Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:32:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на velvet - 29.05.2010  (Прочетена 64522 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 13, 2010, 22:07:18 »

Оххх, не знам...Гледам, гледам тия снимки и все нещичко ми липсва... sad Да му се не види! Хем не знам какво точно искам, хем пък не се харесвам съвсем накрая... huhhuh.gif Чак ме хваща яд на себе си.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: май 13, 2010, 22:22:59 »

Velvet, този определено е по - добре  good В очите ми харесва как са те гримирали - някак си стои по - естествено, че предния път с това сиво ...  nea С нетърпение чакам снимки и от третия грим  blum
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #107 -: май 13, 2010, 22:44:50 »

Velvet напълно те разбирам, аз съм същата blush Затова ще отивам на трети пробен, все нещо ми липва:) Мисля, че просто искам да видя подобрена версия на мен blush
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 13, 2010, 23:16:06 »

Сложна работа е. Аз между другото много се колебая от няколко дни между тип "опушен грим" и тип "тънка очна линия" (пускам снимки, за да видите за какво говоря). Може би на третия пробен ще опитам именно от втория тип очен грим, знам ли....Може би опушения, колкото и да го харесвам, не е за мен.

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: май 13, 2010, 23:26:17 »

Пробвай и двата варианта и после от снимките ще прецениш кое ти отива повече.

И аз харесвам вариант с очната линия, но на мен не стои никак добре. Намерих си друг вариант за ефектен грим случайно и то с черни сенки. Така, че в опитите се намира идеалния вариант. girl_wink
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: май 14, 2010, 07:02:15 »

velvet, наистина този е много, много по-добре.Честно казано този с очната линия ми харесва дори още повече, така че задължително трябва да го пробваш  blum Пък и после няма да те е яд, че не си опитала всички варианти. smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: май 14, 2010, 08:02:56 »

Velvet, с изключение на спиралата, този грим и на мен ми харесва повече.  good
Пробвай  още, щом си решила, за да си прецениш с кой най-много се харесваш.  girl_wink
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #112 -: май 14, 2010, 08:11:35 »

velvet определено варианта с очната линия ти стои по-добре. Просто уголемява и допълнително оформя очите.
Аз също много харесвам опушен грим, но сега като си правя мои си проби за кумуването съм решила да бъда с грим подобен на твоя.
Трудно е да добиеш престава така, когато сложиш роклята, с прическата, с всички аксесоари  и придобиеш завършен вид ще бъдеш истинска принцеса.  girl_wink
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: май 17, 2010, 10:47:16 »

Велвет според мен сивия грим ти стои добре, златистия не ми допадна особено. най- големия проблем е основата и на двата не е добра. според мен потърси други гримьори, тези не ми изглеждат особено професионални
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #114 -: май 17, 2010, 12:20:38 »

Айде булка, къде се загуби? Какво стана с грима във Феери?
Абе, аз имам предположения къде си се загубила - 100% търчиш по задачи, че то време не остана, има 12 дни и сега сигурно ти е най-напрегнато ....
Излезна ли в отпуска и кога мислиш да излизаш ако не си още?

Айде ще те чакам да се включиш и  give_rose за успокоение  girl_wink
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 17, 2010, 14:31:19 »

Олеее, какъв отпуск, кви 5 лева?! girl_impossible Точно сега една колежка реши, че ще излиза ТЯ в отпуск, а знае за сватбата отдавна...Но не ми се навлиза в тази тема, чееее...пак ще се вкисна. Та, замествам я и меко казано "пушек се вдига" angry Това ми е влизането в нета за деня. Търча като луда, имам ужасно главоболие и не ми остава възможност да си прехвърлям мислено задачките. Но, каквото такова....
В отпуск се надявам да изляза от 21-ви нататък. 24-ти нали си е почивен ден официално, така че от 21-ри е точно една работна седмица до сватбата. Всъщност ще отсъствам до 8 юни, защото на 7-ми се връщаме от Корфу. Молба още не съм подала, но утре задължително ще го сторя.

Днес имам пробна прическа при моя си фризьор, при който не само ходя редовно, но и който ми направи прическата за гражданския (ще кача снимки в Галерията днес). Предполагам, че на него ще се спра, защото е изпробван поне.

Пробен грим във Феери - утре, след работа. Стискайте всички възможни палци pleasantry

Снощи понапреднахме с чистенето из къщи. Аз мих банята, половинката пък изми бутилките за ракията. Тези дни ще ги напълним и ще разпечатаме етикетите вече.

Тази седмица ще се срещнем и с агенцията за украсата на колата.
Снощи раздадохме още една покана. Вече всички са казали дали ще дойдат или не. Освен биг боса, който ще е в чужбина и каза, че ще дойде, стига да не го спре някой вулканичен облак някъде Xixixi

Ами...нищо особено няма като се чета нагоре.

А, да, трябва да поръчам тия дни и бутониерите за мъжете и гривничките за жените. Като си поръчвах букета забравих blush Сигурно и да си поръчам цветето за косата, но за това трябва първо с фризьора да се консултирам.

П.С. Качих снимки от днешната пробна прическа. Мисля че това ще е. Косата ми е топирана отгоре, за обем. След това начупена и изтеглена до голяма степен от едната страна. Тук съм без грим, без було, без подходящите обеци, затова изглеждам малко...едно такова никакво. Извинете ме за посърналата физиономия също така blush Снимките пък са направени с телефона ми. Ще очаквам мнения smile
« Последна редакция: май 17, 2010, 20:35:46 от velvet » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 18, 2010, 10:51:12 »

На мен много ми харесваш така! good
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #117 -: май 18, 2010, 10:54:51 »

Прическата ти стои страхотно Bravo
Уточни ли грима?
Оф тази колежка, не и се ядосвай , ама наистина постъпката и е доста нетактична nea
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 18, 2010, 11:28:30 »

Евала, че успяваш да се оправиш с толкова много неща! Направо ти се възхищавам, аз да съм полудяла досега. Bravo
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: май 18, 2010, 13:29:39 »

Благодаря ви, момичета! give_rose

Ариел, искам, не искам, все трябва да се свършат тия неща. Не че и на мен не ми е писнало вече де...

Мименце, гримът е днес на дневен ред. Силно си стискам палци да се харесам вече girl_impossible Грабвам снимките и да видим.

Да ви кажа, не знам на вас минавало ли ви е през ума, ама аз в един момент дори се чудех за какво ни беше да организираме сватба въобще?! pardon Така ми е каталясало и съм се изнервила. Липсва ми сън...Абе, картинката е доста сива.
Е, после се изпарявт тия мисли, но са ми минавали през главата.

Снощи пък ми дойде музата да си облека роклята (хем да разбера дали ще вляза в нея tease ), сложих бижутата, обувките и булото. А и намил бях с прическа...Хубаво е усещането Girl_hide Само гримът липсваше. Но определено ще е добре да сваля 1-2 килца. Сега дори и сама успях да вдигна ципа на гърба, но все пак усещам напрежение там. Дали е нормално да стяга така? Хем ми е ясно, че щом е бюстие, сигурно все е така, ама... huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: