Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 13:29:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Булченски рокли - 12 част "  (Прочетена 203061 пъти)

asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 24, 2009, 17:21:17 »

Тони, чета те и започвам да се притеснявам. Аз също си мислех да ходя до магазина на Проновиас, още повече, че четох за намаления през зимата, когато вече е пристигнала новата колекция.
Все си мислех, че трябва да са малко по-гъвкави в това отношение.
Ще се радвам, ако можеш да споделиш по-подробни впечатления на лични - има ли наистина намалени модели, какви са цените и т.н.
Аз за съжаление ще мога да ги посетя чак декември месец и то втората половина.
Активен
plamycheBG
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 24, 2009, 18:06:17 »

здравейте и от мен.аз все още разглейдам саитовете за рокли,и тази тема ми даде доста наща да науча.много бих се радвала ако може franseto да качи снимки от тази шивачка в панагюрище
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #77 -: ноември 25, 2009, 11:16:51 »

Момичета, бих искала да ви помоля за информация за салон Мон амур на Раковски-основно дали сте доволни от обслужването, платовете, съобразяват ли се с желанията ви.
В понеделник имам среща с дизайнерката Поля и бих искала да съм подготвена. Засега комуникацията ми хареса-написах имейл със запитване какви платове използват /инетерсувах се от копринена тафта/, мога ли да получа консултация за модела и т.н. Веднага ми отговориха и се разбрахме по телефон за среща. Дано да излезе нещо.
Активен
franseto
Ентусиаст
**
Публикации: 53

бъдещ сватбен агент ;)

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: ноември 25, 2009, 14:13:45 »

здравейте и от мен.аз все още разглейдам саитовете за рокли,и тази тема ми даде доста наща да науча.много бих се радвала ако може franseto да качи снимки от тази шивачка в панагюрище

Мила plamycheBG не те разбирам какво искаш да ти дам, някакви снимки на рокли които е шила тя ли? Ами нямам други освен моята абитуриентска  blush Аз до колкото знам, тя шие по поръчка. Някога е правила и колекции, но сега няма време. А и последния път като се чух с нея разбрах, че в момента и правят сайт и скоро ще има качени снимки. Ако искаш, като разбера повече ще ти пиша  good
Активен
plamycheBG
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: ноември 25, 2009, 18:06:51 »

ще ти бъда много благодарна franseto ако ме  информираш за тази Дизайнерка,също така ако не ти представлява трудност да качиш снимка и на твоята бална рокля,защото аз съм много объркана и не знам какво искам затова гледам от далече за всички неща и възможности за да имам избор.много ти благодаря предварително girl_wink
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #80 -: ноември 25, 2009, 18:14:11 »

Момичета това е сайт на всички известни марки булченски рокли като се поръчват по интернет и дори имат и цени който са направо с 2-3 пъти по евтини от тук предлаганите в булченските салони но малко е рисковано без да се пробва
http://shop.storeofdress.com/home.php?cat=1
Активен
plamycheBG
Регистриран

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: ноември 25, 2009, 18:20:49 »

Abii този сайт е много хубав браво Bravo
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #82 -: ноември 26, 2009, 11:17:09 »

Много хубав сайт. Интересно, защо цените са толкова ниски. Не искам да съм подозрителна, но не мога да не се замисля blush
Когато разгледах сайта по-подборно, разбрах, че те шият рокли по модел на клиента и това са рокли, които биха могли да бъдат ушити. В таблицата с цветовете е написано, че плата е duchess satin, използва се често за булченски рокли, но е 100% изкуствен. Имам 2 мостри на такъв, поръчах ги от един английски сайт за платове.
« Последна редакция: ноември 26, 2009, 12:12:05 от Tarna » Активен
franseto
Ентусиаст
**
Публикации: 53

бъдещ сватбен агент ;)

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 26, 2009, 17:15:05 »

Мила plamycheBG ето ти снимка от моята абитуриентска вечер. Аз си я съчиних, за това може модела да не ти се вижда кой знае какво  blum. А за дизайнерката, може да прочетеш по-горните ми постове. Много мила жена със златни ръце. Няма нещо което да не може да направи, чанти ръкавици, всичко измисля. Преди години е правила и колекции с рокли и представяния по Пловдив и София. До скоро нямаше време вече за колекции макар че подочух, че е вероятно догодина година, заради големия интерес в последно време към нея да направи малка колекция  yahoo . Още от както си уших абитуриентската рокля бях вече сигурна , че един ден пак при нея ще отида и за булченската  smile Не нам какво друго да ти кажа. Ако искаш нещо по-подробно най-добре ми пиши на лични, за да не занимаваме и другите с подробности  good

* 1.jpg (60.88 KB, 371x720 - видяно 440 пъти.)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #84 -: ноември 26, 2009, 20:53:16 »

Сигурно е смешно да се мисли за рокля почти 10 месеца преди сватбата, но какво да правя като искам да си доизпипам детайлите  blush  Сигурно съм разгледала над 300 модели рокли в интернет и аха да реша,че знам какво искам, когато попаднах на сайта на Феде. Казах си-да,да ,рокли като рокли,на живо сигурно са по-различни.Но любопитството ме човъркаше и се реших поне да ги видя ... и много съжалявам за което  cray Когато влязох, бях така  Oh my ... Никога в живота си не ме бяха изненадвали повече-не само ,че са по-хубави от снимките, ами не знам...най-хубавите,които съм виждала някога в живота си  good Ноооо...има но.За съжаление никога няма да мога да си ги позволя,направо ми се доплака...  cray На който му допаднат и има възможност,нека си вземе оттам ,невероятни са.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #85 -: ноември 26, 2009, 21:10:42 »

michelle, аз много ги заглеждах тези рокли...за жалост съм от Варна, но само за тях бих отишла до София да ги пробвам...какви са цените горе долу... give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #86 -: ноември 26, 2009, 23:29:22 »

michelle, аз много ги заглеждах тези рокли...за жалост съм от Варна, но само за тях бих отишла до София да ги пробвам...какви са цените горе долу... give_rose

blush ами аз да си призная лично не съм питала за цените,само си ги разгледах.Не можах да се реша да пробвам(разглеждах самичка и съм крайно притеснителен човек). Тревожеше ме и резултата от моето "проучване" преди това за цените.Доколкото успях да разбера булченските рокли са от 800-1000 лв най-ниска цена,като всичко зависи от сложността на модела и вложените материали. Има възможност на място да си избереш модел,а да ти го направят от друг плат и с не всички украси по него. И нещо интересно- абитуриентки от миналата година са си взимали роклички(абитуриентски  разбира се smile ) от по 500-700 лв най-ниска цена. Това последното ме пообнадежди  pardon Съжалявам,че информацията ми е събирана от мнения от нета от миналата година и до средата на тази,ала нямам друга sad
Ако се реша да пробвам нещо и имам по-нова информация,ще пиша.
Jorjeta , ако имаш толкова парички,купи си рокля от тях,в случай,че това е твоя стил.Малко като рекламен агент говоря,но наистина никога в живота си не съм виждала на живо такива рокли  blush Успех  give_rose
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #87 -: ноември 27, 2009, 08:04:24 »

michelle, роклите им са много различни...мен това ме привлича в тях...аз съм си харесала рокля и ушиването и ще ми струва около 400 лв...което мисля, че е доста добре...а и съм влюбена в моята рокля... heart така или иначе, ако ми се отвори път ще мина да ги видя  give_rose
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #88 -: ноември 27, 2009, 09:07:15 »

Bravo Радвам се,че си си избрала рокличка, Jorjeta . И още повече,че  ще ти бъде на една повече от разумна цена. Каквото и да си решиш в крайна сметка според мен ще бъде красиво , ако правилно се ориентирам за вкуса ти към рокли  smile Нямам търпение да я видя,когато решиш да ни я покажеш .Успех с купуването или шиенето   Good luck
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #89 -: ноември 27, 2009, 17:51:52 »

michelle, благодаря за милите думи  give_rose веднага щом стане готова ще я покажа  pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: