Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 12:07:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 239787 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 30, 2011, 22:59:46 »

Наде много добре се чувствах до днес,когато установих,че яденето ми за деня е ужасннно малко.Е голяма грешка,която повече няма да повторя  nea Цял ден ме гони глад и от това ми е гадно.Миналия белтъчен мина супер и всички дни досега,защото си хапвах добре,ама тази мини салатка...много малко ми дойде,не прави като мен.Ебаси в плодовия не се чувстах така  diablo Утре доволно ще бъде,но ще споделя утре сутринта + рецепти smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 31, 2011, 08:35:58 »

От утре и аз съм с вас.За първия белтъчен ден съм предвидила Пиле с домати и чушки за вечеря.За обяд печено месо и зелева салатка.Аз ще пропускам въглехидратния ден но всичко останало ще си го правя.Тоес ще редувам три дни-белтъчен,варива,плодово-зеленчуков.За съжаления въглехидратния ми ден хич не е е подходящ за мен тъй като са ми забранени бързите въглехидрати.
Вчера напазарувахме подходящо за диетата.
За деня на варива съм предвидила ориз със зеленчуци на обяд и пълнени чушки с булгур и домати.
Да кажа че в въглехидратния може да се ядат макаронени изделия-милото тогава ще е на Лазаня-зеленчукова.
Дани не се ограничавай от храна.Идеята на тази диета не е глад а напротив и затова са предвидени толкова ядена и даже и междинно ядене с плод ако огладнее човек.
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 31, 2011, 09:39:43 »

Много ме е яд...то не беше по желание,ами време не ми остана и така ...
Но поовече никога тази скапана грешка...аз гледам да избягвам плодовете за междинна закуска,защото нали били по изключение,а не всеки ден и така smile
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 31, 2011, 09:51:57 »

Дани аз също не ги ям като междинна закуска-само сутрин и в плодовия ден.
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 31, 2011, 10:14:39 »

Днес smile

Закуска : 2 портокала
Обяд : голяма купичка крем супа с крутонки  + салатка кисело зеленце,лук,червен пипер,олио  blush
Вечеря :малка купичка крем супа + салатка кисело зеленце,лук,червен пипер,олио

Рецептата малко по-късно за крем супата,че да видим каква съм я смагарила,малко по-особена е  blum
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 31, 2011, 10:16:44 »

Брей колко се раздвижила темата. Аз също я започнах пак от миналия понеделник и я правим заедно с една приятелка. Мъжа ми все още се чуди дали да я кара с мен или не, но аз засега съм доволна, въпреки че не я спазвам супер стриктно. Все пак гледам да ям от това, което е позволено за деня, ако ще да е в по-голямо количество, но поне да не смесвам храните.
Наде, не се притеснявай, че се ядат картофи, ориз, тестено и сладко в диетата - тя по този начин действа, защото се яде от един вид през деня, а ти можеш да наблягаш на зеленчуците например, а не на тестото или ориза, но дори и да си ядеш повече от тях, пак има ефект.  good
Дани, определено е било грешка с малкото количество ядене, защото накрая може да се нахвърлиш на каквото ти падне пред очите (поне аз така съм правила и затова го казвам  blush ). За другия път си хапни повечко, за да се заситиш, пък и ти ако правиш някакви упражнения или танци (незнам дали продължаваш) и покрай децата ще имаш повечко движение и ще ти трябва енергия!  good
Гери, хайде от утре и вие като се присъедините към нас ще споделяш рецепти, че ти винаги правиш интересни неща, аз май много еднообразно го карам, но може и да се развихря този път и аз!  blum
Аз днес съм на плодове и обикновено ям и сурови ядки в този ден, но сега ме боли гърло и ми дразнят и ще трябва да мина без тях.  pardon
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 31, 2011, 10:21:14 »

Ееее супер раздвижихме се smile

Мими аз успявам да се устискам да не се нахвърлям,но все пак.Ами да карам вело,правя упражнения и вчера много зле се почувствах след тренировката именно,защото нямах силни,но вече ми е обица на ухото.
А идея как да систематизираме рецептите,че ми е ужасно трудно да преравям всичко  pleasantry
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: януари 31, 2011, 11:09:32 »

От днес и аз ще опитам да съм с вас  Wink
За закуска съм на мандаринки, за обяд и вечеря не съм измислила, не ми се яде месо....най вероятно яйца и сирене /нали нямаше правило да не се смесват различни безлтъчини?/  huhhuh.gif
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 31, 2011, 11:35:03 »

Гери мила яйца и млечни продукти няма проблеми smile
Не става месо,риба с млечни  и яйца  good
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 31, 2011, 12:16:54 »

1-ви ден ...
З: пропусната ....  Offtopic фатално ли е да се пропуска,сутрин нямам време за правене на фрешове,а и не мога веднага след сън да ям каквото и да е. Тези дни мисля от вечерта фрешове да си правя,но все пак-може ли да се пропуска?
О: три мини парчета риба,може и зелена салата да хапна,но нещо не съм гладна и е под ? салатата

В: зелена салата с риба

За утре ще си направя ориз със зеленчуци,в сряда мисля за 1-ви и последен ден да правя въглехидратен и то защото имам много вкусна торта в хладилника  blush Иначе после мисля и аз като Гери да го пропускам blum
 Offtopic
За рецептите: Не може ли да се направи нова тема или да се направи някакъв временен блог където да качваме рецепти  blush
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 31, 2011, 12:19:33 »

момичета, а вие, каквото ядете на обед, това и на вечеря ли?
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 31, 2011, 12:25:56 »

Аз да smile
Пише,че било най-добре,препоръчително,но аз съм си у нас де...но дори и да ходех на работа щях да си нося.Но пък някои момичета виждам,че не ядат едно и също...

Наде
няма смисъл да си правиш фреша от вечерта,защото няма да има никакви витаминки в него,годноста на прясно изцеден сок е до 30мин,след това е едно голямо нищо.Закуската е задължителна,за да може да се задвижи метаболизма,но ако някога я пропуснеш,май не е фатално.Защо преди излизане сутрин не си нарежеш плодовете в кутия и не си ги хапваш в колата ?

« Последна редакция: януари 31, 2011, 12:28:28 от Данитка » Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 31, 2011, 12:27:33 »

Аз рядко ям едно и също за обед и вечеря, защото на обед може да си купя нещо, а вечерта си готвя. Иначе трявба да съм си сготвила от предния ден, за да си взема на работа за обяд.  pardon
Наде, не е фатално пропускането на закуска понякога, но е хубаво да се ядат плодове, все пак те помагат за обмяната на веществата и по този начин приемаш някакви витамини, които точно в този сезон са много важни!  good Аз също не мога да ям веднага като стана и обикновено като дойда на работа си пия кафето и към 10 часа хапвам един плод, че два ми идват в повечко (освен ако не са мандарини). Пропускала съм закуската, но по принцип гледам да ям някакъв плод, а и така си залъгвам глада до по-късно и мога да обядвам чак към 2 понякога.  pardon
За рецептите освен в някакъ блог да се качват, но трябва някой, който има време да го прави, друга тема няма да пускаме специално с рецепти.  pardon

Аз не спазвам и това вечерта да се яде наполовината на обяда - ям си толкова, колкото преценя, за да се заситя, но не и да преям!  good
« Последна редакция: януари 31, 2011, 12:29:22 от maria_lakova » Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 31, 2011, 12:35:59 »

Правя нещо в момента дано успея smile Че малките си искат своето!

Ето готов е ....е не изцяло,но е засега толкова(който има желание и време,може малко и той да се позанимава).Предлагам всеки сам да си вкарва рецептите аз само ще дам името и паролката  blum Това е от мен,дано ви харесва smile http://svatbatabg90.multiply.com/
« Последна редакция: януари 31, 2011, 12:52:44 от Данитка » Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 31, 2011, 12:37:09 »

Аз също не мога да закусвам сутрин и до обяд не ям.Ама като пазя диетата задължително ям подове дори и понякога да ми дразнят защото закуската с плод е важна за диетата и действа очистващо на организма.И аз като Мимето закусвам с плод или сок на работа и после кафенце.При мен проблема е че сутрин на гладно пия едни хапчета ,които само така се пият и после минимум 30 мин не се пие вода и др.течности и никакво хранене.Та сутрин ставам като съм на диетата и пъво хапчето.След половин час топла вода,след още половин час сок или плод с вода и кафе.Ама тя моята много сложна.Та по въпроса.Наде ако можеш спазвай да хапваш плод сутрин.Аз хапвам различни неща на обед и вечер-защото мразя еднообразието и то би ме накарало да ми омръзне диетата.Иначе в белтъчния ден гледам да ям само един вид белтъчини независимо дали на обдя или вечеря-тоест само месо,само млечни,само яйца.Много обичам в белтъчния дан да ям тараторче за вечеря или голяма купа салата и рибка.
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: