Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:09:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 124940 пъти)

plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: ноември 30, 2009, 14:03:30 »

Плами, за Чикото и ние от Италия ще го вземем направо  good но чрез познат италианец, че не ме бива с тез поръчки по нета и тва е  tease
Ми то и ние чрез познати, че иначе ще направя подарък на някой без да искам... laugh
И сега направих една покупка, ама като снимам ще покажа...не се стърпях! heart
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: ноември 30, 2009, 14:05:35 »

Как ще направиш подарък бе -хихиххи.
Ама то и да исках чрез сайт тази количка моята я няма  pardon само трябва за всичко да се погрижа - снимка, номер на модела и номер на цвета, че да не ми докарат някоя друга, ще рзчитам на жена му на тоз пич  tease
Плами айде покажи  smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: ноември 30, 2009, 14:07:51 »

Няма къде да го снимам сега, по-късно или довечера.  Wink
Ти каква количка си си харесала? Може и да си показвала, ама аз нали кьораво и...
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #348 -: ноември 30, 2009, 18:28:18 »

pleasure много сладурски нещица си взела  heart Това последното комплектче откъде го взехте ако не е тайна- много ми хареса  blush
Плами, Гери само малко търпение- но наистина си е объркващо така да незнаеш какво точно да пазаруваш. В началото няма проблем за боденца, гащеризончета и ританки- все пак всички бебоци се обличат почти еднакво. Вече като се родят ще може да се пазарува на воля и спокойствие  girl_wink
Ние количката още не сме я избрали - има време  Girl_hide
За праха за пране- мисля да взема Сано Максима Сензитив. Изчела съм много положителни мнения за него, както и лични впечатления. Всички казват, че изпира добре, мирише страхотно и много силно и е много икономичен.
Кали мажи мажи, че да изчезват синините- да не те види малкия сладур такава посинена в негова чест  girl_wink
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #349 -: ноември 30, 2009, 20:03:23 »

здравейте мили мамички- голяма подготовка пада, браво на вас! Bravo
ние още не се престрашаваме да пазаруваме- даже и за име не мислим още!нашият татко е много суеверен и се пазим чак до раждането tease!днес бяхме на консултации-кръв, урина и вагинален секрет- ще почакаме за резултатите до четвъртък!иначе тоновете на бебчо са добри и кръвното ми също!
да не помислите , че съм ви забравила-чета ви с интерес всеки ден- ама нали няма какво да кажа...
аз съм се замотала с една дипломна работа и ми пуше главата!!! angry
а преподавателите ме изнервят максимално- не трябва ли да има поне малка толерантност към нас  *db*хипопотамчетата pleasantry- не те признават за бройка НИКАК!
и така- днес си взех болничният и вече ще чакам парички - само незнам след колко време ще стане това!и една радостна новина за бургаските мами и в околността- разбрах, че болницата във Ветрен ще работи по ЗК от 01.01.2010- та аз се пренасочвам натам, ако бебчо не ме изненада по- раничко!!!това е от нас- поздрави на всички!
Активен
plamik
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: ноември 30, 2009, 20:42:57 »

и една радостна новина за бургаските мами и в околността- разбрах, че болницата във Ветрен ще работи по ЗК от 01.01.2010- та аз се пренасочвам натам, ако бебчо не ме изненада по- раничко!!!това е от нас- поздрави на всички!
Тео, не се ядосвай на преподавателите, почивай си, пиши си дипломната и си гледай бебчо. Можеш ли да дадеш малко повече подробности за последната новинка? Аз след седмица съм при доки и ще я питам за там, но...сподели.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #351 -: декември 01, 2009, 10:25:48 »

за праха за пране понеже скоро купувах и ми казаха 3-4 вида в Елитис във Варна.Значи:ТЕО БЕБЕ,Сано,SUR CARE, и ми препоръчаха има един с едно голямо Е и аз от него си взех пък да видим.
ТЕО колкото по малко нерви толкова по-добре за бебо.
Щях да питам какви са Температурите за стаите в които бебо е през деня,когато трябва да се къпе и когато спи според вас.че аз си мисля тука некви температури ама дали са правилни
...
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: декември 01, 2009, 17:26:38 »

Тео,разбирам те напълно и аз се "напъвам" сега с дипломната pleasantry,ама не им позволявай да те изнервят академиците  beating
Аз нещо още не мога да се отпусна да пазарувам,особено дрешките,много ме респектират crazy,а пък са ми толкова сладки girl_in_love
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: декември 01, 2009, 19:12:44 »

Аз влизам на бързо да ви разкажа, днес бях при две родилки. Едната седалищно си е родила дребния, другата пък от София, ама дошла тука (тя е врачанка, но от 5-6 години си живее и работи там) и дошла си за нещо и за малко и нощта преди да си тръгне и изтичат водите, та останала да ражда във Враца, няма багаж, няма нищо  girl_impossible Мъж й от София и стегнал сака човека, ама от притеснение половината неща забравил  blum Тя беше в 34г.с. имаше много сладка малка мишка - 2150гр  girl_wink Ама беше луда емоция днес....аз сега ставам малко че ще ходим с мъжото до едно място и се връщам  danceg
Активен
Snejanka85
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #354 -: декември 01, 2009, 19:54:18 »

Здравейте и от мен бъдещи мами! Някой може ли да ми препоръча болница в Пловдив в която да родя.Непознавам никой и незнам къде да отида
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: декември 01, 2009, 20:26:37 »

ами при кой лекар си водиш консултациите, частна клиника ли търсиш или държавна, старнно е че задаваш такъв въпрос точно тук!
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: декември 01, 2009, 21:47:18 »

еее Гери направо ти завиждам какво учш , чесно ти казвам като разкаваш какво си видяла  Girl_hide  give_rose

Та Здравейте и от нас  give_rose ние малко се поизгубихме ама аз всеки ден ви четя  give_rose 
Днес бях на консултация  Wink ами добре сме, цели 29 см, само 1,5 съм напълняла и общо взето е това  good

Гледам за покупките си пишете, ние още нищичко не сме купували  blush  имаме само един подарен гащеризон, който е мн сладичак. Иначе денс с таткото разглеждахме комплекти за изписване, и се разбрахме какъвто изберат  smile  и количките разглехме, ами влюбена съм в тая Бертони плазма, която обсъждахме с Гери аз много я харесах, стори ми се маневрена, и удобна.

Та това е за сега от нас  give_rose надявам се и вие да сте добре с вашите бебчовци  Girl_hide
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: декември 01, 2009, 22:30:17 »

pleasure много сладурски нещица си взела  heart Това последното комплектче откъде го взехте ако не е тайна- много ми хареса  blush
Веси, не е тайна бе...що да е тайна.. blum от Zara baby са всички парцалчета Wink
Днес сутринта, наето срамежливото се беше разбушувало от рано. Тати си сложи ръчичка за да го усети и изведнъж го гледам стои един такъв втрещен и стъписан и вика "Леле, това беше крак, който направш пълен размах по цялата дължина на корема" Oh my ... Oh my ... Oh my ... И един такъв втрещено-впечатлен седи..много сладък blush
Я, кажете вие как разрешавате проблема вие с кръстоболенето?В някакви моменти, явно когато не ми е е било удобно, направоооо имам чувството, че няма да мога да стана shok.....много неприятна история. Мажете ли някакви гелове...или знам ли... crazy
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: декември 01, 2009, 23:41:41 »

Я, кажете вие как разрешавате проблема вие с кръстоболенето?

Сигурна съм, че няма да се учудиш на отговора ми, но аз си го разрешавам този проблем с йога. Когато съм най-обездвижена, най-много ме боли. А аз по цял ден съм на стол и нямам лукса да мога да си правя разходки по улуците през деня  sad Понякога толкова ме хващат лудите, че отидам в тоалетната или в някоя конферентна зала и се поразчеквам малко  blush
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: декември 02, 2009, 09:10:12 »

Здравейте момичета, не съм ви забравила чета ви редовно и всеки ден, но не пиша защото няма нищо ново покрай нас.На консултация сме чак на 17.12 и тогава ще дам отчет smile
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: