Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 12:58:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 4  (Прочетена 151210 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #360 -: април 01, 2011, 10:48:21 »

petia_vj

,,Какво толкова, ние миналата година кумувахме - ей, няма такава радост, толкова се забавлявахме, чудно беше, жалко,  че няма как да поканим нашите кумци да ни кумуват....
Ох...олекна ми малко...,,

Има начин  - ако не сключвате църковен брак може да ви кумуват!

А пък другия вариант е кумовете да не са двойка - така даже е по лесно,твоя най-добра приятелка и негов приятел.

Успех  smile
« Последна редакция: април 01, 2011, 11:04:36 от fashion » Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: април 01, 2011, 11:33:55 »

Благодаря, fashion, но ще имаме църковен брак и няма как нашите кумци да са ни кумове. Милото сега реши да поканим едни наши приятели - двойка, но момичето е бременно и тогава ще е в седми месец и си мисля, че доста рискуваме с тях. Ако приемат въобще.
Ако ли не - май почваме наред с братовчедите - все някой ще се навие, какво пък, не ги караме на заколение....
Има го и варианта с приятел и приятелка, но ми се иска да са семейство....
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #362 -: април 01, 2011, 12:05:55 »

Момичета не се притеснявайте да поканите и някои не толкова близки приятели или познати - покрай сватбата толкова ще се сближите, че ще си станете наистина като роднини.
Ние избрахме едни наши приятели, с които наскоро започнахме да се виждаме /кума е бил съученик на милото в гимназията, но бяха позагубили връзка/ Избрахме ги, защото са в София и можем да се виждаме по-често, а иначе имаме и по-близки приятели, но те са по чужбина, моята приятелка и на милото приятеля, а и искахме да са си двойка кумовете.  Ами да ви кажа то като са си свестни и готини хората няма проблеми, веднага се сближихме и трябва да ви кажа, че са толкова щастливи и всичко с желание правят и много се радвам, че избрахме тях.. smile  girl_in_love
Активен
fashion
Професор

« Отговор #363 -: април 01, 2011, 12:57:04 »

Нашите кумове не баха двойка, а моя най-добра приятелка и на милото приятел. Според мен даже така е по добре, в момента кумата има сериозна връзка, а на кума му се живее още хихихих. Та мисълта ми  е така печелим 2 близки приятелски семейства. И дори при евентуална раздяла ние пак ще си ги имаме 2-та. Докато като изберете 2-ка недай се боже се разделят ситуацията става мн. кофти.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #364 -: април 01, 2011, 21:50:31 »

Нашите кумове не баха двойка, а моя най-добра приятелка и на милото приятел. Според мен даже така е по добре, в момента кумата има сериозна връзка, а на кума му се живее още хихихих. Та мисълта ми  е така печелим 2 близки приятелски семейства. И дори при евентуална раздяла ние пак ще си ги имаме 2-та. Докато като изберете 2-ка недай се боже се разделят ситуацията става мн. кофти.
goodpost
Нашите кумове също не са двойка smile И двамата са страхотни и нито за миг не съжалявам, че избрахме точно тях.  yahoo
Момичета, не се отчайвайте! Губят само хората, които са ви отказали оказаната им чест. Ако някой ден ме поканят за кума, ще бъда безкрайно щастлива smile
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #365 -: април 02, 2011, 21:30:01 »

Абсолютно съм съгласна с pinkbird! Това е огромна чест и никакви финансови проблеми можаха да ни възпрат, когато ни поканиха за кумове! В края на краищата това е за цял живот, а парите днес ги нямаш, ама утре може много да имаш, след време пак нямаш и така.. Това са преходни неща, важни са семйството и приятелството и любовта..  LOVING
Активен
djina
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #366 -: април 05, 2011, 10:45:21 »

Здравейте,
Да се впиша и аз. След месец на мъки, предлагане и отказване вече си имаме кумуво  yahoo
Много съм щастлива, че вече се бях отчаяла. Младоженеца държеше да са семесво или поне двойка, предлагахме си ние, без никакви финансови ангажименти за тях, а те отказват. Накрая остана вариянта приятелка с негов приятел и се получи страхотно danceg danceg danceg
Сега вече си имам страхотна кума, за която от години си планухме да е тя , а и кума е готин!!!
Само съжалявам, че толкова време и нерви загубихме, а не ги поканихме в този вариянт от раз, но нищо. Накрая се получи чудесно !!!! yahoo
Успех на всички булки smile
Активен
fashion
Професор

« Отговор #367 -: април 05, 2011, 11:37:49 »

djina

Честитооооо  yahoo
Всяко зло за добро, сега си имаш кума, която ти е много близка good Ще видиш покрай сватбата като сестри ще станете хихиихих
Много се радвам за теб  nazdrave
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #368 -: април 05, 2011, 12:35:34 »

пак да се разпиша мойта кума пак иска да ми кума .....  shok и ми го сервира в 4 през ноща ... това момиче не е наред  girl_impossible
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: април 05, 2011, 12:38:03 »

Kiara04, как така? Това момиче ти е отказало и сега е размислило или как? Ама да вземеш такова решение посред нощ Oh my ...
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #370 -: април 05, 2011, 13:16:48 »

пак да се разпиша мойта кума пак иска да ми кума .....  shok и ми го сервира в 4 през ноща ... това момиче не е наред  girl_impossible

Бих и изслушала мотивите за отказването, и новата прищявка, но бих и казала, че съм поканила друга кума.
Не знаеш такъв човек дали няма да се врътне предпоследния ден.
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #371 -: април 05, 2011, 15:01:47 »

тази кума  Oh my ... , после да не размисли пак и да ти го сервира ей така  shok
Активен
djina
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #372 -: април 05, 2011, 15:44:59 »

Мерси Fashion  give_rose дано наистина се сближим повече...

Киара, тази твоя проекто-кума  diablo определено как да разчиташ на такъв човек beating  Сигурна съм , че ще си намериш много по-подходяща и най-вече отговорна кума smile
Пожелавам ти успех  good
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: април 05, 2011, 19:06:49 »

Здравейте,
Да се впиша и аз. След месец на мъки, предлагане и отказване вече си имаме кумуво  yahoo
Много съм щастлива, че вече се бях отчаяла. Младоженеца държеше да са семесво или поне двойка, предлагахме си ние, без никакви финансови ангажименти за тях, а те отказват. Накрая остана вариянта приятелка с негов приятел и се получи страхотно danceg danceg danceg
Сега вече си имам страхотна кума, за която от години си планухме да е тя , а и кума е готин!!!
Само съжалявам, че толкова време и нерви загубихме, а не ги поканихме в този вариянт от раз, но нищо. Накрая се получи чудесно !!!! yahoo
Успех на всички булки smile

Аз имам същият проблем ,бяхме избрали за кумове едно приятелско семейство ,но поради непредвидена ситуация те ни отказаха.... Hmmm
Сега си намерихме кума ,но кум все още нямаме ,защото колкото и да звучи смешно никой не иска да ни кумува(дори без финанси)
Годеникът ми е много натъжен с тази работа ,че даже не иска да говори за това,защото всичките ,които попита да му станат кумове са негови близки приятели му отказаха)
Сега ,като краен вариант остава брат ми ,който няма как да ни откаже laugh
Много тъпо ,ама какво да се прави  nea
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: април 06, 2011, 09:40:42 »

Като чета в темата в какви ситуации изпадат бъдещите булки, аз направо съм си късметлийка с нашите кумове smile Кумът е мой колега от университета, с който сме в една компания, а едновременно с това беше приятел и на годеника ми smile Кумата беше моя съквартирантка, която "сватосах" съответно преди около 4 години с кума и така от доста време беше ясно, че или те ще ни кумуват или ние на тях  danceg Засега нямаме проблеми, казали сме им още, когато се сгодихме, но след около седмица-две ще спазим традицията и ще направим официална вечеря. Дано не изскочи някоя непредвидена ситуация и всичко да е наред, защото не си представям някои други за кумове- просто с тази двойка сме си много близки и сме споделяли всичко през годините, което всъщност ги прави и толкова специални smile
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: