Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:43:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.  (Прочетена 79990 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 06, 2010, 04:56:33 »

Milataaa, много си мила!  blush
Благодаря ти!  give_rose
Активен
mademoiselle
Сватбар
Публикации: 224

http://yordanovphotography.com

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 06, 2010, 10:06:34 »

Аз също харесвам този модел на Холидей Сона (роклята в галерията ти), като цяло акцентът е в деколтето, а надолу прикрива несъвършенствата. Сигурна съм, че ще ти стои прекрасно, ще си една феерична и свежа, лятна булка!  good kiss
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 06, 2010, 20:19:02 »

lunno momiche, искам да благодаря и на теб, и на Ariel, че сте споделили страхотното попадение със сватбената ви книга, първо я видях при Ariel и си казвам - прекалено е различна и красива, няма начин да е от Бг. Като я видях и при теб /разбира се всяка една е много индивидуална и различна и това ме вдъхнови:)/, направо се зарадвах истински. Всички идеи са страхотни и вярвам, че за гостите ще е невероятно удоволствие да се наслаждават на тази красота smile
Поръчах си и аз , много мили хора, молбата ми беше да ни нарисуват според нашите професии като карикатура:) Понеже сме странна комбинация smile Младоженецът ще свири на китара, докато си смята булката на калкулатора. Вярвам, че ще предизвикаме много усмивки smile Благодаря още веднъж, направи ме истински щастлива с това попадение!!!! give_rose
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 08, 2010, 13:43:39 »

Lunno momiche, как вървят нещата при теб? Чакам с нетърпение да кажеш какво се случва с роклята!
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 08, 2010, 16:53:00 »

Мила Габи,искам най-напред да ти честитя с огромно закъснение темичката и да ти пожелая най-хубавата и мечтана от теб сватба! yahoo yahoo yahoo give_rose Нека вашия сватбен ден бъде много вълнуващ,изпълнен с хубави и незабравими емоции,а семейния ви живот бъде изпълнен с много голямо щастие,разбиране и уважение! heart
Книгата ви за гости настина е уникална и много хубава!Браво! give_rose
Късметчетата,чашите,котюма на младоженецам...са много хубави! Bravo Чакам с нетърпение да видя и тейбълките,които ще майсториш,защото ми звучат доста интересно и нестандартно,но в същото време и оригинално. blush
Я да те питам и аз сега...ами букет избра ли,а торта,ами прическата?Май много въпроси задавам,но ми е интересно да се запозная с всичко околко вашата сватба,защото виждам с колко много хъс и любов правиш всичко,за което мога да ти кажа едно голямо БРАВО! Bravo
За чантата разбрах,че няма да имаш и мисля,че е много добро решение,защото лично и само според мен тя само пречи и може и без нея! girl_wink
За роклята пък съм убедена,че ще стане много хубава и нямам търпение вече да я видя. Girl_hide
А украсата за шампанското и чашите ти ли ще си ги правиш или ще си ги копувате?
Наистина спирам вече,защотоооо да не ме биеш после,че много съм любопитна! blush
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 08, 2010, 18:59:46 »

Мила mademoiselle, благодаря ти за мнението за модела на роклята и за хубавото виждане.  kiss2  smile
  Milataaa, толкова се радвам, че нашата книга ти харесва и, че те е вдъхновила да сътворите сватбената книга на вашите мечти!  Bravo  Дизайнът звучи невероятно оригинално - с нетърпение ще чакам да я видя!  give_rose
  Миличка rosit@, толкова много ти благодаря за хубавите пожелания, за подкрепата, за милите думи и за готиното отношение всеки път, когато си пиша с теб!  give_rose Както се казва - всичко тъпкано да ти се връща в най-хубавия смисъл!  air_kiss
bubu_123, хей сега ще разкажа.  girl_wink
... поръчах роклята при Весела от Булвеси.  smile Тя е много мила жена!  good
  Роклята ще бъде с висока талия, отдолу със сатен, а отгоре с някакъв по-скъп шифон (не запомних наименованието му). За деколтето - ще решим на пробата (която ще е на 16 Август, тогава и ще си я взема всъщност). Поръчах я със златен колан с панделка - от сатен и двете , но не съм уверена дали ще ми стои добре (и дали сатен или органза  girl_impossible  - вие какво бихте ме посъветвали smile ), тъй че и това подлежи на обсъждане в деня на пробата/вземането.  pardon
Роклята няма да има обръч.
  Бяхме в петък в Асеновград и честно да си призная - не съм особено очарована.  NO Не харесах роклите. Единствената рокля, която съм мерила беше в Сияна, където очаквах да има лошо обслужване, но продавачката бе достатъчно любезна Е, друг е въпросът, че роклята ми стоеше ужасно, а тя каза - страхотно, но... разбираемо. Там за първи и последен път мерих булченска рокля (освен тази на мама, разбира се  blush - като малка често я обличах). И за 1-ви път в живота си сложих рокля с обръч.  angry Не ми хареса усещането - толкова ми беше тежка и огромна и СТРАННО!  shok
Стоях около 10-ина минути с роклята и въобще не бях аз... не знам как да ви го опиша - просто това не е моят стил.  Yes  good
  Поръчахме си и халки от Сара Трейд в Раковски - класически тип са, като моята е с 3 камъчета.  LOVING Много си ги харесваме!!!  Love girl За халки обикаляхме много, но тези, които харесах бяха там и въпреки, че много се колебаех, понеже съм чел много негативни мнения за златото им - харесаха ни и решихме, че това са нашите халки.  :girl_in_love:Много е нежничка моята. Обичам си я!  LOVING И тях ще ги вземем на 16-ти.
  Поръчахме торта от сладкарница "Ивет", като се разбрахме, че ще пратя снимка на тази, която искам.
Тортата ще бъде на 3 етажа с бяло захарно тесто отгоре и по 3-те етажа ще се спускат ядливи рози в прасковено.  LOVING
Аз вчера и днес бутилирах по  20 шишета ракия и вино и мисля, че толкова за 60-ина човека е достатъчно. А вие какво мислите по този въпрос? Добре ли е?  girl_impossible
Определихме менюто в ресторанта. Ще е следното:

студено предястие: Шопска салата
топло предястие: крепс (пълнена палачинка)
оснояно ястие: казва се "Пурата на Чърчил" и представлява пилешкко филе, топено сирене, бекон, кашкавал, яйце и гъби.
гарнитура: картофи "Соте"
десерт: сватбена торта
2 филийки хляб
1 безалкохолно
100 гр. ракия
1 бр. бира

Ще внесем допълнително мезе, алкохол, безалкохолно и вода (може и баница).

Ами, май този път доста пописах...  blush
После пак!  kiss
« Последна редакция: август 09, 2010, 02:11:09 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 08, 2010, 20:21:25 »

Момичета, искам да попитам нещо - за колко време стават медицинските, понеже ние още не сме ги направили.  girl_impossible
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 08, 2010, 20:26:51 »

Всичко звучи чудесно smile Бъди сигурна, че роклята накрая ще се получи точно това, което си си представяла и те кара да се чувсваш красива и себе си...
Веднага щом ни пристигне сватбената книга ще кача снимки, за да видиш реализацията на вдъхновението, с което ме дари smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 08, 2010, 20:30:08 »

Милааа Milataaa, толкова се радвам, че си се почувствала по този начин, който описваш.  yahoo  kiss
Сигурна съм, че ще се влюбиш във вашата книга, както и аз в нашата. Много е хубаво усещането!  heart
 Сама ще се убедиш!  good  Sunshine
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 09, 2010, 02:24:39 »

rosit@, ето и отговор на твоите въпросчета.  girl_wink  kiss2
Букет - избрала съм цветята за него: рози, ранункулус, орхидея, лизиантус, може и нещо др.  girl_wink
Торта - бяла триетажна, от захарно тесто, с рози в прасковено, спускащи се по тортата.
Прическа - още не съм избрала.  pardon
Украсата на шампанското и чашите - да ти кажа честно - още не съм сигурна.  blush

И не се притеснявай да питаш -  аз с удоволствие отговарям!
   Flower

В галерията успях да кача снимки на аранжировката от цветя, която направих, но да  си кажа, че вместо зеленина, използвах дръжките с листа от розите, които останаха  sarcastic , че белите рози, които се виждат са от градината (и са малко прецъфтели - изполвах ги за контраст), че няма гипсофил, а мисля  да има и че вазите ще са кръгли и в тях ще има силиконова почва за красота.  pardon
Има и снимка на желаната торта, както и на 5 органзови торбички, всяка пълна с по 200 бр. по 1 ст. - те са за "купуването" на булката.  sarcastic Смятам, че ще бъде забавно, когато Слънчо извади тези тежки "кисии с пара".  funnytooth
Също съм показала и неукрасените кошнички, които скоро ще бъдат украсени.  Girl_hide
Показала съм и тавана на ресторанта, украсен с воали. На вас харесва ли ви така и мислите ли, че с тях е по-добре?  crazy
Сложила съм и снимка на свещник от "Джъмбо", който мисля да купя - 2 бр. за официалната маса.
Скоро ще сложа на кошничките и на шишетата.  tease
« Последна редакция: август 09, 2010, 07:07:00 от lunno momiche » Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 09, 2010, 07:17:44 »

Медицинските стават за един ден, ние ще подписваме на 20,08 и още нямаме такива  blum. Благодаря,  за книгата не се и съмнявам smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 09, 2010, 07:21:37 »

Milataaa, благодаря ти за инфото!  give_rose give_rose give_rose
Аз от вчера само за тях мисля.  girl_impossible
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 09, 2010, 07:31:33 »

Моля, lunno momiche smile Зависи къде ще ходите за тях, някои момичета казват, че и за един час са готови, в МЦ Надежда Варна ми казаха за 2-3 часа, така че няма страшно smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 09, 2010, 10:21:07 »

Днес май е ден за  photograph. smile
Сложих в галерията още снимки - на свещите, на вазичките, на поканата, на бутилираните ракия и вино.  girl_wink
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 09, 2010, 13:41:51 »

Леле, тук кипи много усилена подготовка!  girl_impossible  blum

Страшно много неща си свършила, браво!!! Искам да те поздравя за кесийките с пари, толкова са сладки, останаха ми очите там! И да попитам - бутилките с ракия и вино по 20 сте направили от вид или 20 общо? Тях ще ги раздавате като подаръци или ще ги сложите на масата в самата вечер?

Като прочетох менюто ви и направо ми се прияде, ммм!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: