Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 12:06:19
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 239785 пъти)
lubov4eto
Любопитен
Публикации: 40
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #435 -:
март 29, 2011, 19:59:14 »
Здравейте , аз приключих с диетата малко по рано от 90 дни и за 2 месеца и половина свалих 8 кг но аз нямах много за сваляне. iviana_nikolova по важен е процента мазнини които си свалила отколкото кг
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #436 -:
март 29, 2011, 22:08:13 »
Цитат на: lubov4eto в март 29, 2011, 19:59:14
Здравейте , аз приключих с диетата малко по рано от 90 дни и за 2 месеца и половина свалих 8 кг но аз нямах много за сваляне. iviana_nikolova по важен е процента мазнини които си свалила отколкото кг
А защо я приключи по рано? Сега да не вземеш да качваш...аз не съм се интересувала от живота след диетата де, ама си мисля че щом 90 дена, значи 90
Аз напредвам, бавно но славно....От 10-ти съм на тази диета, а 7ми април ще ми е първия воден, много страшен ми се струва
Днес съм плодов, на закуска - банан, на обед - ябълки, на вечеря - портокал. Имам към 3кг свалени до сега, не се оплаквам, даже са ми екстра при условие че гладна не съм останала
Имам едно голямо прегрешение за тия дни до сега, един ден за варива бяхме на София, хапнахме по едно Кинг бургерче и по едно парче торта, иначе най много по една маслина да прегреша
За утре съм си приготвила една рибна салата с много чесън, която я обожавам. А за вечеря тиквички с кисело мляко. Между другото никога не обядвам и вечерям едно и също, в изключение на дните на варивата, тогава си готвя преди обяд и имам и за вечеря
Активен
lubov4eto
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #437 -:
март 30, 2011, 11:59:53 »
спрях я по рано защото ме беше хванал грипът после след като оздравях и реших че ми стига да отслабвам толкова ( 48 кг съм ) . Сега се храня нормално и не съм качила ( ям всичко но в малки количества , след диетата не мога да ям като преди
). Също така от време на време си правя плодов ден за сега не качвам ама ще видим
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #438 -:
март 31, 2011, 17:48:10 »
Аз също спрях диетата, но заради операция не защото не ми действа добре.Сега забелязвам, че се храня на малко порции, но по-на често
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #439 -:
март 31, 2011, 19:25:42 »
Маги
, надявам се всичко да е наред и операцията да е нещо рутинно. Оправяй се, каквото и да е!
Аз също май вървя към отказване, ами да си призная омръзва ми......това постоянно редуване.
Утре ми е ден за кантар и ще видим кави са резултатите за не много стриктно спазваща диета. Ще кажа утре. Успех на всички!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #440 -:
март 31, 2011, 21:27:15 »
plamik
защо не си доволна, ти от колко време всъщност я пазиш, че не помня, но май отдавна се записа
Аз при нестриктно спазване (с не големи прегрешения) до сега съм минус 3кг за 20дни, което според мен е добре, ако продължа с такъв темп за останалите дни. Пиши утре как е с кантара?
Маги
дано здравословно всичко около теб е добре, пък килцата не са проблем
Аз днес говорих с едно момиче което много отслабна напоследък, та я заговорих, каза че с тая диета е свалила 10кг за един месец с абсолютно стриктно спазване. После я е спряла и е продължила да се храни без хляб, да се ограничава от сладкото и за нула време е свалила още 10, та сега е супер маце
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #441 -:
април 01, 2011, 08:09:29 »
Гери
, диетата си ми харесва, но започна да ми омръзва. Обаче нали съм се хванала на хорото и два месеца го играя смятам да го изиграя до края. Днес започвам третия месец. Преди малко се качих на кантара - 62.7. Което значи за месец около 2 кг. Аз явно ги карам по два килограма на месец. Незнам защо така се получава.
Като ви слушам вие какви резултати жънете, мен чак ме е срам да се разпиша.
И всеки път си казвам ставам супер стриктна, ама не винаги се получава. Но....ще си я намеря волята!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #442 -:
април 01, 2011, 08:33:43 »
Ами Плами аз вчера дето говорих с тая мацка, надъха ме да съм стриктна, та от днес съм решила да спазвам всички правила... Ще използвам твой израз като кажа -така или иначе съм се хванала на хорото поне да го играя както трябва
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #443 -:
април 01, 2011, 08:37:52 »
А така, Гери, че покрай вас се стимулирам и аз!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #444 -:
април 01, 2011, 10:08:19 »
А
Пламъ
к и аз бях като теб, за месец свалих около 2-3 килограма.Не че и аз съм супер стриктна де
но аз и на това бях доволна, лошото беше че накрая вс ми се ядяха забранени неща, а сега като мога да ги ям не искам, луда работа ей.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #445 -:
април 14, 2011, 18:50:14 »
Здравейте момичета!Почнах и аз тази диета, но по прочетеното изобщо не я спазвам правилно
Спазвам дните, но ям по много, даже във въглехидратния ден прекалявам със сладкото
Днес ми е 12 ден. Свалила съм 1 кг и то след първия плодов, т.е. след 4-я ден от началото. И от тогава нищо...А и не чувствам да отивам към слабеене..
Сега като ви изчетох разбрах къде ми е грешката - просто аз правя като при диетата на Дюкан - ям по много и често и пия вода. С тази разлика, че там ядях много месо, мляко, яйца, а тук прекалявам със сладкото
Няколко пъти ми се случва да ям след 20 ч. Просто мъжът ми се прибира тогава от работа и гледам да вечеряме заедно
Но сега като прочетох как я спазвате вие ще се вземам в ръце и почвам да се ограничавам. Като цяло на мен идеята ми беше да започна диета, която да ми позволява да ям всичко, така че като я спра и започна да си ям после нормално да не кача отново свалените с мъка килограми. Явно няма да стане както я мислих, ами още утре почвам стрикно да спазвам препоръките ви. Аз искам да сваля поне 10 кг, пък да видим дали ще успея...
Успех на всички бъдещи фиданки!
Активен
Данитка
«
Отговор #446 -:
април 15, 2011, 08:28:14 »
" 90- дневната диета! - 2 "
Активен
Страници:
1