Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 16:40:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.  (Прочетена 80254 пъти)

Trubadura
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: август 27, 2010, 09:11:36 »

Поздравления и от мен, Lunno momiche! Пожелавам ви много красиви семейни емоции и винаги да бъдете заобиколени от любимите ви хора!

Разказа ти изчетох на един дъх. Толкова подробно си описала всичко и с предадените емоции страхотно ми въздейства. Чета и подсмърчам - предполагам, че на моята сватба, ако има такива трогателни моменти, няма да се спра ...

Мила Габи, и аз споделям някои от твоите предварителни опасения, но благодарение на разказа ти, разбирам, че колкото и притеснения да има преди деня, когато той започне е единствен и неповторим и трябва да му се отдадем напълно, за да го изживеем подобаващо!

Много усмивки и страхотно медено настроение!  give_rose
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: август 27, 2010, 09:43:31 »

Мила, Габи, от вчера започнах да чета разказчето ти - прекрасно си предала емоцията и наистина "оживяхте" във въображението ни тук! Радвам се, че всичко е минало добре!
Права си, дребни нещица винаги има, но на фона на цялата, огромна вълна от положителни емоции, те просто изчезват! (Хей, прииска ми се и на мен пак сватба, да знаеш).
С огормно нетърпение очаквам снимките на Йонко, особено от сесията край Храма в Шипка.

Желая ви от сърце да сте много щастливи и с такъв ентусиазъм и любов, с какъвто подготви сватбата ви, да създадеш и задружно и голямо семейство и дом, изпълнен с много обич за него!
Поздравления още веднъж и целувки от мен!

Преди сватбата ви така и не успяхме, но се надявам сега, когато еуфорията вече е отминала, да успеем да се видим и на живо някой ден на Казанлъшка земя - все пак там са ни "откраднали" за булки   girl_wink
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: август 27, 2010, 10:29:29 »

Лунна красавице, честито от сърце! Пожелавам ви все така да се обичате и тепърва още много красиви моменти да изживеете заедно, а сватбата да е "най-малко хубавият" спомен, сравнена с тях!  Wink
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: август 27, 2010, 10:38:10 »

Лунно момиче, вече прелестна лунна госпожо, честито и горчиво! Дано за последно в живота си сте опитали нещо горчиво (шампанското), през онази прекрасна, уханна вечер на 21 август! Дано луната все така отразява светлината на вашата любов, дните да се изнизват леки и безметежни покрай вас. И някой ден след много години, когато, белокоси и помъдрели, празнувате 50-тата си годишнина, а внуците ви се крият по сенките на лунна светлина, за да си разменят откраднати целувки (или годежни пръстени  Wink), да се обичате все така!
Разказчето ти е страхотно, снимките, които си качила са прекрасни! Не се ядосвай за дребните неща, които не са били перфектни. Както казва моят съпруг, ако нямаше такива малки гафове, какво щяхме да си припомняме със смях след години   Wink?
Щастлив семеен живот и от мен, мила Габи!  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: август 27, 2010, 14:08:32 »

Trubadura, благодаря ти за хубавите пожелания!  give_rose
Миличка, недей се опасява за някакви неща. Аз много се притеснявах от гафове и от сълзи - сълзите едва, едва не пуснах, но гафове според мен винаги ще има. Не мисля, че е възможно да има сватба без малък гаф, но знай едно - всичко зависи от вас - да не им позволите на дребните неща да ви развалят настроението. Успеете ли да постигнете това нещо - ще имате перфектната сватба, защото ще си е вашаBravo

bubka, благодаря за прекрасните пожелания!  give_rose gu6 Трогна ме много силно - винаги твоето мнение е било от специално значение за мен - затова от  heart благодаря, както за пожеланията, така и за красивите думи!  give_rose
Аз да си призная, до 4.09 едва ли ще имам възможност да ида до Казанлък, но след тази дата планираме пътуване, и тайничко се надявам да има възможност да си запозная с мойте си казанлъшки сватбени  феи, към които изпитвам силна слабост!  LOVING

asseto, благодаря ти за страхотното пожелание! kiss2

roxanne, благодаря ти, мила!  give_rose
Аз ще навестя съвсем скоро твоята темичка, за да ти "кажа", каквото имам! Wink kiss2
« Последна редакция: август 27, 2010, 14:10:38 от lunno momiche » Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #215 -: август 27, 2010, 18:45:54 »

Lunno momiche, извинявам се, че се включвам чак сега толкова сте хубави. Роклята ти е страхотна, незнам защо се притеснява. Пожелавам ви много щастлив семеен живот изпълнен с положителни емоции и любов give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: август 27, 2010, 19:24:05 »

Миличка и нежна Dinna, много ти благодаря за подкрепата и хубавите пожелания!  give_rose  gu6
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: август 27, 2010, 21:41:23 »

Честита сватба ! Бъдете много, много щастливи, разказът ти е толкова цветен и емоционален представям си сватбата ви каква е била.  give_rose
Не всичко в нашият ден се развива така, както на нас ни се иска, но именно тва прави нашата сватба разлишна и неповторима. heart
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: август 27, 2010, 22:39:27 »

Лунна, включвам се малко със закъснение, но с много емоция! Оставих си разказчето ти, за да имам време да го изчета на спокойствие и да ти пиша! Позволи ми да те номинирам като една от най-работливите булки за 2010 - възхищавам се на усилията, които си положила, за да направиш украсата и да довършиш детайлите в деня преди сватбата! Хубаво разказче и много емоция - желая ви от сърце животът ви да е сладък и неповторим всеки ден оттук насетне.  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #219 -: август 29, 2010, 18:21:12 »

Лунно момиче, била си много сладка и хубава булка  give_rose Най-красивото нещо на сватбата ви  smile Истински пример за това, че притесненията на една булка рядко(а в твоя случай изобщо) не стават реалност. Радвам се, че си преживяла един вълшебен ден smile Пожелавам и на двама ви да запазите нежността помежду си. Чувството, че всеки ден е като първата ви среща-с буря от емоции и трепет. Сигурна съм, че с хубавото, което носиш в сърцето си ще съумееш да направиш съвместния ви живот чудесен  smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: август 30, 2010, 07:48:41 »

Милички ani_4ka_p, Ariel, michelle, благодаря ви за невероятните думи!
 give_rose give_rose give_rose
Аз много набързо се цопвам, за да ви поставя линк във ФБ с обещаното видео от посрещането (и пак сядам да чета sad ), както и кумската ръченица, която засъжаление е без звук, но пък беше страхотна. Ето (приятно гледане): http://www.facebook.com/profile.php?id=1783670381&v=app_2392950137
« Последна редакция: август 30, 2010, 16:22:38 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: август 30, 2010, 08:05:43 »

Милички, сега, като изгледах посрещането, и се сетих за нещо, което бях забравила, но ми се струва мило и забавно (то всичко, свързано със сватбата ми е мило  heart ).
Когато правихме фотосесията с Йонко, Слъчно си изгуби бутониерата и понеже не мога да оставя красивия си принц без цвете, отскубнах едно цветче - орхидея, от булченския ми букет, и кумата го закичи.
Та, мили момичета, на които предстои сватба - такива малки дребни гафчета има много - важно е да се посрещнат с усмивка и се излиза от положението с лекото! Wink  good
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: септември 02, 2010, 15:28:44 »

Мило lunno momiche, пожелавам ви много щастлив семеен живот. Да се радвате на дечица, на внуци, праправнуци, прапрапра внуци и така нататък.
Много хубава темичка имаш и с интерес прочетох разказа ти
, който естествено и мен разчувства. Flower
А как само чакам снимките ти ........ blum
На 21.08. бяхме в Казанлък и видяхме толкова много булки. Аз всяка, която видех казвах: "Това сигурно е лунно момиче?" Моят мъж само ми се смееше. Аз си мислех, че вие сте в п-т Зорница, но от разказа ти разбрах, че съм се лъгала. Голям смях беше него ден. danceg

Още веднъж прекрасен семеен живот! give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: септември 05, 2010, 05:58:46 »

Мила gerociata, толкова мило ми беше, докато чета поста ти!  LOVING  gu6 give_rose
БЛАГОДАРЯ ТИ от  heart за толкова милите думи и толкова готините пожелания!  give_rose give_rose give_rose
 От цялото си сърце аз ти пожелавам една страхотна сватба!  good
Мили момичета, аз имам да ви казвам нещо - вече съм бакалавърчеееееееyahoo Вчера си взех държавния изпит  chee и съм МНОГО ЩАСТЛИВАLove girl  Черпя ви по случая:  CHEERS

* bбейлис.jpg (5.48 KB, 250x250 - видяно 2218 пъти.)
« Последна редакция: септември 05, 2010, 06:08:50 от lunno momiche » Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: септември 06, 2010, 23:41:32 »

Хейййй, сладурке.  give_rose
 heart От все сърце ви желая безкрайно щстие, любов и разбирателство. Бъдете задружно и здраво семейство и нека скоро то се увеличи с нови членове  Wink   heart

Честито и за изпита  Bravo  усещам, че след време ще черпиш и за  магистърчееееее!  CHEERS
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: