Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:24:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383776 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #825 -: юни 14, 2007, 11:21:39 »

моята сватба е август месец и аз въпреки неудобството донякъде реших да съм със затворена обувка и с чорап защото мисля че така е правилно защото е официален случай.но мисля че всеки сам трябва да си го прецени и да не робува на схващания.даже вчера взех 6ден чорпогащник-възможно най тънкия и мисля че ще успея да го издържа.естествено мисля в ресторанта като мине официалната част да събуя чорпогащника и обувките и да си обуя едни чехлички които са ми супер удобни.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #826 -: юни 14, 2007, 11:38:16 »

майка ми каза "абе кои ще ти гледа обувките те ще оглеждат нагоре как е рокля,прическа,грим.нали ги гледам с обувчици тип мокасинки това не ти е бала да свалиш обувките и да сложиш цвички важното е да ти е удобно цял ден ще си с тях"но аз много много не съм съгласна с нея
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #827 -: юни 14, 2007, 12:42:39 »

Така е защото гледам всичко да ни е изпипано и перфектно, нали един път си булка! Е..поне в повечето случаи де  blush. И искаме хем да са красиви хем да са удобни, за да нямаме рани и мазоли които да ни разсейват от вълнуващия ден. Е в повечето случи красивите обувки са неудобни, но ако имате време и търпение ще намерите това което искате. При мен стана така...макар и раничко, но открих хем удобни хем такива каквито си ги представах и красиви и най-важното нещо което трябваше-на ниско токче! girl_in_love
Така че скоро ще намерите Своите обувки! good
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #828 -: юни 14, 2007, 12:51:58 »

аз малко май ще се отдалеча от темата.сватбата ми е средата на октомври а така ми се искаше да съм с отворени обувки как мислите няма как да стане нали???
Мила, моята сватба беше на 11.11 миналата година и обувките ми бяха отворени отзад  good
Честно казано аз исках сандали, защото нося 41 номер  crazy и много трудно си намирам обувки  pardon
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #829 -: юни 14, 2007, 13:00:27 »

имала си късмет времето беше топло и приятно то нямаше зима де smile аз не знам още но ако са отворени искам и отзад и отпред
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #830 -: юни 14, 2007, 13:05:05 »

Според мен трябва да гледаш обувките ти да са удобни и не теб да ти харесват! Няма толкова да е студено, че да измръзнеш  pardon После в ресторанта така или иначе ще е топло, а навън не е толкова много стоенето, така че  good
П.С. Аз също исках да са отворени отпред и отзад, за да не ми убиват, защото всички обувки ми правят мазоли, но тези пък ми бяха толкова удобни girl_in_love , а и са на една приятелка, която случайно си ги беше купила лятото и не ги беше носила и така се сдобих с обувки  blum
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #831 -: юни 14, 2007, 14:47:02 »

аз малко май ще се отдалеча от темата.сватбата ми е средата на октомври а така ми се искаше да съм с отворени обувки как мислите няма как да стане нали???
Мила, моята сватба беше на 11.11 миналата година и обувките ми бяха отворени отзад  good
Честно казано аз исках сандали, защото нося 41 номер  crazy и много трудно си намирам обувки  pardon

това са моите обувки
http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=29.75
сватбата ми беше на 16.12.2006.Според мене спокойно можеш да си сложиш каквито обувки ти харесват.
Активен
tonbu
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #832 -: юни 16, 2007, 22:21:13 »

Има ли значение дали си с обувка или сандал?
Нашата сватба е края на юли и ще е доста топличко.За това си мисля че сандал е по-добре.
Дали ще е грозно? crazy
Активен
maria_lakova

Моят сватбен албум

« Отговор #833 -: юни 16, 2007, 22:28:17 »

Има ли значение дали си с обувка или сандал?
Нашата сватба е края на юли и ще е доста топличко.За това си мисля че сандал е по-добре.
Дали ще е грозно? crazy
Не мисля, че ще е грозно, защото има толкова хубави и елегантни моделчета, че дори може да изглежда по-добре от обувка! Все пак в края на юли затворена обувка  nea nea nea
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #834 -: юни 16, 2007, 23:01:29 »

tonbu в никакъв случай не мисля, че със сандал ще е грозно. Аз самата смятам да си взема отворени сандали и смятам че ще стои нежно.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #835 -: юни 17, 2007, 10:23:44 »

аз все си мисля че типа обувка се определя от модела на роклята.т.е. ако си с някоя тежка обемиста рокля и имаш и нещо отгоре може би сандала няма да е подходящ.и обратното ако роклята ти е лека ефирна асиметрична и се вийда малко голото краче(или и 2те blum)затвотена обувка няма да стои добре ботуш например да ама обувка е не знам де то всеки кактео се харесва и му седи добре good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #836 -: юни 18, 2007, 15:24:46 »

Надявам се да не се повтаря но намерих един интересен сайт с доста булчински обувчици.ако се повтаря се извинявам предварително на модераторите.ето го и сайтчето http://www.saugusshoes.com/catalog.html?cat=shoe
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #837 -: юни 18, 2007, 18:08:01 »

Според мен изборът на обувка за сватбата е въпрос на лично предпочитание. Споделям мнението на Мария, че е най-важно обувките да са удобни, тъй като всяка булка е на крак през почти целия ден.
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #838 -: юни 19, 2007, 06:20:15 »

наистина е много важно да са удобни  good аз обаче тук се сблъсквам с огромен проблем - търсих като луда и не мога да си открия подходящи и най-вече удобни обувки  Cray направо не зная какво ще правя  End
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #839 -: юни 19, 2007, 11:51:03 »

Показвах моите някъде напред в постовете - те бяха за официалната част,а за танците си имах чехлички  girl_wink А за това "кой ще ти гледа обувките..." - ами ...  nea На първо място -ТИ  Girl_sing
solecito , миличка, не така  girl_wink Ще си намериш - аз моите ги открих в едно магазинче в София,съвсем случайно,бях с подути крака от цял ден обикаляне на жегите, и без това си нося голям номер!Но ги обух - малко ми стискаха,но поех риска - като ми починаха краката, нямаше проблеми  danceg Поносих ги преди сватбата и всичко беше на ред  good
Аз бях с чорапки до коляното - тъпа идея,но нямаше начин, а и всичко друго щеше да си личи под роклята, от гледна точка на удобството с въпросните обувки- това беше варианта -  и след това танци-манци с чехличките  girl_in_love
Успех !  Good luck
Активен
Страници: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: