Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:31:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 124948 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #105 -: ноември 10, 2009, 17:43:39 »

Радвам се, че Гери и бебето са добре и дано да ги изпишат по- рано от петък! И аз точно това се чудя защо я взеха в болницата и сега не иска да я изписва лекарят и след като няма място за безпокойство, но тя като се прибере ще ни каже сама  !
teo99999   оттук нататък и по- тежко ще става и коремчето повече ще пречи, защото сега расте с най- усилени темпове, но живот и здраве малко остана до срещата с малките човечета  smile Аз също не мога много да се навеждам и  ставам трудно  от дивана като съм в легнало положение, но мъжо помага  girl_wink
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: ноември 10, 2009, 21:06:53 »

Ама ни изненадаха тази вечер.. =]това бебче до преди две седмици...беше момче... Wink а днес отиваме на прегледи ииииииииии...ами май е момиче..... crazy......или както казва докторката абе май е 50/50.. funnytooth.....аз малко се втрещих, защото малко или много се бях понастроила за момче.. crazy, е не че момиче ще го връщаме де... blum......ама се обърках.
Докторката казва, почвайте да четете женските имена...поне до следващият път... Girl_hide хехе..пък дотогава..току виж сме се върнали на изходна позиция, абе лудница...smile
Бебока (какъвто и да е той/тя) вече е почти половин килограм....и е с едни дъъъли крака... blum
Ами така де, почваме и женските имена....явно е че няма да се скучае.. girl_wink
А Гери, как така се заял лекаря и щял да я държи до петък.. shok това да не е концерт пожелание. Хубавото е, че поне е изолирана в среда с уж по малко вируси, че е нещо страшно навън angry
« Последна редакция: ноември 10, 2009, 21:37:43 от pleasure » Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: ноември 10, 2009, 21:15:43 »

мале като ви чета се сещам че като бях бременна ако минеше 1час без да ме ритне бебока и започваше паниката,явно съм била луда crazy
Гери хайде връщай се от тази болница,стискам палци да е всичко наред good
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: ноември 10, 2009, 21:18:52 »

Ха, така  tease
Изненадаааа smile, много весело ми стана сега. Ами случва се доста често. Тук от няколко години е на мода да не искаш да знаеш какво ще ти е бебето, но аз не мога да издържа на такова нещо. Но ето, че при вас нещата за пак на стартова позиция, Плежърче. Пращам ти много цунки и гушки на тебе и на малкото същество!
Стискам палци на Гери
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #109 -: ноември 11, 2009, 11:43:59 »

и при мен е така плежър веднъж момче а за сега уж е момиче ама все още незнам със сигурност какво е.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: ноември 11, 2009, 11:50:26 »

Момичета,при мен е сигурно че ще е момче,но при вас щом е под въпрос стискам ви палци да имате момичета. smile
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #111 -: ноември 11, 2009, 11:52:24 »

за навеждането верно мн е по-трудно е вече дори и клякането е ужас даже.за герито щом е добре защо я даржат още.аз снощи си имах контркции ама пия но-шпа и ми минават.
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: ноември 11, 2009, 11:56:24 »

момичета чухте ли тази сутрин по новините на бтв- отменят идеята да спрат еднократното майчинтство на майките студентки  Bravo  много се зарадвах  smile много щеше да ме е яд ако бяха ги спрели  beating но пък още нищо не се знае, уж за сега нямали да ги спират, и дано да е така, че те всеки ден различно казват.
Бързо оздравяване на Гери
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: ноември 11, 2009, 12:00:55 »

Eee какъв е тоя лекар на Гери, че ще я държи до петък  beating
Ще я чакаме ,ч е ми е залиспвала вече  give_rose
Зойче много спорен въпроса - 50/50 за момче/момиче, айде пак на стартово ниво. Аз на тоя му имам доверие, направо си е професор с видеозона - той друго не прави като преглежда, но винаги може да има изненади  pardon Каквото и да е -аз съм щастлива. На 4Д вече няма да се съмнявам  tease
Танчее къде се загуби ти? Много добре, че са отменили това  good
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: ноември 11, 2009, 12:15:52 »

Верче тука съм си аз, чета си ви редовно, ама няма какво да кажа и така  give_rose добре сме си ние, голяма фурия сме  sarcastic да чукна на дърво де  Wink
Днес като прочетох поста на pleasure започвам и аз да се замислям за пола  crazy аз от доста време не съм го виждала и може ли да ми каже - " а ми момиче ще е"  ROFL  ще взема да си платя аз един видеозон че да го видя преди да родя  good
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #115 -: ноември 11, 2009, 12:51:51 »

И аз чух по новините, че еднократната помощ за майките студентки и помощта за близнаци остава, дори нма да бъде намалена  Bravo и побързах да споделя с вас, но Таничка ме е изпреварила blum.
Танче, щом се съмняваш за пола, по-добре е както казваш да си платиш един видеозон, за да го видиш.
 На нас всеки път ни казва, че ще си имаме една малка принцеса yahoo, макар че понякога има гафове.... на една позната до последно твърдяха, че ще е момиче, а то се роди момче smile. Аз съм поръчала детското обзавеждане за стаята на бебка в жълто и розово и да си призная на няколко пъти си мислех да поръчам др обзавеждане в неутрален цвят, но ме разубедиха... всички ми казват нищо няма да сменяш, каквото-такова и аз си трая tease. Иначе и ние сме добре, в понеделник бяхме на преглед, всичко е наред, желязото ми е на долната граница, та ще си пия Малтофер и така.
Кали, как така не те разпознават, че си бременна Oh my ..., виж каква хубава пупа си заформила, много си си добре Bravo.
Гери, стискам палци с теб всичко да е наред и те чакаме да се завърнеш по-скоро
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: ноември 11, 2009, 13:04:57 »

момичета чухте ли тази сутрин по новините на бтв- отменят идеята да спрат еднократното майчинтство на майките студентки  Bravo  много се зарадвах  smile много щеше да ме е яд ако бяха ги спрели  beating но пък още нищо не се знае, уж за сега нямали да ги спират, и дано да е така, че те всеки ден различно казват.
Бързо оздравяване на Гери
имаше някъв инициативен комитет по този повод с писмо до премиера, имаше и петиция, та на писмото до премиера се събираха подписи и аз пропатувах половин софия в студа да се подпиша, радвам се че има успех беше пълна глупост да спрат помощите, както и за майките с близнаци. Трябва да звънна да питам за прясно инфо. Но супер се зарадвах като те прочетох
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: ноември 11, 2009, 13:08:35 »

Ех, и мен ме зарадвахте много! Ние се притеснихме, че ще пропуснем тая помощ, не, че нещо, ама пак да ти ги дадат тези пари за детето ти, не е излишно.
Аз пък влизам да ви кажа...че ще имате изненада днеска  blum
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: ноември 11, 2009, 13:19:35 »

Ех, и мен ме зарадвахте много! Ние се притеснихме, че ще пропуснем тая помощ, не, че нещо, ама пак да ти ги дадат тези пари за детето ти, не е излишно.

за мен си е нещо даже  Wink на днешно време с тея заплати и това майчинство са си нещо, нямаха право и това да ни взимат де, да дойдат те да гледат дете и още двама човека с 550 лева заплата  nea
Под изненада какво имаш в предвид? Да не Гери да са я изписали вече  give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: ноември 11, 2009, 14:06:14 »

Ехеее Изненадааа  yahoo
Бебчеее, подушвам че Гери ще са тук с бебо скоро  danceg
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай