Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 12:54:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа  (Прочетена 239841 пъти)

sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 16, 2010, 08:59:56 »

Руми, 10 кг за един месец не е здравословно отслабване nea Бавно, но славно, са казали хората. Безопасно е да се отслабва средно с 2 до 3 кг месечно. Оттам нататък организмът е подложен на стрес, и, повярвай ми, след прекратяване на диетата ще си отмъсти huhhuh.gif Зареди се с търпение и инат, ще видиш, че дава резултати good

Дидка, разрешени са бананите, но не прекалявай с количеството. Примерно 1 до 2 банана за деня.

Аз очаквам да ми дойде и, разбира се, задържам.

Днес ми е въглехидратен ден, ура!!! yahoo За обяд ще хапна солети или Бейк Ролс, че снощи нямах време да си приготвям нещо. А довечера ще видим какво сладичко ще омахам tease

Да ви кажа, Пилатес-а много добре ми се отразява. Наистина оформя и стяга. А не правя някаква дълга програма. Определено са за мен тези упражнения Yes
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: април 16, 2010, 11:43:24 »

На мен днес ми е белтъчен ден и ще хапвам печен паламуд - от вчера си точа зъбите за него, че с тия плодчета tease.
Гери, много ме вдъхновяваш с резултатите, които постигаш, и ти благодаря, че направи тази тема, че да ме светнеш за диетата give_rose. Във въглехидратния ден си правих зеленчуковата ти пица и постните шоколадови квадрати, станаха много вкусни и мъжо ги хареса!
roumyana, другите момичета вече са ти писали, ама и аз да кажа, че всеки организъм си е индивидуален и различно реагира на диетата. При мен също много бавно идват резултатите, но няма да се отказвам, не и този път good
Didkata1984, чувала съм, че бананите са доста калорични в сравнение с другите плодове, аз мисля да ги избягвам по тази причина, но пък не мисля, че ще стане кой знае какво, ако ги хапваш в малки количества.
На мен също трябва да ми дойде след седмица, така че може след това да има по-видим резултат. Иначе дънките, които си обух днес, ми се свличат, така че определено нещо става. Нооо има още доста време, така че съм много позитивно настроена и самочувствието е съвсем друго good. Успех на всички!
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #212 -: април 16, 2010, 11:55:39 »

Аз не съм и имала намерение да ям повече от един банан на плодов ден. Доста калорични и бъкани с въглехидрати са. Залагам на портокалите. Имам и ягоди за вечеря  yahoo

Сетих се аз да питам нещо: мед кога можем да ядем?  pardon
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 16, 2010, 12:32:16 »

А, и бананите си имат много полезни вещества, не се вманиачавай толкоз good Плодът си е плод.
Не че аз ям много банани. Наблягам на портокали, киви и от време на време ябълки. Не пропускай и суровите ядки в този ден, спасяват положението отвсякъде. А с ягодите по това време внимавай, че...не знам дали не са само химия. Аз затова още не смея да ги купувам.

За меда не съм сигурна, но може би във въглехидратния ден crazy
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #214 -: април 16, 2010, 12:51:02 »

Бананите имат много калий, който е полезен за еди-кво си и еди-кво си. Но все пак максимум един на ден. Жалко, че няма диня още, тя много би помогнала в плодовите дни.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 16, 2010, 13:51:23 »

Мaцки,кaкво ядете през въглехидрaтния ден?????Имa пицa в къши,но не знaя дaли може.......
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 16, 2010, 13:54:46 »

Мaцки,кaкво ядете през въглехидрaтния ден?????Имa пицa в къши,но не знaя дaли може.......
Пицата трябва да е без месо, сирене, кашкавал, грах, царевица, иначе може.  good
Аз обикновено ако съм вкъщи си правя спагети  с лютеница, гъби или разни зеленчуци (без царевица и грах), а понякога за обед си купувам кифла или с мармалад или с шоколад.  Girl_hide
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 16, 2010, 20:20:34 »

Така сега да ви пусна две снимки едната е
Преди диетата-януари

Втората от скоро-април
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 19, 2010, 13:31:35 »

gucci, разликата определено се вижда, особено в лицето. Браво на теб!

Аз да се отчета, че последните дни ми е все по-лесно да спазвам режима. Явно тялото ми наистина се напасна, и колкото и да е странно, точно след онова преяждане с филии с лютеница в плодов ден, от което се жалвах, продължих режимно и започнах да свалям. Имам малки прегрешения тук-там, хапвам и плодове междинно, но спазвам часовете и принципа да не смесвам продуктите. Разликата при мен е малка, но вече видима и осезаема.

Относно меда – аз мисля, че само във въглехидратния ден е позволен.
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 19, 2010, 13:36:30 »

Гери нaистинa в лицето се зaбелязвa голямa рaзликa Bravo Зa тялото не могa дa кaжa,4е с тези широки дрешки не могa дa видя добре @}->--Смело нaпред-струвa си
aсе брaво и нa теб,4е си зaпо4нaлa дa свaляш Bravo
Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 20, 2010, 09:55:36 »

Здравейте момичета! И аз от няколко дни съм на тази "диета". Днес ми е четвърти ден. т.е плодовия.

Аз използвам меда не само във въглехидратния ден. Използвам го за подсладител на кафето вместо захар. Незнам дали е позволено, но ми звучи по-подходящо от захарта, а без подсладител ми е гадно.
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 20, 2010, 10:58:06 »

здравейте момичета.Относно меда в сайта от който видях диетата пише че всяка сутрин на гладно трябва да се пие една чаша топла вода с мед или малко плодов оцет.аз пия с мед защото този оцет на гладно не ми звучи добре.
Активен
mi64o
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 20, 2010, 17:55:06 »

имам едно въпросче ,може ли в бобовия ден да си хапвам чипс  blush.Защото нали пържени картофки може,не са препоръчителни,но пък са позволени.
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 20, 2010, 19:32:53 »

Може, но направен в микровълнова без мазнина  Wink
Активен
kleo_20
Leader