Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 06:42:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215904 пъти)
margo_pld
Новак
Публикации: 9
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #150 -:
юли 11, 2011, 12:56:34 »
И аз вече си имам рокля
)) Много съм доволна взех я от ЕТ"НЕЛИ Димитър Георгиев"!Всъщност не съм я взела още но я поръчах,на 18 август съм на 1-ва проба и пак ще пиша за впечатления!!!Жената беше много мила,дизайнерката,свали ми доста от цената понеже в цената на роклята се включват всички аксесоари-ръкавици,було,чантичка,но понеже аз не ги исках ми свалиха 100 лв!Роклята е прекраснааа
Активен
ivon_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #151 -:
юли 11, 2011, 13:01:13 »
Здравейте,не съм писала в тази тема,но я следя редовно. Онзиден и аз поръчах своята рокля във Версай,нямам търпение да стане готова. Откъм обслужване и отношение останах много доволна,доколкото разбрах в ателието беше дизайнерката и сестра й. Това беше и първата рокля, която пробвах, после обиколих и повечето големи ателиета,но нищо не ми харесваше повече. Върнах се и я пробвах отново и се реших.Дано я ушият също толкова добре колкото мострата.Късмет с вашите рокли.
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #152 -:
юли 11, 2011, 20:59:09 »
ivon_
не се притеснявай досега не съм прочела лош отзив за Версай,честито за роклята
Активен
ivon_
Любопитен
«
Отговор #153 -:
юли 14, 2011, 14:57:48 »
Да ви кажа честно само там ми хареса отношението като вземете предвид, че два пъти мерих роклята и се чудих и маех
иначе в някои от тия магазини, които са точно на центъра един след друг хич не ме грабнаха, в единия магазин даже роклята взе да се разпада, някви мъниста и перли почнаха да падат и продавачките ми казваха да ги пускам на земята, в други магазини ми обесняваха, че тия "изчистени" рокли, дето искам, не са модерни и кога друг път ще се видя като "торта" , даже и тиара ми сложиха, въпреки че обясних, че искам обикновена визия...накрая просто се съгласявах с тях, за да си тръгна спокойно от магазина
вие намерихте ли вече мечтаната рокля ?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #154 -:
юли 14, 2011, 15:28:31 »
Цитат на: margo_pld в юли 11, 2011, 12:56:34
И аз вече си имам рокля
)) Много съм доволна взех я от ЕТ"НЕЛИ Димитър Георгиев"!Всъщност не съм я взела още но я поръчах,на 18 август съм на 1-ва проба и пак ще пиша за впечатления!!!Жената беше много мила,дизайнерката,свали ми доста от цената понеже в цената на роклята се включват всички аксесоари-ръкавици,було,чантичка,но понеже аз не ги исках ми свалиха 100 лв!Роклята е прекраснааа
Моята рокля съшо е от там.Правиха ми е по поръчка и уверявам те,че ще останеш нистина доволна
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #155 -:
юли 14, 2011, 17:04:30 »
Утре заминавам за Асеновград и много се надявам да се върна с мечтаната рокля :)Задължително ще посетя Версай
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #156 -:
юли 14, 2011, 18:34:56 »
Момичета, работят ли магазините в неделя?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #157 -:
юли 14, 2011, 18:41:24 »
Не, лина
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #158 -:
юли 15, 2011, 07:14:56 »
в събота всички работят до към 6 часа,но в неделя не работят
Активен
ivon_
Любопитен
«
Отговор #159 -:
юли 15, 2011, 08:45:41 »
Версай в събота е до 4, в някои други също споменаха 4, остават и до по-късно да довършат спешните поръчки, но мисля,че след 4 затварят за нови клиенти.
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
«
Отговор #160 -:
юли 16, 2011, 13:22:39 »
Вече си имам мечтаната рокля *YAHOO*Както се казва в една приказка трябва да целунеш много жаби,за да намериш принца :)Мерих доста рокли и в "Милена" беше моята рокля :danceg:Успех на всички,които продължават да търсят
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #161 -:
август 12, 2011, 15:23:05 »
Здравейте момичета, вече публикувах молбата си и в темата за булчинските рокли, но да се запиша и тук, че май е по-удачно! Обръщам се с огромна молба към тези от вас, които скоро са посещавали Асеновград, искам да ме консултирате дали сте виждали подобен модел рокля, на този, който ще се опитам да прикача и ориентировъчна цена, защото съм се спряла на него и още един и се чудя дали да тръгвам да търся или да шия?! Както и да ме посъветвате за ателие, което предлага хубави материали и добро шиене евентуално, предварително благодаря!
18.jpg
(22.22 KB, 215x315 - видяно 4693 пъти.)
Активен
_InLoVe_
Новак
«
Отговор #162 -:
август 23, 2011, 16:09:51 »
Тази събота и аз се изтрелвам към Асеновград,да видя дали ще намеря моята рокля.Вече имам на представа каква искам да е и ще се радвам да я намеря.
Активен
dilyara
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #163 -:
август 23, 2011, 21:31:52 »
Цитат на: La_Fleur в август 12, 2011, 15:23:05
Здравейте момичета, вече публикувах молбата си и в темата за булчинските рокли, но да се запиша и тук, че май е по-удачно! Обръщам се с огромна молба към тези от вас, които скоро са посещавали Асеновград, искам да ме консултирате дали сте виждали подобен модел рокля, на този, който ще се опитам да прикача и ориентировъчна цена, защото съм се спряла на него и още един и се чудя дали да тръгвам да търся или да шия?! Както и да ме посъветвате за ателие, което предлага хубави материали и добро шиене евентуално, предварително благодаря!
Страхотна е тази рокля!Но за съжаление едва ли бихме открили подобни в Асеновград...
Активен
La_Fleur
Сватбар
«
Отговор #164 -:
август 23, 2011, 21:55:54 »
Dilyara, благодаря
! Роклята и според мен е страхотна и нежна, стилът е "Ампир", вдъхновена е от Жозефина Бонапарт и нейната епоха, а марката е "Pronovias" от 2008 или 2009 г., не си спомням точно. Видях асеновградска рокля, шита по този модел, но беше толкова жалко подобие, че ме отказа от идеята дори да си шия, защото е абсурдно да очаквам, че тук ще се доближат поне на 80% до оригинала. Смених си идеята с друг модел, искат ми доста пари за него и се колебая, но в четвъртък ще пообиколя няколко ателиета из Асеновград да реша окончателно какво ще правя, защото се оказа, че у нас е много трудно да се намери нещо толкова нежно.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...