Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:40:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Lunno momiche 21.08.2010г.  (Прочетена 79989 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: август 09, 2010, 13:50:21 »

Arieеееееееееl, всеки път се изчервявам, като прочета някой нов пост, написан от теб тук.  blush
Толкова си мила, БЛАГОДАРЯ!  give_rose
Само, ако знаеш колко са тежки тези кесийки...  наистина sarcastic
За виното и ракията - по 20 от вид са (все още нямат етикетчета, но и това ще стане). За масите на гостите са - т.е. внесен алкохол за сватбата, няма да са подаръчета.
Подаръчетата за гостите ще са мини кошничките.  girl_wink (които още не съм довършила, понеже още нямам целофанени пликчета).  diablo
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 09, 2010, 21:41:58 »

Всичко е страхотно! smile Шишето за ракията страшно ми хареса, а и аранжировката с розите ... Нямам търпение да показваш снимки от страхотната ви сватба. Просто си личи, че всичко е правено и подбирано с много любов и вкус!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 10, 2010, 06:53:06 »

Milataaa, благодаря ти!  give_rose
Ти си толкова идейно момиче - невероятна морска романтика, примесена с нежна музика и спокойни морски вълни лъха от вашата подготовка и всеки път, когато разглеждам поканата ви в галерията, много се радвам!  Love girl
« Последна редакция: август 10, 2010, 07:50:20 от lunno momiche » Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 10, 2010, 07:41:52 »

Благодаря, lunno momiche   Flower Ти си невероятно мила и бъдешият ти мъж е истински щастливец smile
Истинско щастие ми носят реакциите на нашите близки, когато им давахме поканите - всички много ги харесват smile И много се радвам, че и ти ги хареваш! А аз понеже съм на тема прически - как върви с избора на твоята smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 10, 2010, 07:46:08 »

Момичета, аз... толкова съм нещастна!  cray
Не ми се изпада в подробности, но двете ни майки са толкова чепати същества,  че ако знаех колко са   crazy  battle никога не бих помислила да правя сватба.  cray
Никоя от двете почти с нищо не ми помага, само ми звънят и ме натоварват с техните емоции и очакват да махна с вълшебната пръчица и да се възцари мир, но нямам такава.
Тази ситуация ме кара да намразя всичко около сватбата. С толкова любов, може би  не по най-красивия начин, но така си мога, съм направила всичко, което мога!  heart
А сега, когато имам нужда от спокойствие, помощ, подкрепа и разбиране, те ме карат толкова зле да се чувствам!  Mad girl  cray
Срам ме е от тях!  girl_impossible

Milataaa, за прическа мисля да е с къдрици - вдигната (или от едната страна, или и цялаа), но още не съм ходила на пробна (това ще стане в последните дни явно sad ) и тогава ще реша. smile
« Последна редакция: август 10, 2010, 07:49:34 от lunno momiche » Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 10, 2010, 08:05:17 »

Габи, я не им се връзвай, много е гадно когато най-близките ти хора се държат като  crazy ние покрай сватбата такива скандали имахме, че в един момент им казах "стига толкова, че май сватба няма даа има", по някога се чудиш вие ли се жените или не. Ние с милото сами си организирахме всичко от родителите не съм искала помощ, само им бях казала колкото хора си каните (роднини) си плащате вие. Така че си сложи "розовите очила" и хич да не ти пука (аз на майка ми не и вдигах телефона), знай че на сватбата всичко ще бъде перфектно след като сте го организирали с толкова любов и внимание, а и като видиш радостта и възхищението на хората ще си много доволна и всички ядове ще бъдат забравени good П.п казвам го от опит, знам че ти е трудно в момента. Горе главата и не си го изкарвай на милото ти gu6
п.п чакам снимки на прическата и букета ( на всичко), а менюто е много вкусно.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: август 10, 2010, 08:20:29 »

Боги, благодаря ти за успокоението!  give_rose
Всъщност най-хубаво е всичко сами да си правим.  good Честно казано за нищо не им искам помощта, но те пречат, като се месят!  beating
Постоянно обажданици, караници, "съвети", т.е. налаганици или силни опити за такива.
А ако не вдигна тел-а, следват цупеници и перефразиране на действия, какво им е  угодно и си тълкуват нещата по някакъв изкукал начин...  crazy
Толкова ми е гнусно!   bad
Чудя се как не ги е срам да превръщат толкова красив празник в такава олелия!  shok
Благодаря ти за менюто!  Curtsey   (аз се колебая дали да не променим топлото предястие...)
А за прическа и грим - средата на другата седмица някъде.  girl_wink kiss2
« Последна редакция: август 10, 2010, 08:47:17 от lunno momiche » Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 10, 2010, 08:59:50 »

(аз се колебая дали да не променим топлото предястие...)
С какво мислиш да го замениш и защо???
п.п топлото предястие и основното ястие и двете ли са като палачинки с пълнеж???
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: август 10, 2010, 09:06:09 »

Ужас, много е кофти когато тези които вместо да те успокояват те натоварват допълнително. Опитай се да ги игнорираш и да не се натоварваш излишно.

А защо се колебаеш за смяна на предястието?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 10, 2010, 09:13:41 »

mstoqnova, права си.  good
Боги, точко за това се колебая, защото палачинката ще е пълнена с разни неща, а основното - пилешкото филе също и си мисля дали не е по-добре да не се повтарят нещата (в смисъл, че и 2-та асортимента са пълнени). И въобще сега не се сещам с какво да го заменя, тъй като се сещам за топли предястия от пилешко, но понеже основното е пилешко, не би било удачно.  Girl_sing
mstoqnova ,и тук - в моята темичка да ти похваля обувките!  judges Bravo
За тях ти писах и на лични и в твоята темичка. Просто са  first
« Последна редакция: август 10, 2010, 09:46:45 от lunno momiche » Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: август 10, 2010, 09:54:27 »

Ох,Габи,напълно разбирам през какво се налага да преминаваш с подготовката,това е другата страна на монетата,но Боги е напълно права-в деня на сватбата всичко минава,сякаш родителите превъртат crazy и всеки дърпа в неговата си посока и подлудяват младоженците twohearts не им се връзвай въобще smile
 Bravo за работата,която си свършила,всичко е направено с толкова любов give_rose give_rose give_rose
Целувки от мен  kiss
Активен
Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 10, 2010, 09:57:31 »

[
Боги, точко за това се колебая

Да ясно значи правилно съм разбрала. Аз не виждам какъв е проблема, менюто на мен ми изглежда много вкусно и обилно, но всеки си има собствено мнение. А какви са другите варианти, обсъждали ли сте ги с управителя или персонала на ресторанта отговаряш за храната? каквото и да решиш ни дръж в течение, успех smile
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: август 10, 2010, 10:01:15 »

Благодаря  Ashamed

По въпроса с предястието ние го изключихме изцяло. Предложиха ни само два вариянта. Спаначена палачинка (което категгорично няма да е ) и палачинка с пиле. Тъй като и при нас основното е пилешко и е доста голямо като порция. Решихме, че по-добрия вариянт е да сложим повече мезелъци, така или иначе ги слагат на масата заедно със салатата.
Освен това предястие имате ли други вариянти?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: август 10, 2010, 10:02:09 »

Ехо, Гери,  Sunshine  gu6 благодаря ти!  give_rose
Още ме е яд, че не можахме да се видим/запознаем в съботата!  vivasvat Но, както вече ти писах, съвсем скоро - вече се моля да стане това, понеже от толкова време вече го искам.  heart
Целувки на МАЯ  gu6 LOVING
Честно си признавам, напоследък все си мисля само нашите родители ли икукват  crazy така?!  Girl_sing

Боги, да ти кажа честно - наистина не е голям проблем, че предястието и основното са пълнени - май от около час не съм имала проблем с нещо за сватбата и така свикнах, че сама си ги търся.  pardon
mstoqnova, за друг вид предястие - имаше, но не си ги спомням - а по имейл не мога да се разбера с хората от р-та, понеже те не пишат, трябва да е лично, но пък може и да не го сменяме. girl_wink
« Последна редакция: август 10, 2010, 11:50:54 от lunno momiche » Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: август 10, 2010, 10:43:48 »

Миличка, толкова добре те разбирам! Изглежда, че всички младоженци в последния месец преди сватбата минават през такива катаклизми (по наблюденията ми във форума), а и ние не правим изключение.
В последните седмици майка ми беше толкова истерясала, че само докато и чуех гласа се напрягах, не ми трябваше да я слушам какво говори, стигаше ми тона и. А това ме напрягаше още повече. Получаваше се затворен кръг, щом говорех с нея и двете се изнервяхме допълнително.
Нещата се поуправиха, когато аз се поуспокоих. Не че тя не е изнервена - просто аз съм по-спокойна, и в последните няколко дни не позволявам нейната паника да ми влияе и това малко по малко и действа в добра посока.
Затова и моят съвет е да се опиташ останеш спокойна, поне пред тях да не се показваш притеснена или разколебана. Мисля, че това ще помогне. Наистина.
Сега дишай дълбоко и щом иззвъни телефона се усмихни. Дори насила. И не се давай.  give_rose
За предястието не мога да кажа нищо. За мен не е проблем, че и двете неща са пилешки - и в нашето меню е е така. Ако все пак аз трябваше да взема решение, щях да запазя предястието и да помисля за вариант основното да не е пълнено. Но, разбира се, вие решавате. Моето мнение се базира само на факта, че аз не обичам вретено  blush
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: