Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 02, 2024, 13:51:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 12 част "
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 12 част " (Прочетена 203139 пъти)
asseto
Сватбен ГУРУ
Отг: "Булченски рокли - 12 част "
«
Отговор #75 -:
ноември 24, 2009, 17:21:17 »
Тони, чета те и започвам да се притеснявам. Аз също си мислех да ходя до магазина на Проновиас, още повече, че четох за намаления през зимата, когато вече е пристигнала новата колекция.
Все си мислех, че трябва да са малко по-гъвкави в това отношение.
Ще се радвам, ако можеш да споделиш по-подробни впечатления на лични - има ли наистина намалени модели, какви са цените и т.н.
Аз за съжаление ще мога да ги посетя чак декември месец и то втората половина.
Активен
plamycheBG
Регистриран
«
Отговор #76 -:
ноември 24, 2009, 18:06:17 »
здравейте и от мен.аз все още разглейдам саитовете за рокли,и тази тема ми даде доста наща да науча.много бих се радвала ако може franseto да качи снимки от тази шивачка в панагюрище
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #77 -:
ноември 25, 2009, 11:16:51 »
Момичета, бих искала да ви помоля за информация за салон Мон амур на Раковски-основно дали сте доволни от обслужването, платовете, съобразяват ли се с желанията ви.
В понеделник имам среща с дизайнерката Поля и бих искала да съм подготвена. Засега комуникацията ми хареса-написах имейл със запитване какви платове използват /инетерсувах се от копринена тафта/, мога ли да получа консултация за модела и т.н. Веднага ми отговориха и се разбрахме по телефон за среща. Дано да излезе нещо.
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #78 -:
ноември 25, 2009, 14:13:45 »
Цитат на: plamycheBG в ноември 24, 2009, 18:06:17
здравейте и от мен.аз все още разглейдам саитовете за рокли,и тази тема ми даде доста наща да науча.много бих се радвала ако може franseto да качи снимки от тази шивачка в панагюрище
Мила
plamycheBG
не те разбирам какво искаш да ти дам, някакви снимки на рокли които е шила тя ли? Ами нямам други освен моята абитуриентска
Аз до колкото знам, тя шие по поръчка. Някога е правила и колекции, но сега няма време. А и последния път като се чух с нея разбрах, че в момента и правят сайт и скоро ще има качени снимки. Ако искаш, като разбера повече ще ти пиша
Активен
plamycheBG
Регистриран
«
Отговор #79 -:
ноември 25, 2009, 18:06:51 »
ще ти бъда много благодарна franseto ако ме информираш за тази Дизайнерка,също така ако не ти представлява трудност да качиш снимка и на твоята бална рокля,защото аз съм много объркана и не знам какво искам затова гледам от далече за всички неща и възможности за да имам избор.много ти благодаря предварително
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #80 -:
ноември 25, 2009, 18:14:11 »
Момичета това е сайт на всички известни марки булченски рокли като се поръчват по интернет и дори имат и цени който са направо с 2-3 пъти по евтини от тук предлаганите в булченските салони но малко е рисковано без да се пробва
http://shop.storeofdress.com/home.php?cat=1
Активен
plamycheBG
Регистриран
«
Отговор #81 -:
ноември 25, 2009, 18:20:49 »
Abii този сайт е много хубав браво
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #82 -:
ноември 26, 2009, 11:17:09 »
Много хубав сайт. Интересно, защо цените са толкова ниски. Не искам да съм подозрителна, но не мога да не се замисля
Когато разгледах сайта по-подборно, разбрах, че те шият рокли по модел на клиента и това са рокли, които биха могли да бъдат ушити. В таблицата с цветовете е написано, че плата е duchess satin, използва се често за булченски рокли, но е 100% изкуствен. Имам 2 мостри на такъв, поръчах ги от един английски сайт за платове.
«
Последна редакция: ноември 26, 2009, 12:12:05 от Tarna
»
Активен
franseto
Ентусиаст
бъдещ сватбен агент ;)
«
Отговор #83 -:
ноември 26, 2009, 17:15:05 »
Мила
plamycheBG
ето ти снимка от моята абитуриентска вечер. Аз си я съчиних, за това може модела да не ти се вижда кой знае какво
. А за дизайнерката, може да прочетеш по-горните ми постове. Много мила жена със златни ръце. Няма нещо което да не може да направи, чанти ръкавици, всичко измисля. Преди години е правила и колекции с рокли и представяния по Пловдив и София. До скоро нямаше време вече за колекции макар че подочух, че е вероятно догодина година, заради големия интерес в последно време към нея да направи малка колекция
. Още от както си уших абитуриентската рокля бях вече сигурна , че един ден пак при нея ще отида и за булченската
Не нам какво друго да ти кажа. Ако искаш нещо по-подробно най-добре ми пиши на лични, за да не занимаваме и другите с подробности
1.jpg
(60.88 KB, 371x720 - видяно 440 пъти.)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #84 -:
ноември 26, 2009, 20:53:16 »
Сигурно е смешно да се мисли за рокля почти 10 месеца преди сватбата, но какво да правя като искам да си доизпипам детайлите
Сигурно съм разгледала над 300 модели рокли в интернет и аха да реша,че знам какво искам, когато попаднах на сайта на
Феде
. Казах си-да,да ,рокли като рокли,на живо сигурно са по-различни.Но любопитството ме човъркаше и се реших поне да ги видя ... и много съжалявам за което
Когато влязох, бях така
Никога в живота си не ме бяха изненадвали повече-не само ,че са по-хубави от снимките, ами не знам...най-хубавите,които съм виждала някога в живота си
Ноооо...има но.За съжаление никога няма да мога да си ги позволя,направо ми се доплака...
На който му допаднат и има възможност,нека си вземе оттам ,невероятни са.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #85 -:
ноември 26, 2009, 21:10:42 »
michelle, аз много ги заглеждах тези рокли...за жалост съм от Варна, но само за тях бих отишла до София да ги пробвам...какви са цените горе долу...
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #86 -:
ноември 26, 2009, 23:29:22 »
Цитат на: Jorjeta в ноември 26, 2009, 21:10:42
michelle, аз много ги заглеждах тези рокли...за жалост съм от Варна, но само за тях бих отишла до София да ги пробвам...какви са цените горе долу...
ами аз да си призная лично не съм питала за цените,само си ги разгледах.Не можах да се реша да пробвам(разглеждах самичка и съм крайно притеснителен човек). Тревожеше ме и резултата от моето "проучване" преди това за цените.Доколкото успях да разбера булченските рокли са от 800-1000 лв най-ниска цена,като всичко зависи от сложността на модела и вложените материали. Има възможност на място да си избереш модел,а да ти го направят от друг плат и с не всички украси по него. И нещо интересно- абитуриентки от миналата година са си взимали роклички(абитуриентски разбира се
) от по 500-700 лв най-ниска цена. Това последното ме пообнадежди
Съжалявам,че информацията ми е събирана от мнения от нета от миналата година и до средата на тази,ала нямам друга
Ако се реша да пробвам нещо и имам по-нова информация,ще пиша.
Jorjeta , ако имаш толкова парички,купи си рокля от тях,в случай,че това е твоя стил.Малко като рекламен агент говоря,но наистина никога в живота си не съм виждала на живо такива рокли
Успех
Активен
Jorjeta
Сватбар
«
Отговор #87 -:
ноември 27, 2009, 08:04:24 »
michelle, роклите им са много различни...мен това ме привлича в тях...аз съм си харесала рокля и ушиването и ще ми струва около 400 лв...което мисля, че е доста добре...а и съм влюбена в моята рокля...
така или иначе, ако ми се отвори път ще мина да ги видя
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #88 -:
ноември 27, 2009, 09:07:15 »
Радвам се,че си си избрала рокличка, Jorjeta . И още повече,че ще ти бъде на една повече от разумна цена. Каквото и да си решиш в крайна сметка според мен ще бъде красиво , ако правилно се ориентирам за вкуса ти към рокли
Нямам търпение да я видя,когато решиш да ни я покажеш .Успех с купуването или шиенето
Активен
Jorjeta
Сватбар
«
Отговор #89 -:
ноември 27, 2009, 17:51:52 »
michelle, благодаря за милите думи
веднага щом стане готова ще я покажа
Активен
Страници: