Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 01:43:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ani_4ka_p - 05.09.2009год.  (Прочетена 68541 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: август 31, 2009, 16:38:08 »

Ани за първи път я виждам тази златна църква ! Леле това е нещо уникално дано да ви позволят да се снимате защото рядко има такива места където да се направят уникални снимки . Прическата ти е страхотна и не се притеснявай мъжо ще се оправи всичко минава .  good good good
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: август 31, 2009, 23:35:09 »

Ани, първо да те поздравя за всичко, което сте направили до тук. С бързи темпове напредвате и с бързи темпове идва и Големия Ден. Ще бъдеш прекрасна булка, наистина. Вярвам го.
А за църквата - дори не бях чувала за нея до сега. Страхотно място сте избрали за фотосесия. Ще стискам палци да ви разрешат снимките. Защото ако стане, ще бъде прекрасно. Наистина изглежда великолепно там и природата, и гледката.
Успех с довършването на подготовката ви и спокойно - всяко зло за добро Wink
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: септември 01, 2009, 08:49:51 »

Еййййй минавала съм покрай тази църква но така и не влязох, невероятно местенце, ще станат страхотни снимки Ани -следващият път със сигурност няма да я пропусна
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: септември 01, 2009, 12:54:57 »

Е всички сме учили история, това е Златната църква, подпомогнала много за развитието на нашата столица и държава. Създадена е по времето на Симеон Велики. Лошото е че сега я загрозиха, боядисаха я първо в жълто, уж за да добият представа туристите за Златната църква, а сега била бяла. Няма да има проблеми да се снимаме, защото така или иначе там има туристи. Пък и аз познавам хората там, така че няма да има проблеми. Днес трябваше да имаме среща с жената която ще води ритуалът, но не можахме да се видим.
А така ми се спи, снощи до късно правихме топки, не сме се отказали от тях.
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: септември 01, 2009, 14:59:47 »

Аничка, прекрасно ще е вашето тържество! Има толкова малко време...  yahoo yahoo yahoo
Активен
Ralibali
Ентусиаст
**
Публикации: 123

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: септември 01, 2009, 16:44:32 »

Ани, всичко изглежда прекрасно! Сигурна съм, че сватбата ще е уникално красива и великолепна! Справили сте се чудесно!

Айде че не остана:)

Love girl
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: септември 01, 2009, 22:10:41 »

Анче, и аз да подкрепя Рали - не остана въобще.. Надявам се, че си спокойна и уверена. Времето ще е с вас, а снимките ще станат страхотни. Аз ще стискам палци всичко да мине прекрасно blum
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: септември 01, 2009, 22:33:01 »

Благодаря ви момичета. Наистина не оставааа. Сега гледах прогнозата, дават превалявания. Дано да е хубаво времето, само за това се моля, че като сме навън.
Утре имам среща с момичето, което ще ми прави грима, от 16.00 часа, нямам търпение какво ще се получи, според нея не ми е нужен силен грим, иска да подчертае очите ми.
Сутринта отиваме да купим пиротехника за събитието, за похапването и пийването в къщи, след това ще вземем бутилките, за да налепим етикетите, че не бяха събрали още предния път. В 12.00 часа имаме среща с жената която ще води ритуалът. Това са май задачките за деня.
Имаме да лепим едни камъчета на книгата за гости, но ще стане бързо, иначе я облякохме с плат, а в четвърът или петък ще занеса орхидеята на флорстката. В петък трябва да ми пристигнат и хризантемите за масите.
В събота сутринта към 7.00 часа ще отидем с милото да украсим горната част на ресторанта, беседката и нашата маса, самите маси за гостите ще оставим на персонала да направи, като им покажа как. Пък и всичко ще е готово. Ще пуснем балони така вързани да се веят по поляната, златни. На две, три места и около 10 ще надуем с хелий.
Вече приготвям окончателния списък на гостите, имаше такива които се отказаха, и такива които бяха с претеции до кого да седнат. Засега с нервите съм добре, дано така да изкарам до събота, а в неделя каквото иска да ми се случва.  huhhuh.gif
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: септември 01, 2009, 22:50:11 »

Само хубави неща ще ти се случват, Анче. Само хубави...
Всичко до тук върви много добре. Пожелавам ти да продължи да върви все така добре. А един въпрос - защо вие ще си украсявате? Просто си мисля, че в събота сутринта няма да ти е до това. А и нали булката и младоженеца не трябва да се виждат. Интересно ми е, защото при нас приятелите ни украсиха ресторанта, а нас оставиха да починем и да се приготвим.
Но все пак решението е ваше. Може да не искаш да се довериш на други Wink
Успех до края
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: септември 01, 2009, 23:42:19 »

Прицеска не бих искала да нагърбвам някой с това, пък и на мен ще ми е много приятно.Повярвай.
Ето как украсих голямата кошница в която ще са бурканчетата с мед

Снимките са малко тъмни, но снимах сега и може би затова.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: септември 01, 2009, 23:56:14 »

Ани миличка, всичко ще е наред  good И времето ще е хубаво. Аз лично ще се обадя на Минчо Празников да го предупредя  funnytooth (дано разбереш шегичката  blush) За кошничката  Bravo , а и за всичко , всичко друго . С нетърпение очаквам сватбата ви, ех ако имаше начин да дойда да те видя на живо.....но пък ще се задоволя със снимки  Wink
Желая ти спокойни финални часове  smile
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: септември 02, 2009, 12:24:24 »

Лени, благодаря ти. Толкова си мила, така бих искала наистина ако някой има възможност да дойде, вие станахте част от моята подготовка. heart
Купихме си батерии две с по 28 изтрела, според мен е достатъчно и една факла за тортата, тя нали ще бъде малка.
Проведохме и среща с жената, която ще води ритуалът, толкова красиво беше днес заведението, бяха пуснали всички фонтанчета и така беше напекло слънцето, по тази тревичка ... направо се разчетах, а стомахът ми така се сви ...
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 02, 2009, 12:29:44 »

Ех ани колко мног се радвам, че нещата се нареждат толкова хубаво  Bravo Всичко ще бъде просто чудесно.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: септември 02, 2009, 19:22:24 »

Благодаря ти Бергилия  give_rose Пускам две снимки от грима, само не се плашете http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN0142.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSCN0141.JPG определено на снимките не изглежда толкова добре, колкото беше наистина. Пък и аз се снимах вече след час.
Утре отново ще правим проба, но с кафяво. Въпреки че по- си харесвам сивото.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 02, 2009, 20:48:46 »

Имаш невероятни сини очи, пу...пу Wink Ще чакам и снимки от друия грим
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: