Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 08:34:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 4-та част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 4-та част (Прочетена 202847 пъти)
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
Re:Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 4-та част
«
Отговор #360 -:
ноември 13, 2012, 12:57:37 »
AIVEN
мисля, че имат хореография за определени песни, готови. Но предполагам, че ако искаш специална могат да ти направят хореография и върху нея, но на по-висока цена. Това вече трябва да се уточни с тях
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #361 -:
ноември 13, 2012, 14:58:35 »
ние имахме, песен за 1ви танц, песен за танц на кумове, песен за танц на родители, песни по времето когато минавахме за наздравица с гостите, песен за рязане на торта, песен за вадене на жартиера, както и още 2 песни, едната беше поздрав от булката за младоженеца, другата обратно, от младоженеца за булката
Всичко е както си го направите. Ако вие не сте си избрали песни за тези моменти ще ви пусне ди джея по свое усмотрение
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #362 -:
ноември 13, 2012, 15:13:24 »
Мисля,че така ще е най-добре,ДЖ-ят да реши какво да пусне,и без това обичам изненадите
Само за нашият танц ще му кажа коя искаме.Спрели сме се на shania twain - you're still the one
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #363 -:
ноември 13, 2012, 15:39:21 »
това е хубава песен
. А иначе аз препочитах за другите неща ние да си му дадем песните, защото си имаха символика за нас. Така и така той избира абсолютно всичко останало като музика
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #364 -:
ноември 14, 2012, 01:49:25 »
Цитат на: vanesska в ноември 13, 2012, 10:44:12
Момичета помагайте
Водещата ми каза да си подготвя плейлиста за сватбата,която да включва:
1.Песен за танц на кумувете.
2.За влизането ни в ресторанта.
3.Наздравицата с кумувете
4.Рязането на тортата
И още някои любими песни. *crazy*Изобщо си нямам и напредстава какви да са.
Тази "водеща" ви е вменила задължения, които са нейни и за които плащате хонорар (както и на DJ, оркестър или поп-група, а това е тяхната работа като екип)...поне да ви беше предложила няколко композиции, песни, изпълнители, музикални заглавия, видео клипове...Списъкът с възможности е огромен, разгледайте подобни теми назад във форума, има добри идеи за тези основни акценти и ритуали на всяко сватбено тържество.
Активен
vanesska
Любопитен
«
Отговор #365 -:
ноември 14, 2012, 09:56:02 »
Josephine
и ти си права,че той избира всичко останало,и е много хубаво,че сте си избрали вие песните със значение за вас,но ние май май нямаме подходящи такива
Djdjimi
водещата просто ни предложи ако искаме ние да си изберем нещо друго и различно,както е направила Josephine
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #366 -:
ноември 14, 2012, 12:06:41 »
Ние бяхме избрали за танц на кумовете Марк Антъни и Тина Арена. Случайно се оказа, че те обожават тази песен
Хубаво е да е песен от сватбата им, ако са женени, или песен, която харесват и/ли имат спомени от нея.
Наздравица с кумовете - ако е само с тях, може например Многая лета (поизрязана). Ако вече е за минаване по масите - нещо народно, по-бавно - Слави Трифонов - Сватба, напр.
На влизането в ресторанта при нас звучеше народна музика. Ритуалът по посрещането ни беше в рими и в народен стил казано. Ако е интересно, ще напиша текста
Може например нещо закачливо - Женени с деца имаше като идея тук във форума. Или нещо по-сериозно в зависимост от ритуала по посрещането.
Рязането на тортата - имаше просто инструментал като фон. Момичетата са прави, че там все пак се говори и не се слуша много самия текст на песента, а ние все пак имахме и заря след това - съвсем да не си чуеш мислите
За жартиера помолих DJ-я за AC/DC - The Jack - текстът ми се стори подходящ, а ние с мъжът ми спретнахме един импровизиран танц, където пратихме децата да пушат по една цигара, а възрастните да гледат
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #367 -:
ноември 14, 2012, 14:32:24 »
Цитат на: Alichka в ноември 14, 2012, 12:06:41
За жартиера помолих DJ-я за AC/DC - The Jack - текстът ми се стори подходящ, а ние с мъжът ми спретнахме един импровизиран танц, където пратихме децата да пушат по една цигара, а възрастните да гледат
Мила, не че нещо, но може би не знаеш. Тази песен има история за самата група, реална история. На някакво турне се изредили всичките да спят с някаква фенка. Оказало се, че имала венерическа болест - гонорея, и всичките се заразили. Това не е майтап. Въпросното she's got the jack означава - тя има гонорея, Jack е метафора за венерическата болест. Цялата песен, целия текст е метафора на тази случка. Просто смятам, че тази песен е доста неподходяща за сватба, носи прекалено вулгарен смисъл. За стрийптиз ок, но за младоженци
Не пиша това за да те накарам да се чувстваш кофти, а за да знаят другите тази песен какво значение носи.
Относно нашата песен - имаме две, които много харесваме, но май нито една от тях не става.
първата - Барбара Стрейзанд - Woman in love, но в нея се пее за женската обич, някак си не е предназначена за двамата, а само за мен. МИсля, че ще е много по-подходяща да поздравя мъжа ми с нея. Другата-още по-лЮбима песен, особено за мен, е Браян Адамс - Have you ever really loved a woman. В нея пък обаче се пее само за мъжката лЮбов. А и заглавието (някога обиччал ли си истински жена) не върви много като се има предвид, че е втори брак на мъжа ми. А и има едно изречение в самата песен "да виждаш в очите й неродените си деца". Той и дете вече има от първия си брак. Не върви някак. Но пък е толкова красива и нежна тая песен. Дали пък някой ще слуша толкова задълбочено и ще си превежда текста? Може да я оставим за песен за кумовете, няма да е толкова важна символиката за тяхната песен.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #368 -:
ноември 14, 2012, 15:01:44 »
Николета, Браян Адамс и аз много го харесвам затова нашата първа песен беше All for love
Текста е уникален, погледни го и мисля че ще се влюбиш
А иначе това което е казал
djdimi
не е баш така...не е задължение нито на водещата, нито на ди джея да ви избира песента за първия танц, освен ако не държите на нея и не ви е все едно на какво ще танцувате. Това си е лично ваш избор, на младоженците, и това прави вашата сватба уникална и индивидуализирана, защото вие ще изберете нещо което ще има символика за вас, а не просто какво да е за отбиване на номера. Помислете добре, а ако не ви пука не давайте списък и разчитайте на ди джея
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #369 -:
ноември 14, 2012, 16:15:25 »
nikoletasss, тази история не я знаех
Аз обаче нещо явно съм в грешка, защото си превеждам песента като за гол покер...
Иначе Браян Адамс има изключително подходящи песни. Не е задължително да е нещо супер популярно от дискографията му. Барбара Стрейзанд не я избрахме точно поради тази причина, която си посочила, въпреки, че мъжът ми страшно я харесва. Аз лично много харесах и Ishtar - Horchat Hai Caliptus
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #370 -:
ноември 14, 2012, 16:54:17 »
Аз пък не мисля, че текста е кой знае колко важен, още повече ако песента има сантиментална стойност. Нашата песен беше U2 - With or without you, чийто текст изобщо не е подходящ за сватба, но пък си беше нашата, с която имаме супер много спомени. Като засвири с тоя бас направо краката ми се подкосиха и още ме побиват тръпки като се сетя
Имаме толкова хубави спомени на нея, другото беше все тая....и двамата знаехме, че един ден като се оженим това ще е нашата песен и така и стана
Активен
teeri
Гост
«
Отговор #371 -:
ноември 20, 2012, 01:35:02 »
ние сме много диви с бъдещия ми съпруг:) и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееее:)
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #372 -:
ноември 21, 2012, 12:22:53 »
Цитат на: teeri в ноември 20, 2012, 01:35:02
ние сме много диви с бъдещия ми съпруг:) и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееее:)
Ето Ви нещо НЕСТАНДАРТНО
http://www.youtube.com/watch?v=TTqpEJh03fI
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
Re:Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 4-та чаl
«
Отговор #373 -:
ноември 21, 2012, 19:23:16 »
Цитат на: teeri в ноември 20, 2012, 01:35:02
ние сме много диви с бъдещия ми съпруг
и не искаме стандартен романтичен танц, но нямаме любима песен, колкото и странно да звучи, така че, ако имате идеи - давааайтееееееееееее
Ето нещо за диви младоженци
https://www.youtube.com/watch?v=xJHp9dRAYn8
«
Последна редакция: ноември 21, 2012, 19:56:25 от DjNick Mc
»
Активен
Mucka<3
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674
«
Отговор #374 -:
ноември 22, 2012, 15:28:38 »
Ние въобще и не дискутираме въпроса за първи сватбен танц
Винаги сме обожавали песента са Силвия Кацарова - "Обичам те" и просто няма друг вариант за песен
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...