Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 22:50:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 240239 пъти)
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #225 -:
април 21, 2010, 07:57:38 »
По-добър вариант е директно да си хапнеш пържени картофи. Гледах в едно предаване, че тъй като са по-дебели парчетата от чипса задържат по-малко мазнина и съответно не са чааак толкова вредни. Но ако толкова ти се е доял чипс си хапни, но в прилично количество. Аз поне ако реша, че ми се яде нещо и ми се превръща във фикс идея едва ли не, но ако хапна две-три парченца ми минава.
Вчера си изкарах първия плодов ден без никакъв проблем
, а даже си бях в къщи да уча за изпит (попринцип прослушвам по няколко пъти хладилника в такъв момент). Вчера закусих ябълка, обяд - няколко стафиди, вечеря - банан + сок от моркови.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #226 -:
април 21, 2010, 12:40:46 »
Ако ще избирате между чипс, Бейкролс и солети - изберете последното
Дори съм ги степенувала в низходяща степен на вредност
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #227 -:
април 21, 2010, 13:04:57 »
Е, да, ама става въпрос чипсът да се яде в бобов ден, а солети и бейкролса са във въглехидратен.
Аз мисля, че така е правилното разпределение на храната.
Ако въобще се яде от тази де ....
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #228 -:
април 21, 2010, 13:07:57 »
Е, да, аз говоря за въглехидратния ден.
Ако е за варива, Бейк Ролс-а не става.
От чипса и пържените картофи аз съм за пържените картофи.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #229 -:
април 21, 2010, 13:10:38 »
Според мен незaвисимо кaквa е диетaтa,изброение по-горе хрaни е нaй-добре дa се избягвaт.От години не съм ялa нито едно от трите-бейкроуз дaже никогa не съм ялa-и мисля,4е не съм лишилa оргaнизмa си.Едни пе4ени кaртофи или томaшни хлеб4етa или пък солети....имa всякaкви рецепти.Смятaм,4е товa е къде къде по-добре *THUMBS*Ли4но мнение
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #230 -:
април 21, 2010, 16:42:48 »
И аз смятам, че тези трите неща трябва да се избягват по време на диета, колкото и либерална да е тя (а пък ако може и след това
). Но съм съгласна, че между Бейкролс и солети солетите са за предпочитане. Иначе между чипс на микровълнова без мазнина и пържени картофи мисля, че първото е по - добър вариант, а между обикновен чипс и пържени картофи - естествено пържените картофи. Все пак всеки си преценява
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #231 -:
април 26, 2010, 15:29:08 »
Влизам аз и чета тука някакви неща за чипсове и пържени картофи, че и "Бейк Ролс" в добавка...
Мацки, ние на диета ли сме или само така си говорим? Тези неща по възможност трябва да се избягват, не само по време на диета, а по принцип. Тъпкани са с всякакви гадости и химии, единствено пържените картофки, приготвени вкъщи, ги приемам що-годе. Ама тези готовите неща... имат повече оцветители, овкусители, захар, сол и Господ знае какви други боклуци вътре, отколкото нормални хранителни вещества. Забравете ги най-добре. Един геврек във въглехидратен ден или варена царевица в бобовия са къде по-добре според мен.
Дайте възможност на тялото да се прочисти от такива токсини, то не че няма достатъчно в почти всичко, което ядем, ама няма нужда умишлено да си добавяме... Надявам се някой да не ми се разсърди, това си е мое мнение, но понеже беше поставено като въпрос...
Аз да се отчета, че последните дни не бях много стриктна, защото се разболях. От вчера обаче отново съм на линия. Днес ми е плодов ден, ям на 2 часа като бебетата и съм си ОК.
Свалям бавно и полека, до момента съм около 2 кг надолу и се чувствам много добре. Режимът е идеален за бавно и здравословно сваляне, мен ако питате. Вече дори апетитът ми се урегулира и не озверявам от глад за нещо сладко по никое време.
Апропо, сладко – установих, че един-два сушени плода за десерт в плодовия ден идеално преборват желанието за сладко.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #232 -:
април 26, 2010, 17:43:29 »
Момичета, много ви се радвам на резултатите. Аз да си кажа, отдавна не съм писала, но по медицински причини ми се наложи да прекратя диетката малко преди 90-тия ден, но поне почти постигнах желания резултат и лекарствените кг. изчезнаха. Приключих на 12кг. минус и дрехи с три или 4 размера по-малки зависи от марката. Много съм доволна, надявам се скоро отново да мога да се присъединя към групата и да смъкна трите килограма, които искам.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #233 -:
април 26, 2010, 22:28:10 »
Asseto, напълно съм съгласна с твоето мнение
Въпреки че аз съм от хората, които обичат пържени картофи, чипс, бейк ролс и т.н., съм убедена, че колкото по - малко се яде от тях, толкова по - добре. Затова избягвам такива храни откакто съм на диетата и се надявам да ги избягвам така успешно и след това
На мен утре ми е третият воден ден, т.е. на 1 май би трябвало да приключа режима. Тъй като обаче аз съм много доволна от него и се чувствам много добре като го спазвам, реших да си го продължа за неопределено време. Даже, ако това ми се превърне в постоянен начин на хранене (с някоя забежка от време на време по разни поводи де
), още по - добре.
Иначе вчера като се теглих бях 63 кг. и 400 г. (ако кантарът е верен). Ще се постарая да стана 60 кг.
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #234 -:
април 27, 2010, 07:45:05 »
divanetata
, от колко кг си почнала да смъкваш? Теглила ли си се в началото? Иначе е супер, че си толкова свикнала с режима, поздравления за всичко!!!
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #235 -:
април 27, 2010, 09:55:37 »
За съжаление в началото не се претеглих, защото нямам кантар. Не се сетих дори да си измеря мерките - талия, бюст, ханш, бедра. Не мога да кажа като кг. колко са, но вече доста от дънките и панталоните са ми широки, а коланите и на най - вътрешната дупка пак са ми големи
Много съм доволна и продължавам
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #236 -:
април 27, 2010, 09:56:55 »
divanetata, то и аз обичам, нека не те оставям с погрешно впечатление...
Просто забелязах, че и стомахът ми се оплаква, когато ям такива неща, явно наистина не влияят добре.
Идеята ти да продължиш с този начин на хранене според мен е много добра. Аз също смятам да го запазя, не точно в този вид, но да избягвам смесване на различни видове храни – това наистина ми действа добре. Както писах и по-назад, ако си позволя някакво прегрешение в смисъл на неспазване на часове между храненията или смесване на продукти от различни дни, веднага ми се подува стомахът и ми става тежко. Сега си давам сметка, че преди да започна режима така съм се чувствала през повечето време – ми не искам повече.
Така, аз пак се отплеснах с фермани – днес ми е протеинов ден, имам останали някакви тиквички с яйца и сирене на фурна, довечера май тях ще си ям. Днес на обяд ще видя какво, сигурно ще е някакво месо със салата.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #237 -:
април 27, 2010, 10:20:59 »
На мен днес ми е втория воден ден и се надявам да удържа колкото мога или да мина само с някоя ябълка в краен случай.
Активен
softnataly
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #238 -:
май 04, 2010, 15:11:53 »
Здравейте, аз съм нова тук. Днес ми е 1 ден.
Поздрави на всички
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #239 -:
май 04, 2010, 16:36:18 »
Като една добра душа се отзовавам веднага на напомнянето да продължим темата.
Аз днес отново съм плодова и засега върви добре. През уикенда обаче се поолях, пътувахме и нещо ми беше трудно да спазвам каквото и да е. Спазвах до обяд и после...
Вчера ядох някаква паста с доматен сос на обяд (имаме стол в работата), а вечерта филии с лютеница и... нещо като сладки, ама не точно, не знам как се казват. Малко нещо прекалих обаче с количеството на вечеря...
Утре трябва да ми е първият воден, честно казано изобщо не знам дали ще издържа.
Ще си нося някакъв плод с мен, че съм на работа и няма нужда да ми става лошо... Ако имате някакви съвети за успешно изкарване на водния ден, моля да ги споделите.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...