Радвайте се на всеки миг, защото няма да се повтори good
Активен
malinka_a
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Истински щастлива и обичана..

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: юли 08, 2011, 08:31:28 »

plesure,нека днешният ден бъде много вълнуващ и незабравим.Пожелавам ви прекрасна сватба и  щастлив семеен живот! weddingday
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 08, 2011, 08:35:23 »

plesure
Ето,че дойде и твоят ден,днес забрави всичко,и се отдай на деня-той е ВАШ,пожелавам Ви много усмивки днес и щастлив семеен живот
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #101 -: юли 08, 2011, 09:00:13 »

plesure  Сватбаааа Party time
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #102 -: юли 08, 2011, 09:42:06 »

Дългоочакваният ден настъпи weddingday

Нека този ден е незабравим, пожелавам ви да се обичате още дълги години и да се уважавате girl_wink
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #103 -: юли 08, 2011, 13:44:49 »

Пожелавам ти късмет и един прекрасен ден!
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 09, 2011, 14:21:21 »

plesure, честито!!! Бъдете едно здраво и много щастливо семейство!!! heart heart heart
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: