Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 12:56:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на reni_vn - 04.09.2010
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на reni_vn - 04.09.2010 (Прочетена 22938 пъти)
pepche
Сватбар
Отг: Сватбата на reni_vn - 04.09.2010
«
Отговор #15 -:
август 17, 2010, 12:43:41 »
reni_vn
честита темичка и от мен, успешна подготовка и поздравления за избора на цвят за сватбата
Моят мъж поне в избора на костюм беше много бърз, явно знаеша какво точно иска и резултата много ми хареса
Относно емоцийте, няма как да се разминеш без някоя сълзичка
събитието само по себе си е много емоционално,
за пример ще ти дам на наща сватба имахме един съсед, който е около 50-60г. и по принцип не е от най емоционалните, обаче не издържа и си поплака
беше много мило и трогателно
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #16 -:
август 17, 2010, 15:49:16 »
reni_vn
честита темичка!
Пожелавам ти много щастие и любов!
Последните дни подготовка са трудни, но в крайна сметка резултата накрая отмива всички негативни емоции от преди това.
Като те гледам всичко си подготвила от рано не като нас в последния момент, така че не виждам защо трябва да си притеснена. Ние сега търчим по задачи всеки ден и в жегата е ужасно. Уж много време имахме, а накрая...
Аз мисля да си дам почивка 3-4 дни преди сватбата, за да не изпуша накрая. Това лято не съм стъпвала на плажа и мисля - крайно време е да го направя.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #17 -:
август 17, 2010, 16:16:37 »
_Roxy_,
Само изглежда, че всичко сме приготвили но далеч не е така
Да отбележа, че бяхме с кумата в магазина за роклята, дадох я за корекции..тя много ме хареса...каза, че съм избрала точния модел за мен..много ми отивала.. Дано и след корекциите да е още по-добре
Иначе не сме ходили още до църквата(манастира), не знаем кой ще ни венчае...имаме още толкова много работа.. Дано всичко е наред..
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #18 -:
август 17, 2010, 17:45:41 »
Рени, спокойно - 18 дни са страшно много време
А и, когато дните станат едноцифрено число, човек се стяга и действа по всичко изостанало -
Всичко ще се нареди и сватбата ви ще е прекрасна!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
август 18, 2010, 12:43:48 »
Рени честита темичка от мен и прекрастнии вълнуващи метри до Сватбения ден! Пожелавам ти една бурна и уникална сватба, която да ви направи още по - щастливи! И не се притеснявай всичко ще е наред
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #20 -:
август 18, 2010, 16:12:15 »
Благодаря ти Гери, и аз се надявам всичко да мине нормално..и да не се притеснявам за глупости
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #21 -:
август 18, 2010, 17:45:40 »
Рени
, не пий нищо най - добре. И аз съм много емоционална, а също така и доста притеснителна особено ако съм център на внимание. Сещам се , че когато половинката ми предложи брак след това няколко месеца ходех като замяна и се чудех аджеба ще мога ли да се справя на сватбата каквато съм емоционална и на моменти чак се вдървявам от притеснение. Само мислех и премислях , всякакви картини си представях , виках си Боже сигурно ще съм много смешна, хората ще разберат, че много се притеснявам. В самия ден виждах само мъжа ми и никой друг. Никой не ме интересуваше. Бях с акъла си през цялото време и макар и да имаше някои моменти , в които ми беше притеснено успях да се държа. Емоцията и адреналина са много силни в този ден и те те държат на ниво. Не се притеснявай, само гледай предната вечер да си починеш и да поспиш. За мен това беше по - важно , за да съм в кондиция на другия ден. Е , поспах малко , 5-6 часа бяха , което е добре. На другия ден пих мента, глог и валериана , но не мисля , че ми помогна. Не исках да пия нищо по -силно , особено пък лексотани и тем подобни , защото никога не съм пила и не исках да ходя като дрогирана. Знам ли как ще ми понесе. Пийни си малко алкохол за старт и си готова
.
П.С. Може да си казала някъде , но кой ще те гримира?
«
Последна редакция: август 18, 2010, 17:47:21 от red_roses
»
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #22 -:
август 18, 2010, 21:50:09 »
От личен опит казвам - до последния момент всичко си идва на мястото, на мен ми остават няколко дни, до последно вършим нещо, но все пак има време за всичко...Не се безпокой, а се наслади на подготовката
)
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #23 -:
август 18, 2010, 22:30:15 »
Права е Milataa, и да си даваш зор сега, и да си почиваш, пак ще ти останат куп неща за накрая
Някои неща просто няма как да се изтеглят напред. И в един момент спира да ти пука толкова и караш през просото с ясната идея, че на Големият ден нито една дреболия няма да ти прави впечатление
Така че карай го по-лежерно няколко дни - една от основните характеристики на работата е, че никога не свършва
А другата е, че ако нещо е толкова важно - все някой ще го свърши, ако не го свърши - не е било толкова важно
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #24 -:
август 19, 2010, 08:03:29 »
Сега видях , че горния ми пост се отнася за темата "Сватба във Варна" пак по отношение на казаното от Рени ама нищо де , то пак си се отнася за нея
.
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #25 -:
август 19, 2010, 12:26:28 »
Много сте ми сладки всичките, благодаря ви, че ме успокоявате..и аз май реших да не пия нищо..пък каквото стане...важното е, че моят мъж ще е до мен, и ще се чувствам наистина много силна..защото той е този, който ме кара да се усмихвам, да плача от радост, и да вярвам, че още са останали свестни мъже.
Относно грима, едната от шаферките ще ме гримирва..в неделя ще направим няколко проби--тя с това се занимава все пак
Вече съм спокойна за украсата, днес отиваме за медицинските, после може би до манастира да доуточняваме нещица.. Абе има доста работи, но ще ги свършим
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #26 -:
август 20, 2010, 12:22:29 »
Здравейте,
вчера си направих пробна прическа(много интересна плитка ми направиха)..ако мога после ще кача снимка. Взехме медицинските(направихме ги в Надежда)..не ни се обикаляше в тези жеги..
Иначе подготовката трескаво продължава. Ще ви държа в течение
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #27 -:
август 29, 2010, 20:17:09 »
Здравейте момичета,
В петък мина моето моминско парти. Беше невероятно. Взеха ме от нас с бял джип, завързаха ми очите и ми сложиха крила
... Отведоха ме...незнайно къде... След около 10 мин се озовах на един басейн с почти всичките си приятелки, които много се радваха и ръкопляскаха. Бяха сложили надпис "Почти омъжена", бяха се погрижили за кетъринг и всичко.. Сложиха ми коронка, подариха ми много сладки подаръци....и точно когато бях решила, че няма да има стриптизьор...(слава богу)..той се появи...мале...изтръпнах...а как не ги умея тези работи.. Та започна той да се саблича, мята ме напред назад, сложи ме да седна на един стол, накрая се съблече и остана по прашка...
......
Слава богу след около 5 мин всичко свърши..бях супер стресната...(като се има пред вид че се опитваха да ме напият..и не успяха).......
После донесоха една торта...много готина..моят бъдещ мъж на легло с червени чаршафи----гол.......с всички подробности--завързан за ръцете и краката, а аз седнала на земята до леглото само по прашки,..и с хапването на тортата приключи купона на басейна..
След това отидохме на дискотека, всички ме зяпаха, аз бях с крилата, папионка и заешки ушички..и така до към 6 а.м.
Беше чудно......
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #28 -:
август 30, 2010, 07:22:54 »
Страхотно моминско парти
Имаш явно страхотни и идейни приятелки
Аз самата се притеснявам от идеята за стриптизьор, но геройски си издържала:)
Много се забавлявах да чета:)
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #29 -:
август 30, 2010, 07:39:56 »
Видях , че ви е било супер весело
. Наистина много оригинално се е получило , радвай се , че имаш такива приятелки , които да ти подготвят изненада. На мен не се сетиха да ми подготвят , даже аз сама си организирах всичко
. Хихи , а ергенско имаше ли през това време? Кажи Рени как е настроението няколко дена преди сватбата?
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
6
Всички
Нагоре