Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:30:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 196388 пъти)

vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 27, 2010, 20:55:51 »

Момичета да ви споделя че ще откача, втори ден ми закъснява и направих тест и ми се появи втора бледа чертичка ,не мога да повярвам ,може би защото е рано но значи ли  втората бледа чертичка бременност.
Знам че е обсъждано и друг път но треперя цялата и нямам нерви да преглеждам старите темички ,моля ако някой знае да каже ,ще се побъркам .Чудясе дали да пробвам по късно или да оставя до утре . но как ще спа ...............мале може да съм бременна  yahoo

Mайа, аз те дебна редовно по темичките, ти се спотаяваш, пък то какво било  give_rose give_rose give_rose Много хубава новина, сега без много вълнения и повече се пази!!! Ще стане чертичката и по- дебела!!! Ако и при мен се случи чудото скоро ще си бременеем заедно!!!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: юни 27, 2010, 21:22:26 »

момичета, случайно попаднах на тази тема, още ми е рано на мен, пък и сама няма как да забременея smile , но исках да ви попитам в БГ няма ли gluten free and wheat free продукти?
Защото тука има какво се сетиш, като мелка, тестени изделия ит.н. неща които съдържат тези съставки. Изключени са въобще ако се има вяра де. Но аз познавам деца, които имат проблем с тези съставки и те са постоянно на gluten free and wheat free продукти. Защото тук има много хора алергични към wheat. Но наистина ако няма такива неща в БГ е жалко.  Offtopic
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 28, 2010, 00:53:38 »

Maйа , бледа черта си е пак положителен тест, моя също беше с бледа черта. Едно тихо честито от мен и да ни държиш в течение. Хайде дано всички от тази темичка скоро дас е преместят в други  yahoo
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 28, 2010, 08:01:57 »

maia_svet,и аз си мисля,че е положителен,но за всеки случай направи още един тест след 3-4 дни give_rose
По принцип би трябвало да имаш леко зацапване в деня,в който очакваш лелката...,но за един ден..,това означава че в момента се имплантира в матката  smile поне така ми е казвал доки

Не е задължително да има зацапване в деня, когато трябва да ти дойде. Аз нямах такова зацапване, а бременността ми си върви напред, вече съм 16-та, почти 17-та седмица.

Майче, силно ти стискам палци скоро да се похвалиш, че си видяла малката точка и този път всичко да е наред.  give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 28, 2010, 09:57:13 »

момичета благодаря ви много за стиснатите палчета , моля ви стискайте още малко , днес по късно ще си направя още един тест , дано да покаже чертичка.Много ме зарадвахте защото засега само с вас мога да споделя ,на други няма да казваме за сега ,трябва да сме сигурни.С мъжа ми не смеем да се радваме още.
Ще ви пиша скоро 
Целувам виииииии ,специално за вас give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 28, 2010, 12:14:18 »

направих си още един тест и втората чертичка е по забележима от вчера ,  yahoo yahoo
но го имам и това зацапване което ме притеснява , от време на време е само и то като отида до тоалет ,на някой случвало ли му се е или трябва да проверя в някоя друга темичка
ех значи защо не се появи една ярка червена чертичка а тази бледа чертичка която ме побърква.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: юни 28, 2010, 12:22:02 »

maia_svet, не се тревожи за зацапването - аз имах доста дълго време - не почна толков арано , но продължи доста... Стига да няма кръв всичко е наред. Аз един ден имах 2 капки кръв и изхвърчах в болницата и ми казаха, че е леко отлепване, от  което след 5 дни почивка нямаше и следа, а месец може би по - късно премина и зацапването ! Докторите така и не ми обясниха на какво се дължи и не са ме карали да правя какото и да е smile Оспокой се и с енаслаждавай на радостта си!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 28, 2010, 12:33:51 »

Наистина всеки организъм си е индивидуален,аз споделих при мен как стана,имах зацапване и доки каза,че това е по време на инпалнтацията... pardon
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #158 -: юни 28, 2010, 12:36:11 »

maia_svet 

Защо не говориш с гинеколога си - кажи, че имаш 2 положителни теста и леко зацапване - то е нормално, но нека знае и ще ти каже какво да направиш и да не се тревожиш излишно и кога да отидеш, за да ти потвърди бременността. Иначе лека бременност ти желая give_rose
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 28, 2010, 12:36:22 »

svetla_ety,preslava_82 благодаря ви , няма да го мисля ,утре пак ще си направя тест , след като се уверя ще се преместя в другите темички
 smile
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: юни 28, 2010, 12:38:03 »

vivianka права си  и аз тъкмо това си  мислих ,по добре да звънна и да попитам от колкото да гадая. give_rose
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #161 -: юни 28, 2010, 12:55:05 »

Здравейте дами, след горе долу тримесечно отсасътвие се присъединявам отново към тази тема Bravo бях болна от варицела  sad за мое голямо щастие след направените изследвания вече съм ок лек следобед и много +++
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 28, 2010, 15:11:04 »

vivianka права си  и аз тъкмо това си  мислих ,по добре да звънна и да попитам от колкото да гадая. give_rose

Майа, какво каза док?! Би трябвало да назначи някаква терапия, все пак вече си рискова бременност и трябва да се внимава повече...аз не искам да те плаша, ама се ужасявам като чуя за полож. тест и зацапване, поне при мен това беше свързано с доста неприятни емоции...Наистина не го казвам, за да те стресна, а само и единствено, за да обръщате повече внимание на този симптом. Който каквото ще да казва, няма нормално зацапване и кървене по време на бременност!!!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 28, 2010, 15:19:18 »

Който каквото ще да казва, няма нормално зацапване и кървене по време на бременност!!!
Ванеса,не съм съгласна с това изречение.Виж следния цитат от Зачатие:

"Зацапване при имплантацията (вгнездяването)

Кървенето при имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка е най-ранно проявяващия се симптом за бременност. Около осем дни след зачеването ембрионът се имплантира в маточната стена. При някои жени се получава леко ръждиво зацапване, както и лека тъпа болка ниско в коремната област."
Мисля,че само АГ може да прецени дали зацапването е проблем или не.
Често жени непланирали бременност бъркат това зацапване с подранила менструация.
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 28, 2010, 15:27:02 »

dodo23 дано е вярно това което си пуснала като цитат, надявам се и при мен да е така.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: