Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юни 20, 2025, 13:58:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Януари-Февруари-Март 2  (Прочетена 131237 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: октомври 07, 2009, 15:18:49 »

sl1ncata значи мома ще да е  yahoo  baby_girl Честито пак.
А аз съм чак довечера към 9 часа бг време на док - има време  blum
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #181 -: октомври 07, 2009, 15:39:45 »

ок ще чакаме тогава
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: октомври 07, 2009, 16:54:03 »

Ее слънцата ти ме разби  blum Дали и при мен не е станала грешка  DANCE Само че при мен пола го видяхме на 4Д, а сега си ходя на тоя обикновенния двуизмерния. Което ме подсеща че утре съм на консултация, ама няма да го гледаме на ехографа, само другите си работи ще правим  Wink

Верче да пишеш довечера  give_rose
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: октомври 07, 2009, 17:27:53 »

sl1ncata Честити ти розови гащички  give_rose в крайна сметка пък нали няма значение какво ще е  Wink важното да е живо и здраво, и много да ви радва и слушка  give_rose
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #184 -: октомври 07, 2009, 18:01:37 »

емииииии-хайде честито на sl1ncata за момиченцето!много да я  *db*къткаш, че е една от малкото в групичката smile
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: октомври 07, 2009, 19:48:17 »

sl1ncataq,честита мома.Е малко разнообразие в момчешкия отбор.Голям избор от момченца ще има твоята мома.
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #186 -: октомври 07, 2009, 19:58:45 »

благодаря момичета за честитките и за хубавите пожелания пък каквото е то пак ще си е нашето бебче bath
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: октомври 07, 2009, 21:18:11 »

Ехоооо  yahoo връщам се от док и съм на 17-тото небе не на 7-то  danceg
Още докато видя картина и кво да видя, наш бебо се мятка насам-натам и док каза " Ооо it's happy happy happy" и постоянно повтаряше "happy happy happy"  Party time Мери му квото му мери , глава, пък после сърцето слуша пък -незнам не разбирам, но каза, че всичко е наред, това трябваше да е феталната - незнам вие кажете, явно му е трудно да се обяснява за всяко нещо, но предния път каза, че сега морфология ще прави, каза, че неможел да види пола щото е обърнато някакси, което ме учуди  -аз не съм и очаквала, но док няма грешка -много е добър.
Назначи ми изследвания, спирам утрогестана и много се кефяяяяяяяяяяяя  yahoo yahoo yahoo
Отговаря си точно на 12 г.с. и 6 дни и термин 15 април - такъв беше и предните пъти  smile
И така като пусна изследванията доктора който щял да ми ги прави, щял да му се обади и псоле да се чуем ние с него за да ми каже ако трябва да пия нещо и така.
Аааа и сме цели 64мм  Girl_hide
И си имам няква папка вече, в която ще събираме всичко - офф да ви кажа малко ми олекна, че все някви филми бяха в главата ми   blum
Офф, за 8 път си редакирам поста, ама съм много  yahoo
За април -  нашата кака е родена на 28 април - хихихи и базикам Дими че все по едно време нещо му спори работата  funnytooth sarcastic
« Последна редакция: октомври 07, 2009, 21:26:30 от Вероника » Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: октомври 08, 2009, 08:07:17 »

Веронка,толкова съм щастлива за теб,да знаеш.Имаш чудесни новини.Сега се радвай на чудото което си имаш и се поглезвай.Целувки Bravo give_rose
Активен
sl1ncata
Гост
« Отговор #189 -: октомври 08, 2009, 08:11:27 »

браво Bravo верче за хубавите новини радвай му се на бебчето и се пази give_rose
Активен
Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: октомври 08, 2009, 08:29:09 »

Честито Верче за хубавите новини  give_rose нека все така да са добри и за напред  Good luck
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #191 -: октомври 08, 2009, 11:10:25 »

Вероника -много се радвам за добрите новини-дано само "happy,happy..." да чуваш от докторите и ти да се чувстваш все така на 17-тото небе! tease
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: октомври 08, 2009, 11:38:09 »

момичета от няколо дни ми е много натоварено.
много се радвам, че има такива хубави новини отново в нашата темичка smile

аз да кажа, че с нетърпрние чакам да дойде понеделник и да видим бебо, иначе вчера имаше пак леко течение в кафяво, но лекарката каза, че не е притеснително.

« Последна редакция: октомври 08, 2009, 16:49:26 от ivaiva » Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: октомври 08, 2009, 13:23:07 »

Верче браво миличка за хубавите новини  danceg
Иве стискам палци, но не разбирам защо след като е притеснително ще чакаш чак до понеделник  crazy

И аз съм като Верчето "вериии хепии"  blum Днес бях на консултация, една колежка дойде с мен та едвам се посмяхме. Нещо доки забрави да ми премери корем морем там разните му работи. Само на ехограф ме гледа въпреки че не трябваше, в смисъл не ми се полагало тоя месец, ама той му я нямаше акушерката и хич не знаеше нито в коя седмица съм, нито ме пита, директно ме сложи на леглото  blum Та като легнах и той "малее много порастнало това бебе бе"  danceg И трябва да съм в 23г.с., но седнете да не паднете отговаряме на 25-26г.с.  Oh my ... Вадим едно бедро 5см  blum Мале много ми е кеф, гледа сърцето слушахме сърцето, слушахме и притока на плацентарна кръв, те това нещо не бях го чувала до сега и като ме напуши един смях, че звука много смешен се оказа  funnytooth Ама каза че супер е притока, абе никакви забележки. Та после се върнах в болницата и пишках в една чашка, та поне урината си изследвах сама, ама няма нищо притеснително  pleasantry Ааа и нещо много важно, за пола, аз не му казвам че съм ходила на 4Д, да не ми се надуе нещо и той "емии тука едни лабийки виждам, предполагам момиче ще е"  banana Ама нали се сещате между оная ми ти там апаратура във ВМА и тоя тука ехограф от войната на кого бих повярвала, та за сега си вярвам че ще е момче, въпреки че вече все пак имам някакви съмнения, немога да кажа че съвсем не отразявам това което е казал доктора, ноооо везните си клонят съм сините гащи  blum

Та такива ми ти работи. Сутринта имаше едно раждане в болницата, ама тая в 7-ми месец и като видях как няма никакъв корем и си викам кой знае какво котенце мъничко ще роди и ще ми стане гадно и не искахд а вляза да гледам. Ама после се шляех по коридора и мина детската сестра с бебето и ми вика "е това е току що роденото бебе, тежи 1980грама" и то си беше направо човече  blum Къде го беше скрила тая жена, като ви казвам че корема ибеше по малък от моя  pardon
« Последна редакция: октомври 08, 2009, 13:58:56 от Gergancheto » Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: октомври 08, 2009, 13:32:34 »

Иве, аз ти писах налични но и тук ще кажа- по кротко трябва да го даваш и всичко ще е наред и недей да чакаш до понеделник  good
Герии, много се радвам че и ти си happy! Много ти е един такъв щастлив поста  yahoo
 Ние с Дими на бебо вече "happy" му викаме -нали доктора го кръсти така  blum  danceg
На всички мами - благодаря за хубавите думи, дано все хапи да сме  give_rose
Аз днес трябваше изследваия да правя и взех че закусих   blush микато станах в 5 часа съвсем забравих, че утре ще ходя. Обадих се на баба да се похваля, че тя много ме мисли жената и и казвам, че по нова година като се пирберем (тя ще идва края на месеца при мен) ще оставам вече в Бг , и тя -ама в 6 месец било опасно да се пътува, пия ли витамини -еди си кои там пиели, ехографа бил вреден, че трябваше да и напомням, че не е лекар, ама карай - как са мислили преди  crazy хвърли ме в тъча
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: