Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:09:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подкрепа (Прочетена 237774 пъти)
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: 90 дневната диета-препоръки, въпроси,рецепти и подк
«
Отговор #90 -:
март 02, 2010, 14:53:14 »
Кикси, от моето разбиране за диетата мисля че:
Можеш да ядеш в 12ч, в 16ч и в 20ч. Спазваш 4 часа разлика в храненето, така че не виждам проблем. Хубаво е каквото ядеш на обяд да го ядеш и вечерта, но аз лично това не винаги го спазвам. Млякото се води отделно ядене, това съм 100 % сигурна и може да ти бъде междинно хранене в белтъчния ден.
Искам и аз да питам нещо: Нормално ли е като съм в цикъл да не свалям изобщо? Защото след плодовия ден нямам никаква разлика в килограмите, а почти не съм яла...
pupiii успех с диетата!
Активен
roumyana
Публикации: 2648
«
Отговор #91 -:
март 02, 2010, 16:13:39 »
по принцип преди цикъл се задържат течност в организма и следователно и килограми, но вече към втория -третия ден от цикъла се сваля, 2кг може да е разликата и без да е на диета човек.
а и когато човек е на диети, не е казано,че всеки ден ще сваля килограми.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #92 -:
март 02, 2010, 16:51:30 »
Цитат на: Kiksi в март 02, 2010, 12:37:06
Хайде аз пак с глупавите въпроси, ама все имам чувството, че нещо не ми е ясно...
Значи примерно белтъчен ден.
1. Закусвам 2 плода от един вид.
2. В 12 ч ям една пържола със салата примерно.
Мога ли и в 16 ч и в 20 ч пак да ям пържола или само в единия час трябва, а в 16 ч да е плод примерно?
А мога ли примерно да обядвам пържола, а да вечерям яйца?
Или трябва да са от един и същ вид белтъчните храни за целия ден?
А за деня с варивата същото ли важи?
Мога ли в деня с варивата да ям овесени ядки с мед и банан (приготвени с вода), че много обичам?
Ако пия примерно чаша прясно мляко в белтъчния ден - тя за цяло хранене ли се брои? И мога ли да я приема примерно като междинно хранене в 16 ч?
Съжалявам за многото въпроси. Но от утре вече почвам сериозно и много се надявам да не сгафя нещо.
Така първо междинните хранения трябва да са от плодове и храненията основните за деня да са три-закуска с плодове и др.яденета спрямо деня.
Може да са различни храненията не е проблем.По принцип е препорачително да са еднакви но аз не го спазвам това защото обичам разнообразието.Това да са еднакви е само за белтъчния ден.В другите дни могат да се смесват без проблем.
Овесените ядки с мед и банан и размесени с вода може да ги ядеш в въглехидратния ден а не във варивата.
Ако пиеш чаша мляко то се брои за цяло ядене.
Капризче нормално е да не сваляш в дните от цикъл но след това ще свалиш много.Това е заради задържането на течности.Но и при всеки е различно.
Аз днес сгафих с диетата и ядох сирене на обяд а съм на плодове.Поне беше обесолено и обезмаслено.Не обядвах нищо друго но пък днес ми е плодов ден.Но от сутринта ме гони невероятен глад и не издържах.Сутринта хапнах две ябълки.На обяд сиренето а довечера зелена салата с печени чушки краставици и домати и за десерт грейпфурт.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #93 -:
март 02, 2010, 17:02:05 »
Аз продължавам да твърдя, че в плодовия ден може плодовете да се заместят със зеленчуци. Говорила съм с момиче, което е с руски произход и е превеждало диетата от първоизточника. А и знам, че ефектът е същия що се отнася до отслабването
Гучи
, да, така си е. Хлябът е въглехидрати, но винаги ям по една филийка, и то черен хляб. Аз относно хлъба си имам мнение, защото съм карала с месеци без него и...не беше добре работата. Той съдържа важни фибри и е полезен за сърцето, така че ако наистина се хапва по мъничко и то само на обяд, няма да се отрази отрицателно на режима. Но принципно си права
Кикси,
на въпросите ти:
1. Закуската е оки.
2. Обядът също.
Не може да ядеш ив 16 ч, и в 20.00 пържола. Трябва да имаш три основни хранения за деня - закуска от 8 до 12 ч, обяд от 12 до 16.00ч и вечеря - от 16 до 20 ч. Ако имаш нужда, тогава прибягваш до междинно хранене - плод.
Желателно е да са еднакви обяда и вечерята ти в един ден, но не е задължително. Рядко ми се случва, защото ми идва доста еднообразно и не мога да ти кажа за ефекта, но принципно е добре. Пак казвам, не е фатално. По-важно е да вечеряш по-малко количество, отколкото на обяд.
Същото важи за деня на варивата.
В деня на варивата не са разрешени овесени ядки с мед и банан.
Да, чаша прясно мляко си е отделно, самостоятелно хранене, за жалост
И аз много го обичам, но...
Капризче,
можеш да хапнеш кисело мляко в белтъчния ден, но се комбинира само със зеленчуци. Примерно можеш да си направиш салата снежанка, или таратор например. Или тиквички с кисело мляко.
За водния ден - да, всеки 29 ден е воден. 3 водни дни, а другите са си в стандартната последователност.
Нормално е да задържаш. Аз задържам и преди цикъл, и покрай овулацията...Луда работа, то така почти половин месец задържам, ама женска орисия ,какво да се прави
Гучи,
и аз преди бях така. Все следях кое има яйца, кое - захар. Но минах на по-лежерен режим. Не се втренчвам толкова. Но хубаво правиш ти, продължавай в същия дух *THUMBS*Просто на мен ми омръзна в един момент...
Ние днес сме на варива. За обяд и вечеря имаме грах, като към вечерята съм направила и салатка от маруля, краставици и репички.
П.С. Хахахах, гледам че отговорите ни с Гучи се припокриват
«
Последна редакция: март 02, 2010, 17:04:01 от velvet
»
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #94 -:
март 02, 2010, 18:08:07 »
Гери, като ще си признаваме прегрешенията и аз да си кажа. Тази сутрин ми дойде с такива невероятни болки, че направо кръстосах погледа. Пих Аулин, защото едва дишах и с него изядох и една препечена филийка със сирене. Така че мила, не си сама в преграшенията днес
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #95 -:
март 02, 2010, 18:08:42 »
Цитат на: velvet в март 02, 2010, 17:02:05
Говорила съм с момиче, което е с руски произход и е превеждало диетата от първоизточника.
Само дето диетата е писана от американски спортни лекари - известна и като диетата Bad Cat
. Със зеленчуци или без, пожелавам ви много минуси, както казват в един друг форум
.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #96 -:
март 07, 2010, 17:28:55 »
днес съм на вода и ми е мн трудно.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #97 -:
март 07, 2010, 18:09:32 »
Цитат на: gucci в март 07, 2010, 17:28:55
днес съм на вода и ми е мн трудно.
Разбирам те напълно. Явно това е доста проблемен ден за повечето правещи диетата.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #98 -:
март 07, 2010, 19:12:53 »
Мaлко
но днес е и луннa диетa.Според мен ще имaте още по-добри резултaти
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #99 -:
март 08, 2010, 12:22:10 »
каква е тази диета? Аз никога не съм я пробвала... има ли ефект. Втълпила съм си, че съм дебела и сега ровя за диети...
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #100 -:
март 08, 2010, 14:15:53 »
Гери, как мина водния ден? Как се чувстваш днес?
Сиси, прочети на първа страница основните правила на диетата. Много е лека и лесна за правене, поне за мен!
Да ви кажа, тези няколко дни, в които не съм писала си бяхме в Пловдив и там имам няколко прегрешения като сладки и алкохол, но поне не съм качила килограми. От днес пак съм стриктна и се надявам да продължа да свалям. Цунки на всички и успех на диетстващите
Активен
roumyana
«
Отговор #101 -:
март 09, 2010, 09:00:45 »
и аз прегрешавам с алкохол и със зеленчукови салати в пловдовия ден, но като цяло съм ОК. нямам кантар и не съм се теглила, но има чувствителна видима разлика за 8 дни. Да ви кажа малко е трудно и намирането на храна по ресторантите, все се чудя, какво да ям.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #102 -:
март 09, 2010, 11:08:24 »
По ресторантите,
Руми
, за белтъчния ден - риба, салата, пържолки, омлет без сирене, сирене по шопски също. За варивата - ориз със зеленчуци, ориз с гъби, картофи под всякаква форма. За въглехидратите едва ли ти е сложно
Единственото, което винаги бъркам в заведение е да не пия водата поне половин час след хранене.
Активен
Капризче
Baby Time
«
Отговор #103 -:
март 09, 2010, 11:36:15 »
Ох, това с водата си го бъркам и вкъщи и по заведения. Не мога да не пия вода. Опитвам се де, но ми е сложно!
Активен
roumyana
«
Отговор #104 -:
март 09, 2010, 11:42:13 »
то за белтъчния ден е ясно, но за варивата почти няма нищо в ресторантите на едно място има ориз със зеленчуци, но има яйце вътре, за въглехидратите също, освен геврек или бейкролс- друго нищо не мога да измисля, поне не знам някъде да има спагети или пица без кашкавал, без месо. абе трудно си е, а не върви някак си да си нося храна от вкъщи.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...