Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 11:56:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 239767 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: февруари 03, 2011, 10:16:25 »

plamik хубаво е че някой те следи да не кривнеш.На мен това че моя мъж я прави диетата с мен ми е голяма опора-както и на него.Я сподели какво си предвидила за днес.
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: февруари 03, 2011, 10:27:52 »

Ох, малко ми е трудно, но имам няколко варианта. До сега съм на топла вода и един банан, обаче май
ще изям още един, че ме подгони глада. Иначе за обяд или макарони със захар, или някаква филия с лютеница. А за довечера или спагети с два соса - за мен и за Гената, или пица. Тук обаче каква да е пицата - бъркана или хлебна. Обаче и в двете има яйце. В бърканата поне е едно. Та съм в чуденка.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 03, 2011, 10:45:34 »

Ох, малко ми е трудно, но имам няколко варианта. До сега съм на топла вода и един банан, обаче май
ще изям още един, че ме подгони глада. Иначе за обяд или макарони със захар, или някаква филия с лютеница. А за довечера или спагети с два соса - за мен и за Гената, или пица. Тук обаче каква да е пицата - бъркана или хлебна. Обаче и в двете има яйце. В бърканата поне е едно. Та съм в чуденка.
Плами пуснала съм рецепта за уникална пица smile без яйца и мляко в темата за въглехидратнияя
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #348 -: февруари 03, 2011, 17:04:54 »

Здравейте аз пък днес съм на плодове за закуска хапнах 2 моркова , за обяд 100 гр сушени кайсии и малко след това малко стафидки . Относно за хляба аз хляб си ям на ядене половин или 1 филиика зависи някой път го и изключвам. А диетата не е изцяло на разделното хранене за това са написали че може да се хапва и хляб
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: февруари 04, 2011, 08:41:10 »

Вчера завърших деня с две филии пълнозърнест хляб на обяд с лютеничка.Вечерта с парче козунак с шоколад.Днес  съм на вода и два портокала а за после съм си приготвила банани,мандарини киви и за вечеря грейпфурт.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 04, 2011, 08:47:42 »

Браво Гучи! А да попитам днес на плодовия ден нали може да се хапват и салатки без месо, сирене, яйца и сосове, че не съм много по плодовете...? blush
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 04, 2011, 08:55:16 »

Плами няма проблем да хапваш салатки днес но без белтъчини и въглехидрати в нея.Но сутринта е задължително плод.
Днес може да ядеш и малко сушени плодове и сурови ядки.Но да са в ограничени количества.
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: февруари 04, 2011, 08:57:50 »

Благодаря Гучи, до към обяд съм на плодове, а после ще мина на салатки. И малко  Offtopic пицата на Дани е уникално......вкусна. Не вярвах, че ще се получи, но......  danceg
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: февруари 04, 2011, 09:27:06 »

Плами ще я пробвам на другия въгехидратен ден пицата.Ти с какво я аранжира.
Плами как се чувстваш от диетката.
lubov4eto аз не разбрах ти в кои дни от диетата ядеш хляб
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: февруари 04, 2011, 09:30:05 »

Гучи, аз сложих доматен сос за основа, отгоре кисели краставички, гъбки и чушка.  А в половинката на Гената имаше и други неща. Определено ми е добре. Гледам да ям до към 17.30 - 18.00 часа и вечер ми е много леко. Казах си, че на кантар ще се кача на 01.03 - да видим има ли резултати. Но определено ми е по-леко.
Активен
linabebe
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #355 -: февруари 04, 2011, 15:47:06 »

Здравейте....има ли място за едно ново попълнение в групи4ката girl_wink?
Аз сам на диетата от 24 февруари...за съжаление и аз мога да се похваля с прегрешения,но сам решила твърдо да си я продължа до края.Квото ще да става smile на 27 години сам и започнах 79кг което за мен е направо ужасяващо,висока сам 1,67м... а съм свалила  само 2кг.Искам да сляза до 60кг....поне blush
Помагайте с подкрепа моля....
Ходя на фитнес,на Зумба и тем подобни,но явно нещо много ми се е забавил метаболизма последните години,от както се омъжих само качам....поне да имахме бебе да си имам оправдание...
На всички пожелавам много минуси и по малко прегрешения....да видим след плодовия ми ден ,който е днес дали ще има минус....
Активен
Теди..
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #356 -: февруари 04, 2011, 16:01:37 »

Здравейте, аз не съм фенка на думата "диета", но до колкото виждам в тази тук не се изисква гладуване, което е добре. Аз лично не мога да издържам на диети, ям всичко, което ми е вкусно и не мога да се сдържам. За сега съм 54кг и съм 167 висока, но имам склонност към напълняване, и виждам как след всяка година средното ми тегло се покачва с по 1 кг, и си мисля, че може би някой ден ще си наложа режим...
Това с плодовете и салатите, което прочетох по - горе е много правилно. Също с много движение + много вода. smile
С другите неща не съм много запозната, но определено плодовете и водата са един от кючовете към поддържане на нормално тегло и отслабване при нужда smile
Активен
lubov4eto
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #357 -: февруари 04, 2011, 16:27:51 »

аз хляб си ям почти всеки ден без плодовия но по 1  филиика blum
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: февруари 05, 2011, 08:42:52 »

Вчера приключих деня с изядени
2 мандарини
2 малки портокала
1 банан
1 салата домати и краставици
2 моркова
малко белени семки

Тази сутрин си изпих топлата водичка и сега се чудя какъв плод да хапна.
За обяд съм планирала печено пиле и таратор със салата от краставици.
за вечеря кошнички от кайма с кашкавал и свинско филе и таратор.
Решила съм и утре да сготвя малко за следващите дни,че иначе ми е трудно да готвя всеки ден след работа.
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 05, 2011, 10:17:26 »

хайде и аз да дам кураж,на всички спазващи този режим на хранене,аз бях почти 3 месеца на него и свалих 15кг така, че стискам ви палци да ме надминете даже,но момичета вие само за рецепти си говорите и рядко обсъждате коя колко е свалила ,а това е невероятен стимул... give_rose
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: