Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 08:34:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 4-та част  (Прочетена 202847 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #360 -: ноември 13, 2012, 12:57:37 »

AIVEN мисля, че имат хореография за определени песни, готови. Но предполагам, че ако искаш специална могат да ти направят хореография и върху нея, но на по-висока цена. Това вече трябва да се уточни с тях smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: ноември 13, 2012, 14:58:35 »

ние имахме, песен за 1ви танц, песен за танц на кумове, песен за танц на родители, песни по времето когато минавахме за наздравица с гостите, песен за рязане на торта, песен за вадене на жартиера, както и още 2 песни, едната беше поздрав от булката за младоженеца, другата обратно, от младоженеца за булката smile Всичко е както си го направите. Ако вие не сте си избрали песни за тези моменти ще ви пусне ди джея по свое усмотрение smile
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #362 -: ноември 13, 2012, 15:13:24 »

Мисля,че така ще е най-добре,ДЖ-ят да реши какво да пусне,и без това обичам изненадите Wink
Само за нашият танц ще му кажа коя искаме.Спрели сме се на shania twain - you're still the one
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: ноември 13, 2012, 15:39:21 »

това е хубава песен smile. А иначе аз препочитах за другите неща ние да си му дадем песните, защото си имаха символика за нас. Така и така той избира абсолютно всичко останало като музика smile
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #364 -: ноември 14, 2012, 01:49:25 »

Момичета помагайте  pardon
Водещата ми каза да си подготвя плейлиста за сватбата,която да включва:
1.Песен за танц на кумувете.
2.За влизането ни в ресторанта.
3.Наздравицата с кумувете
4.Рязането на тортата
И още някои любими песни. *crazy*Изобщо си нямам и напредстава какви да са.
Тази "водеща" ви е вменила задължения, които са нейни и за които плащате хонорар (както и на DJ, оркестър или поп-група, а това е тяхната работа като екип)...поне да ви беше предложила няколко композиции, песни, изпълнители, музикални заглавия, видео клипове...Списъкът с възможности е огромен, разгледайте подобни теми назад във форума, има добри идеи за тези основни акценти и ритуали на всяко сватбено тържество.
Активен
vanesska
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #365 -: ноември 14, 2012, 09:56:02 »

Josephine и ти си права,че той избира всичко останало,и е много хубаво,че сте си избрали вие песните със значение за вас,но ние май май нямаме подходящи такива pardon
Djdjimi водещата просто ни предложи ако искаме ние да си изберем нещо друго и различно,както е направила Josephine
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #366 -: ноември 14, 2012, 12:06:41 »

Ние бяхме избрали за танц на кумовете Марк Антъни и Тина Арена. Случайно се оказа, че те обожават тази песен  heart Хубаво е да е песен от сватбата им, ако са женени, или песен, която харесват и/ли имат спомени от нея.

Наздравица с кумовете - ако е само с тях, може например Многая лета (поизрязана). Ако вече е за минаване по масите - нещо народно, по-бавно - Слави Трифонов - Сватба, напр.

На влизането в ресторанта при нас звучеше народна музика. Ритуалът по посрещането ни беше в рими и в народен стил казано. Ако е интересно, ще напиша текста  Wink Може например нещо закачливо - Женени с деца имаше като идея тук във форума. Или нещо по-сериозно в зависимост от ритуала по посрещането.

Рязането на тортата - имаше просто инструментал като фон. Момичетата са прави, че там все пак се говори и не се слуша много самия текст на песента, а ние все пак имахме и заря след това - съвсем да не си чуеш мислите  blum

За жартиера помолих DJ-я за AC/DC - The Jack - текстът ми се стори подходящ, а ние с мъжът ми спретнахме един импровизиран танц, където пратихме децата да пушат по една цигара, а възрастните да гледат
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: ноември 14, 2012, 14:32:24 »

За жартиера помолих DJ-я за AC/DC - The Jack - текстът ми се стори подходящ, а ние с мъжът ми спретнахме един импровизиран танц, където пратихме децата да пушат по една цигара, а възрастните да гледат

Мила, не че нещо, но може би не знаеш. Тази песен има история за самата група, реална история. На някакво турне се изредили всичките да спят с някаква фенка. Оказало се, че имала венерическа болест - гонорея, и всичките се заразили. Това не е майтап. Въпросното she's got the jack означава - тя има гонорея, Jack е метафора за венерическата болест. Цялата песен, целия текст е метафора на тази случка.  Просто смятам, че тази песен е доста неподходяща за сватба, носи прекалено вулгарен смисъл. За стрийптиз ок, но за младоженци NO Не пиша това за да те накарам да се чувстваш кофти, а за да знаят другите тази песен какво значение носи.

Относно нашата песен - имаме две, които много харесваме, но май нито една от тях не става.
първата - Барбара Стрейзанд - Woman in love, но в нея се пее за женската обич, някак си не е предназначена за двамата, а само за мен. МИсля, че ще е много по-подходяща да поздравя мъжа ми с нея. Другата-още по-лЮбима песен, особено за мен, е Браян Адамс - Have you ever really loved a woman. В нея пък обаче се пее само за мъжката лЮбов. А и заглавието (някога обиччал ли си истински жена) не върви много като се има предвид, че е втори брак на мъжа ми. А и има едно изречение в самата песен "да виждаш в очите й неродените си деца". Той и дете вече има от първия си брак. Не върви някак. Но пък е толкова красива и нежна тая песен. Дали пък някой ще слуша толкова задълбочено и ще си превежда текста? Може да я оставим за песен за кумовете, няма да е толкова важна символиката за тяхната песен.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: ноември 14, 2012, 15:01:44 »

Николета, Браян Адамс и аз много го харесвам затова нашата първа песен беше All for love smile Текста е уникален, погледни го и мисля че ще се влюбиш smile

А иначе това което е казал djdimi не е баш така...не е задължение нито на водещата, нито на ди джея да ви избира песента за първия танц, освен ако не държите на нея и не ви е все едно на какво ще танцувате. Това си е лично ваш избор, на младоженците, и това прави вашата сватба уникална и индивидуализирана, защото вие ще изберете нещо което ще има символика за вас, а не просто какво да е за отбиване на номера. Помислете добре, а ако не ви пука не давайте списък и разчитайте на ди джея smile
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #369 -: ноември 14, 2012, 16:15:25 »

nikoletasss, тази история не я знаех  Wink Аз обаче нещо явно съм в грешка, защото си превеждам песента като за гол покер...

Иначе Браян Адамс има изключително подходящи песни. Не е задължително да е нещо супер популярно от дискографията му. Барбара Стрейзанд не я избрахме точно поради тази причина, която си посочила, въпреки, че мъжът ми страшно я харесва. Аз лично много харесах и Ishtar - Horchat Hai Caliptus
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #370 -: ноември 14, 2012, 16:54:17 »

Аз пък не мисля, че текста е кой знае колко важен, още повече ако песента има сантиментална стойност. Нашата песен беше U2 - With or without you, чийто текст изобщо не е подходящ за сватба, но пък си беше нашата, с която имаме супер много спомени. Като засвири с тоя бас направо краката ми се подкосиха и още ме побиват тръпки като се сетя heart Имаме толкова хубави спомени на нея, другото беше все тая....и двамата знаехме, че един ден като се оженим това ще е нашата песен и така и стана heart
Активен
teeri
Гост
« Отговор #371 -: ноември 20, 2012, 01:35:02 »

ние сме много диви с бъдещия ми съпруг:) и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееее:)
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

« Отговор #372 -: ноември 21, 2012, 12:22:53 »

ние сме много диви с бъдещия ми съпруг:) и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееее:)
Ето Ви нещо НЕСТАНДАРТНО http://www.youtube.com/watch?v=TTqpEJh03fI
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #373 -: ноември 21, 2012, 19:23:16 »

ние сме много диви с бъдещия ми съпругsmile и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееееsmile

Ето нещо за диви младоженци smile

https://www.youtube.com/watch?v=xJHp9dRAYn8
« Последна редакция: ноември 21, 2012, 19:56:25 от DjNick Mc » Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: ноември 22, 2012, 15:28:38 »

Ние въобще и не дискутираме въпроса за първи сватбен танц smile Винаги сме обожавали песента са Силвия Кацарова - "Обичам те" и просто няма друг вариант за песен smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: