Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 00:52:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 4"  (Прочетена 215808 пъти)

La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #165 -: август 25, 2011, 19:56:47 »

Ето ме и мен отново в темата и вече с рокля danceg!!! Днес бях в Асеновград, бих посъветвала всяко момиче, ако може да посети града в делничен ден, защото е много по-спокойно и по-приятно за разглеждане. Избрах си роклята още във втория магазин, в който влязох (не си падам по обикалянето girl_wink), така че мога да дам отзиви за обслужването само в две ателиета - "Милена" и "Александра" и то беше достатъчно любезно, предложиха ми да пробвам без ограничения и не са си натрапвали мнението. Аз тръгнах за Асеновград с мисълта да си шия рокля, но в "Александра" намерих точно семпъл и нежен за мен модел (не си падам по "сметановите торти" и обръчи). За два часа ми коригираха модела по моите мерки, добавиха му елементи (по идея на младоженеца pardon) и ушиха було. Страшно съм доволна от обслужването и в двата магазина на "Александра", в единия беше едно много мило момиче, а в другия доста културна и интелигетна жена на средна възраст. Както и от дизайнерката, разбира се. След като се спрях на моята рокля поогледах и други магазини, цените наистина са прилични, общо взето навсякъде средна цена между 350 и 450 лв. и моделите също си приличат.
Активен
eli_89
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #166 -: август 26, 2011, 19:44:27 »

Здравейте всички!аз сам нова тук,но имам един малак проблем и за това реших да се посаветвам с вас.Понеже правим сватба на братовчетка ми,и сега и тарсим рокля,но понеже тук в Бургас са много скъпи и няма абсолютно никакви модели,а и бюджетат ни е определен се 4удим дали в Асеновград няма да има нещо по -ефтино и красиво  sad ще се радвам ако ме посаветвате нещо и също да ми кажете горе долу от колко започват цените на роклите там  sad
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #167 -: август 26, 2011, 20:09:52 »

Добре, как е възможно толкова неграмотно писане на родния ни език  girl_impossible Отговорът на въпроса ти е даден в последното изречение на поста преди твоя - цени от 350 до 450 лв на повечето модели.
Активен
jojinka
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #168 -: август 27, 2011, 14:34:57 »

еli_89, в Асеновград има страшно много рокли, а цените варират от 300лв. до около 700лв. Но както казва once_upon_a_time, най - често срещаните цени са от рода на 350лв - 450лв. Това все пак е градът на роклите, защото на всеки ъгъл има магазини и всяка бъдеща булка го предприема като първа дестинация. Е, почти всяка. Ако бюджетът ви е ограничен според мен там можете да намерите рокля на по - нормална цена. По - височки цени имат роклите в магазин "Сияна", внимавай, там продавачките са малко хапливи. Иначе на кръговото след моста има един център и там има по - евтини рокли, които са много хубави.
Успех!  give_rose
« Последна редакция: август 27, 2011, 14:39:15 от MisTalee » Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: август 27, 2011, 16:35:22 »

Моята рокля е 380 лева и е от Бургас. Хубаво е навсякъде да разгледате и тогава да ходите до Асеновград. Моделите навсякъде са почти еднакви. По-ниската цена на роклята е за сметка на пътуването. И става горе долу едно и също.
Активен
eli_89
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #170 -: август 30, 2011, 01:18:02 »

благодаря все пак за отговорите  Wink а колкото до нападателният отговор,все пак не всеки е свикнал да пи6е на латиница на клавиатурата и малко или мн се правят грешки sad
Активен
jojinka
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #171 -: август 30, 2011, 07:57:37 »

Не се притеснявай, на всеки може да се случи  give_rose
Активен
peci
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: октомври 05, 2011, 17:10:11 »

Момичета, някоя от вас има ли впечатления от салон "Ванеса" Асеновград? Добре ли шият там?
Активен
novao
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #173 -: октомври 11, 2011, 16:18:14 »

Аз съм "За " Асеновград. Не само за булчинската рокля,но и за всичките малки нещица покрай сватбата, които ако ги вземете от големия град, излизат доста солено( покани, сувенирчета, украса и т.н.)
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: октомври 24, 2011, 17:43:18 »

Момичета сега и моята сватба като мина, мога с чисто сърце да препоръчам ателието, в което ми правеха роклята. Аз много си я харесвам!   heart Много съм впечатлена от качеството, с което е ушита  до последния детайл. Аз бях сигурна, че ще си шия роклята, но съвсем случайно си я намерих готова.  pardon Ателиенцето се казва Каприз, в Асеновград е.  Снимки имам в албума.
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #175 -: октомври 28, 2011, 19:57:32 »

Момичета сега и моята сватба като мина, мога с чисто сърце да препоръчам ателието, в което ми правеха роклята. Аз много си я харесвам!   heart Много съм впечатлена от качеството, с което е ушита  до последния детайл. Аз бях сигурна, че ще си шия роклята, но съвсем случайно си я намерих готова.  pardon Ателиенцето се казва Каприз, в Асеновград е.  Снимки имам в албума.

Страхотна булка, уникална, браво! И - невероятни снимки, браво и на фоторгафа!
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 01, 2011, 11:42:06 »

Offtopic Много благодаря!   blush
Активен
osobenoaz
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #177 -: ноември 05, 2011, 22:12:06 »

В магазините в Асеновград има ли избор на различни платове като качество или изборът е само в моделите?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: ноември 05, 2011, 22:39:28 »

В магазините в Асеновград има ли избор на различни платове като качество или изборът е само в моделите?
В повечето имат каталози с различни платове и цветове.  good
Активен
sunlight
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #179 -: ноември 07, 2011, 11:34:50 »

Здравейте, четох с голям интерес темата. Скоро ходих до Асеновград и най-голямо впечатление ми направи Диди Семерджиева. Като отношение, материите които ми предложи ... всичко беше на ниво. Някои има ли впечатления от работата й - за булчинска рокля  smile
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: