Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 07:28:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на asseto - 14.08.2010
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на asseto - 14.08.2010 (Прочетена 41261 пъти)
asseto
Сватбен ГУРУ
Отг: Сватбата на asseto - 14.08.2010
«
Отговор #90 -:
август 02, 2010, 10:45:50 »
Мерси, lionelsa!
Аз вярвам, че ще успея да го накарам да се отпусне по време на снимките.
Но на мен проблемът ми е предварително да го убедя да оставим повече време за фотосесията, понеже за тази цел ще се наложи да изтеглим подписването с около час по-рано. Междинен вариант няма, тъй като часовете точно преди нашето подписване са вече заети – или сме от 15:00, или чак от 16:20.
Освен да го напия, прелъстя и да му изтръгна съгласието, което да запиша, та после да не може да се отметне.
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #91 -:
август 02, 2010, 10:58:37 »
Цитат на: asseto в август 02, 2010, 10:45:50
Освен да го напия, прелъстя и да му изтръгна съгласието, което да запиша, та после да не може да се отметне.
Мисля, че е перфектният вариант, а и той няма да се оплаче
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #92 -:
август 02, 2010, 21:29:27 »
Цитат на: asseto в август 02, 2010, 10:45:50
Мерси, lionelsa!
Аз вярвам, че ще успея да го накарам да се отпусне по време на снимките.
Но на мен проблемът ми е предварително да го убедя да оставим повече време за фотосесията, понеже за тази цел ще се наложи да изтеглим подписването с около час по-рано. Междинен вариант няма, тъй като часовете точно преди нашето подписване са вече заети – или сме от 15:00, или чак от 16:20.
Asse, защо не се срещнете още веднъж с фотографа, той/тя със сигурност ще извади няколко добри аргумента за по-дълга фотосесия, които от устата на професионалист звучат още по-убедеително
Пък и ще свикне с него/нея и по-лесно ще се отпусне...
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
август 03, 2010, 10:35:49 »
Ами имаме малко проблем с координацията във времето, тъй като ще отидем да сменяме часовете, преди да можем да се видим с фотографа. Просто първият ни ден в София е петък, т.е. няма за кога да го отлагаме това с презаписването. Ще го мисля пак.
Иначе фотографът ни е Любомир Любенов, много мил и лъчезарен човек. Разчитам донякъде и на него Мишо да се отпусне.
Аз да се похваля, че вчера са ми пратили жартиерчетата по куриер и днес сигурно ще ги доставят (на някой съсед разбира се
). Вече се притеснявах, че няма да пристигнат, преди да тръгнем.
Току-що изтрих поредното излияние на недоволство от свекърва ми, преди да публикувам, горда съм със себе си.
Вместо това, да ви помоля да ми стискате палци, че имам няколко по-сериозни нещица да свърша днес в работата и не искам да остават за утре (последен ден).
Активен
bubu_123
Сватбар
«
Отговор #94 -:
август 03, 2010, 10:42:06 »
Стискаме палци и на ръцете, и на краката
И аз се надявам на Любомир Любенов (на нас също ние фотограф) малко да поотпусне Сашо, защото той е такова дърво. Ама и да не се отпусне знам, че дърво съм си взела, защо очаквам на снимките да е различно - така ще са по-истински
Дано свекърва ти почне малко по малко да влиза в правия път. Ако не -
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
август 03, 2010, 10:47:33 »
Цитат на: bubu_123 в август 03, 2010, 10:42:06
... Ама и да не се отпусне знам, че дърво съм си взела, защо очаквам на снимките да е различно - така ще са по-истински
Уби ме, все едно аз за моя човек говоря. Той сам си казва, че е дърво пред фотоапарата, та какво съм искала от него... Еми каквото – такова, такъв си го обичам, такъв си го взимам.
От свекърва ми подобрение не очаквам, ама трябва да почнем да режем много по-изкъсо – снощи това направихме и се кротна. Т.е. Мишо го направи, за което евала, на него поне няма да му се обиди така, както ако аз ѝ го кажа.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #96 -:
август 03, 2010, 10:58:14 »
Ей, браво на твоето момче! И на него не му е лесно, но в такива случаи е грешно да чака на теб да се оправяш, а ето, че той поема юздите! Има шанс за нашите мъже значи!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
август 03, 2010, 13:13:18 »
Искам да помоля модераторите тази тема да бъде заключена или изтрита. Извинявам се на момичетата, които пишеха в нея и благодаря за съпричастността към вълненията около сватбата ни, но повече нищо около нея няма да се коментира тук. Ще оставя профила си активен, за да мога да ви чета и да пиша в темите на другите момичета. Оставам на разположение и на лични.
Благодаря за неоценимата помощ дотук. Ако някой не се почувства отново лично засегнат, евентуално след сватбата ще кача снимки.
Поздрави на всички,
Ася
Активен
conflate
Сватбар
«
Отговор #98 -:
август 27, 2010, 11:21:00 »
Мила asseto - сега след като сватбата е факт, надявам се няма да се сърдиш, че пиша в темата.
С леко закъснение - честито семейство! Пожелавам ви много щастлив семеен живот, пълен с разбирателство и любов. Нека взаимните компромиси не ви тежат, а ви сплотяват.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #99 -:
август 27, 2010, 12:16:17 »
Благодаря ти много, conflate! Не, не се сърдя, онова беше спонтанен изблик, но си дадох сметка, че наистина е по-добре да спра да пиша около подготовката – оказа се, че донякъде се пренавивам. Оказа се също така, че в изнервените последни дни преди сватбата някои от нещата, които бях писала, са били изтълкувани по-различно от хора от личното ми обкръжение, четящи ме тук.
Това вече са минали истории, така че отново много, много ти благодаря за пожеланията. През уикенда ще гледам да кача и снимки, понеже някои момичета ме подсетиха на лични и във ФБ, че няма да се измъкна току-така.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
август 27, 2010, 22:57:01 »
И още:
И макар да ти честитих вече, не мога да се сдържа да не кажа:
Честито мило Асе, на теб и на твоя принц! Нека любовта ви е жива, силна и мъдра - с внимание и мисъл за другия, което да бъде предадено и на децата ви един ден!
Темата ти е официално открита отново!
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423
«
Отговор #101 -:
август 29, 2010, 18:08:20 »
Асе, с голямо закъснение искам да честитя на теб и твоя любим създаването на вашето семейство.
Пожелавам ви любовта никога да не изчезва от сърцата ви, дори и да се изменя с времето.Пожелавам ви дом изпълнен с хармония и щастие и в близко бъдеще с детски смях.Бъдете много задружни и се подкрепяйте за всичко.
Честито още веднъж.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #102 -:
август 30, 2010, 11:14:31 »
Хей, момичета, страхотни сте, много ви благодаря!
Тръгнах да пиша разказ в петък, който да публикувам тук в няколко поредни поста (
), само че до момента е вече толкова дълъг, че му трябва едно яко редактиране. Иначе ще ви се наложи да четете нещо от сорта на модерен вариант на "Война и мир"...
Със снимките е същата история, имаме към 1150 и Любо просто няма слаба снимка, така че пресяването ни е изключително трудно – вече от 2 вечери се занимаваме с подбора за фотокнигите и още не сме готови. Но обещавам следващите дни да пусна някакви.
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #103 -:
август 30, 2010, 12:39:58 »
Asseto
и тука да кажа колко се радвам, че се появи отново
Пожелавам ви да сте много щастливи и влюбени, да са наслаждавате на семейния си живот и да имате само оложителни емоции около вас.
Чакаме с нетърпение снимки, но напълно те разбирам за селекцията и нашия фотограф беше Любо и аз досега не мога да избера кои снимки да разпечатам.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #104 -:
август 31, 2010, 06:49:04 »
asseto
, мила, извинявай, че чак сега пиша, но искам с най-топли чувства да ти кажа
ЧЕСТИТО
и да пожелая от сърце неизчерпваща любов, крепко здраве и безгранично щастие на теб и твоя съпруг!
С нетърпение очаквам разказ и снимки!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9