Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:48:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 81   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките - мода, тенденции ...  (Прочетена 383801 пъти)

kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #855 -: юни 23, 2007, 21:46:52 »

убедена съм че всичко ще е тип топ кога беше Твоя ден че нещо не съм много в час явно еуфорията ме е завладяла yahoo
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #856 -: юни 23, 2007, 21:51:51 »

на 14.07, няма много време  DANCE аз и затова бързах да си взема обувки, за да имам достатъчно време да свикна с тях, че тази тема е кошмарна за мен  Girl_sing
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #857 -: юни 25, 2007, 08:55:23 »

обувки - тук вече май ще имам голям проблем
както казах роклята ми е цвят шампанско което според мен означва че и обувките трябва да са такива но ми се струва че ще бъде много трудно да открия такъв цвят
моля момичетата от Варна ако сте видели по-магазините такъв цвят обувки да ми пишите
благодаря
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #858 -: юни 25, 2007, 10:14:22 »

мила по принцип мислех че в магазина, от който ти е роклята би трябвало да ти предложат и обувчици от същия плат като роклята и т.н. или ти си отказала този вариант
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #859 -: юни 25, 2007, 10:16:06 »

мила по принцип мислех че в магазина, от който ти е роклята би трябвало да ти предложат и обувчици от същия плат като роклята и т.н. или ти си отказала този вариант
о не не съм се сетила *crazy*още днес ще проверя
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #860 -: юни 25, 2007, 10:31:45 »

и малко за моите главоболия... аз ходих до пловдив, ама трънци, нищо нямаше, посля ходих до сватбения център в младост, не само че си купих 35 номер, на СПАС са обувките, но и пробвах роклята това е за друга тема само че, супер ми бяха обувките, затворени, удобни.. даааааааааа ама не като се прибрах вкъщи усетих че краката ми много се изкривяват, т.е от петата ми ходилата ми отиват на страни,чупят се .. казаха ми приятелки че не са ортопедично поставени токчетата...  и пак по мъките.. ако евентуално нищо не мога да намеря отивам в дейзи в асеновград, ако не ще ида да се самоубия някъде ...  ANGRY hunter
след всичкото обикаляне в пловдив се оказа че Арайз немогат да ми направят обувки защото сандалите им нямат 35 номер платформа !?!??! а във Фадо въобще не са и чували за 35 номер...

а с тия които купих не искам да съм защото може да бъда  хубава булка ама ще падам постоянно, защото и ще ми се чупят ходилата и ще се препъвам...  cray

Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #861 -: юни 25, 2007, 10:36:28 »

mandarinka много неприятно и аз съм с малък номер 36
пожелавам ти успех и дано намериш подходящи и удобни обувчици
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #862 -: юни 25, 2007, 10:39:02 »

Ох, милинка mandarinka, наистина ужасно се получава това с обувките ти. На теб кога беше заветната дата? Евентуално мога да питам сестра ми за магазини, които предлагат 35-ти номер, защото тя само такива носи. Евентуално един съвет, които знам от нея. Пробвай и 36-ти, понякога има известни разлики в номерацията и може да ти паснат. Сестра ми има 2-3 чифта 36 номер, които й стават. Успех, мила!  good Аз тази седмица към края ще се чуя със сестра ми и ще я питам за магазини.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #863 -: юни 25, 2007, 10:44:33 »

мандаринка това с обувките е много неприятна история bad но се питам щом могат да се намерят сватбени обувки 42 номер(да ме извини някои ако без да искам съм го засегнала)какъв е проблема за 35ти :(надявам се скоро да си немериш твоите си обувчици мила.Петкова чакам да ми кажеш какво успя да направиш с твоите обувки Good luck мила
Активен
abel
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #864 -: юни 25, 2007, 10:51:51 »

и малко за моите главоболия... аз ходих до пловдив, ама трънци, нищо нямаше, посля ходих до сватбения център в младост, не само че си купих 35 номер, на СПАС са обувките, но и пробвах роклята това е за друга тема само че, супер ми бяха обувките, затворени, удобни.. даааааааааа ама не като се прибрах вкъщи усетих че краката ми много се изкривяват, т.е от петата ми ходилата ми отиват на страни,чупят се .. казаха ми приятелки че не са ортопедично поставени токчетата...  и пак по мъките.. ако евентуално нищо не мога да намеря отивам в дейзи в асеновград, ако не ще ида да се самоубия някъде ...  ANGRY hunter
след всичкото обикаляне в пловдив се оказа че Арайз немогат да ми направят обувки защото сандалите им нямат 35 номер платформа !?!??! а във Фадо въобще не са и чували за 35 номер...

а с тия които купих не искам да съм защото може да бъда  хубава булка ама ще падам постоянно, защото и ще ми се чупят ходилата и ще се препъвам...  cray

Задължително мини по марковите магазини за обувки в София, както и в Леонардо в Сити Центъра.
Аз докато се разхождах за обувки - масово се оказваше, че са им останали много малки номера...
Цените бяха намалени, и аз много се бях изнервила. На няколко места имаха само 35-36.
Задължително пробвай!
Аз по принцип нося 38 номер, но на италианските и испански се оказах 39 номер. Значи е много вероятно и на теб да ти станат 36-ти /на доста места имаха точно такива малки номера/.
Успех  good

Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #865 -: юни 25, 2007, 12:13:13 »

на 14.07, няма много време  DANCE аз и затова бързах да си взема обувки, за да имам достатъчно време да свикна с тях, че тази тема е кошмарна за мен  Girl_sing

solecito обувките са ти страхотни - откъде са? give_rose
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #866 -: юни 25, 2007, 12:15:36 »

на мен много не ми се иска обувките да са цвят шампанско, едва ли после ще ги сложа
а ако са белички сандалки само с една катарамка, пак става нали те няма да се виждат?!
какво ще кажете?
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #867 -: юни 25, 2007, 12:17:04 »

съгласна съм с теб Петкова, но все пак роклята ти е цвят шампанско и мисля, че повече ще отиват - лично мнение!!!! give_rose give_rose
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #868 -: юни 25, 2007, 12:18:41 »

съгласна съм с теб Петкова, но все пак роклята ти е цвят шампанско и мисля, че повече ще отиват - лично мнение!!!! give_rose give_rose
да така е но 100% след сватбата няма да ги сложа сигурно и затова питам, как е според вас
иначе да по-добре ще е да са като роклята
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #869 -: юни 25, 2007, 12:19:38 »

и аз така мисля мила а и ме смъмриха малко във форума като казах "те няма да се виждат" laugh вземи си такива каквито ти се иска и каквито винаги си мечтала да имаш без значение дали се виждат или не те трябва да са 'твоите обувки' ти ще си знаеш е отиват ми на роклята но не ми харесват или пък добре че си взех мечтаните обувчици толкова съм щастлива..прецени сама  Wink
Активен
Страници: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 81   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: