Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 15:39:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани бебчета ЮЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 8"  (Прочетена 39342 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: юли 22, 2010, 13:00:26 »

момичета искам да ви попитам,в списъка за родилното ми пише комлект пелени-бархетни,да обаче аз съм ги купувала по единично и не знам какво искат да включва комплекта,голяма и малка пелена ли или повече?
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #76 -: юли 22, 2010, 16:50:42 »

krisssy,
в комплектите, които съм си купувала има по 2 бархетни и 2 малко по-плътни памучни пелени. След като ти искат вземи 2-3 бархетни, може и една-две памучни също.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #77 -: юли 22, 2010, 18:02:08 »

Криси, аз съм си купила пакет, който включва две бархетни и две тензухени пелени, незнам колко точно имат предвид в списъка за болницата, но и аз мисля като вивианка, че две, три пелени ще ти стигнат.
Палмирка, добре дошла при нас!
Хармония, прочетох за престоя ти в болницата, наистина е неприятно, че така се е наложило.Но не с е тревожи, след 10тина дена/ще минат много бързо/ вече ще си влязла в деветия  месец и тогава бебчо може вече да идва.
Аз от понеделник вече съм в 45 дневния болничен преди термин. Бебчето е добре. Зеасега се храни добре и надава, вече е 2500 грама. Реезултатите от изледванията ми са добри, като изключим хемоглобина, но и той се е повишил спрямо предходните изледвания, сега е 107. Успокоиха ме, че с такива стойности спокойно мога да родя.Иначе плацентата е станала като пчелна пита и не се знае докога ще може да храни бебето.Ще ходя на жк вече на 10 дена, за да се следи дали бебето надава.Ако спре на надава или надава много бавно, ще трябва да се ражда.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: юли 22, 2010, 20:42:22 »

Eliss,ти какво пиеш за хемоглобина,моята лекарка ми предписа малтофер фол,преди да го взема хемоглобинът ми беше 106,сега е 116,за един месец.
Активен
palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: юли 23, 2010, 09:17:44 »

добро утро момичета  за пелените още си нямам на идея какво искат и по колко гласила съм само моя багаж. но з ахемоглобина аз два месеца нещо ...желязо флама гама нещо си вече веюе го забравих  моят беше по малко от 100 сега бил към 105 някаде в понеделник съм на ЖК и ще виинформирам как са изследванияата моят доктор всеки месец ми прави кръв и урина дано всичко е наред поне аз се чувствам добре за сега като изключим жегите  Bravo
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #80 -: юли 23, 2010, 12:42:24 »

здравейте и от мен момичета, и аз пия желязо феро фолгама че хемоглобина ми беше 101 при минимални стойности 110,  та във вторник ще си правя иследвания да видим дали се е покачил, и аз се чувствам по добре отккато го пия , но жегите ме изморяват. Целувки на всички и леки седмици до раждането ви желая! good
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #81 -: юли 23, 2010, 13:17:17 »

Криси, аз пия ферофолгама и едно сиропче- ферофорте. Хемглобина ми беше паднал до 103, сега е 107, ама пак ми се вижда малко. Сега ми увеличиха дозата на ферофолгамата, та да видим.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: юли 23, 2010, 18:05:15 »

и моя хемоглобин беше нисък и пиех феро фолгама 2 седмици по два пъти на ден и ми се покачи...минах долната граница  smile лекарката каза да ям натурален шоколад, червено месо, и сурови ядки, за да не развия анемия като родя sad
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #83 -: юли 27, 2010, 08:41:19 »

здравейте момичета give_rose
как сте, на мен това дъждовно и по-хладно време ми се отразява страхотно и мога да излизам danceg
вече ми пуснаха болничния лист /45дни/, и  съм всяка седмица на консултации, последния месец не съм качила, дори съм отслабнала малко, което е страно/храната не съм я намалила/, бебка си е ок, расте си, надолу с главичката е и ще чакаме появата и.
ами това е за сега от нас blum
целувки на всички give_rose
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #84 -: юли 27, 2010, 09:12:42 »

нещо се случи с лентичката ми/изчезна/, така по-рано ми изчезна и галерията sad
Активен
palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: юли 27, 2010, 16:47:00 »

аз тъкмо с епохвалих 4е ми е добре хемоглобина и вчера на ЖК пак ми изписаха феро фолгама пих го два месеца напред исега пак 104 бил ..мен ми се вижда добре dani  с тези 45 дни ми звучи определено като обратно броене, но и моят момент наближава да ви се похваля запоюнах с покупките таткото ми помага в избора Bravo
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #86 -: юли 30, 2010, 16:27:00 »

Момичета нещо много замря темата ! Всички родихте или всички сте на морето  good Ние няма с какво да се хвалим , всичко ни е в нормата - подути крака, голям апетит,сънливост а и ние топло  то май на всички ни е топло blum Лека на всички  good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: юли 30, 2010, 17:11:22 »

Vessi, аз като една от последните ще съм на линия до края good и то без море pardon
До преди няколко дни краката ми бяха ужасно, ужасно подути, прохладното време много добре ми се отрази оттоците рязко спаднаха, даже се чувствах отслабнала, не можех да си позная глезените.
Аз не се включвам често в темата, защото няма нищо ново.На консултация съм чак на 12.08.То пък ще бъде една консултация... доктора е в отпуск, та ще се срещна само с акушерката, най-вероятно ще оправим болничния, защото би трябвало от 08.08 вече да съм си в къщи.

« Последна редакция: юли 30, 2010, 17:12:57 от valka27 » Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #88 -: юли 30, 2010, 17:15:21 »

Ами Vessi, май повечето вече имат собствени теми и се оплакват там  blum. То и при теб не остана  smile.

Валка, Harmonia вече се е прибрала от болницата и пак се налага да почива, но поне е вкъщи.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #89 -: юли 30, 2010, 17:33:35 »

Валка, ти реши ли къде ще раждаш -преди се чудеше между Т. Киркова и Шейново?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: