Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 21, 2025, 20:02:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част (Прочетена 193135 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 9 част
«
Отговор #135 -:
януари 06, 2011, 22:22:35 »
Цитат на: Violet в януари 06, 2011, 22:04:27
Какво е положението в "Новотел"? Дали защото за първи път в съзнателния си живот бях на сватба там съм с добри впечатления за обслужването. Нямам идея за цени обаче
Кувертите започват от 50лв нагоре. Зала Бендида е много красива и доста голяма.
Активен
diana_ss
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #136 -:
януари 07, 2011, 08:41:24 »
Zdraveite momicheta,
i az shte organizirvam svatba tova liato v Plovdiv ili okolo Plovdiv - nai-veroyatno kym kraya na avgust. Nai golemia problem e che jiveya v Amerika i niama da moga da si doida do liatoto. Drugia problem koito imam e che ne sam ot Plovdiv i ne poznavam mestata za svatba, no vapreki tova vsichko triabva da organiziram sama i se nadiavam da mi pomognete sas mnenia i saveti. Do kolkoto razbrah nai vajno e da se izbere restoranta i da se rezervira (kapariara) kolkoto se moje po rano. Minaloto liato biah v Bulgaria i razgledah niakolko mesta v Plovdiv i Hisaria, vkluchitelno Restorant Gradina Markovo, koito mi se vidia dosta prostoren za svatba otvan. Prichinata po koyato ne iskam tam e che niama hotelska chast, a shte imame gosti ot daleche koito shte triabva da nastanim v hotel - koi restoranti bihte preporachali, koito imat hotelska chast i gradina v Plovdiv ili blizo do Plovdiv? Iskashe mi se svatbata da e navan s iznesena ceremonia (no da ima i variant za vatre pri losho vreme). Ako imate snimki ili linkove kam web-sitovete na mestata shte sam vi mnogo blagodarna. Inache, svatbata shte e malka - okolo 50-60 choveka.
Писането на кирилица е задължително !
«
Последна редакция: януари 26, 2011, 13:04:26 от fiibi_bg
»
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #137 -:
януари 07, 2011, 11:24:02 »
За 50-60 човека май няма да ти е много лесно, особено в комбинация с хотел и градинска част за изнесена церемония. Аз се сещам на първо място за "Джия Бийч", но незнам дали ще останеш доволна от управителката и хилядите й претенции
- иначе като място е перфектно, за това, което искаш!
Другият ресторант е "Империал", но малката зала- имат хотел и градина за изнесена церемония. Напиши в Google имената и на двата ресторанта и ще намериш сайтовете им! Само незнам дали ще има свободни дати за края на август, затова побързай!
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #138 -:
януари 07, 2011, 12:14:59 »
Здравей diana ss
Моята сватба беше в р-нт Глобус и не отговаря на търсенето ти. Мисля че ще останеш очарована от градината и ресторанта на хотел Диана в Труд. Имат и хотел така че ако имате възможност посетете на място или разгледайте сайта им в интернет. На мен лично р-нт Марково не ми харесва.
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #139 -:
януари 07, 2011, 14:40:44 »
Здравей, diana_ss
можеш да провериш в Резиденцията. Намира се в Стария Град. Може да стане чудесна изнесена церемония и градинско парти и е идеално за около 60 човека. Има и хотелска част.
Активен
diana_ss
Новак
«
Отговор #140 -:
януари 07, 2011, 20:15:00 »
Благодаря ви много момичета. Вече изпратих e-mail за запитване за резиденцията в стария град. Да видим какво ще ми отговорят. Там изглежда хубаво ама май ще е доста скъпичко. Иначе комплекс Дияна в с. Труд доста ми допадна като идея и хубавото за моя случай е че предлагат доста услуги покрай организирането на тържеството като DJ, украса и т.н. Ще прегледам и другите места които споменахте, като хотел Империал например - за него четох доста тук във форума. Явно е популярно място за организиране на сватби. А за Джия Бийч от познати имам доста противоречиви впечатления и незнам. Ще го проверя и него като вариант.
Активен
dimovska
Регистриран
«
Отговор #141 -:
януари 07, 2011, 22:00:31 »
Аз да се похваля,нашата сватба е на 11.06.2011 и миналия ден след много голямо търсене си намерихме,дори и запазихме ресторант,а именно Руски клуб
оказа се доста голям като места,до 200 места събира,което е идеално за нашата сватба от около 150 места
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #142 -:
януари 10, 2011, 14:57:14 »
Момичета, искате ли да направим списък на булките за 2011? Миналата и поминалата година правихме такива и ги слагахме на първа страница. Ако имате желание да го напраим и сега ми пишете на лични датите на сватбите, а аз ще ги сложа в началото на темата
«
Последна редакция: януари 11, 2011, 09:50:16 от Капризче
»
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #143 -:
януари 10, 2011, 20:13:56 »
И аз съм "за".
25 юни в РГ Марково.
Запазихме чиракът на Димитър Димитров, че него ми го откраднаха под носа. Вярвам, че ще е за добро. момчето е мноооого симпатично.
Днес запазих Димитър Яков
. Мислихме за Нина Ник, но се оказала заета, та Яков.
Дайте предложения за ДЖ.
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #144 -:
януари 10, 2011, 21:30:35 »
Posum, аз от опит ти препоръчвам ди джей Алекс! Проверете дали е свободен със сигурност ще останете очаровани от негo
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #145 -:
януари 10, 2011, 21:54:33 »
А за църква да ми предложите. И да не е някоя с 200 лв такса, че едва съм се навила за църковен брак, не искам да ме отказвате толкова бързо
.
Малко Офф, ама как да си сложа лентичка?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #146 -:
януари 10, 2011, 22:24:50 »
Posum, браво за избора на оператор и фотограф! И аз съм с тях, само, че Димитров си го запазих още от началото на декември и то за дата 04.09.2011г., просто наистина всичко му беше пълно и беше зает и за нашата дата, но аз толкова настоявах той да ми е оператор, че за другата сватба се смени с неговия колега, за което много му благодаря! От срещите с него, останах с добри впечатления и за неговия колега, който си резервирала (Жоро мисля, че беше)!
Запазих и DJ Алекси (по препоръки и лични впечатления) и засега и на мен ми остана църквата само
Posum, аз съм си харесала "Св.Йоан (Иван) Рилски", намира се след "Escape", на същата улица само, че като се пресечеш бул.България...От снимки, които съм гледала на младоженци, много ми хареса- просторна, с хубави стени и мрамор, а отвън красива градина и много пространство за снимки
А и малко по-различно искам да бъде- всички са в църквите в Стария град
Незнам още за такси, но като я посетя ще споделя впечатления! Бях се спряла и на още една- новата църква в кв.Смирненски, отново голяма и хубава, с красива градина и мноого пространство, но на приятеля ми не му хареса това, че все още стените не са изрисувани и седи малко празно. Според мен е добре да се посети! Успех!
Активен
diana_ss
Новак
«
Отговор #147 -:
януари 10, 2011, 22:26:49 »
И аз съм "ЗА" списъка само че нямам нито уточнена дата за сватба нито ресторант.
Сватбата я плануваме или за 21 или за 28 август, а за ресторант за сега сме се спряли на комплекс Дияна, но все още проучваме и други места.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #148 -:
януари 10, 2011, 23:04:07 »
Ех, адвокат, тооолкова ценна информация ми даваш!
Жоро, така се казва операторът, ме насочи към Ц. Йоан Рилски, до пощата в Кършиака, нали? Колежка ми предлага новата в Смирненски, но на мен ми е далече, а тя е несериозна и още не ми е дала информация. Като ми даде - ще пиша.
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #149 -:
януари 11, 2011, 09:37:09 »
Нашия църковен брак го сключихме в църквата "Свети Георги" до ТОХА и струваше до колкото си спомням 180 лева
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...