Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 06:06:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ani_4ka_p - 05.09.2009год.  (Прочетена 68636 пъти)

bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: август 27, 2009, 10:37:02 »

Леле4 ани9 аз скоро не съм влизала, че все съм по задачки, но си показала страхотни неща. Прическата ти стой супер и текста  за родителите е просто Oh my ... много хубаво, когато нещата идват от сърце  Bravo
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 27, 2009, 11:13:48 »

Ани  Bravo за прическата супер е, много добре ти се стои. Ще си една наистина много хубава булка:). А и чакам с нетърпение да видя снимки с грима tease
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: август 27, 2009, 14:45:03 »

Благодаря ви момичета, много сте мили  smile Аз също нямам търпение вече за този грим.
Снимах най-после свещите за нашата маса и все още се чудя дали да не го направя така. Може и да е от сватбата на Слънце rsslaneva, този свещник. Нашият има опции да се потъмни, така че ще стане добре.
Подаръкът за кръстниците също е готов опакован Днес трябва да се сдобия с моята орхидея стискайте палци да избера най-красивата. yahoo
Активен
Polia
Сватбар
Публикации: 201

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: август 27, 2009, 15:26:11 »

Аничка  girl_in_love
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: август 30, 2009, 22:30:01 »

Здравейте момичета, тази събота и неделя не сме правили нищо, защото бяхме на сватба, в Казънлък. Тръгнахме много набързо, уж нямаше да ни канят, но в последния момент настояваха и така.
В петък си взех роклята, много съм доволна, вече наистина е моята  yahoo На мястото на свързването помежду й шивачката е сложила панделка с лента,добре се е получило, и с това пико, краищата са много добре.
Снимки не знам дали ще мога да направя, защото от тази седмица започват да идват хората, а не искам да я показвам роклята, в къщи е скрита.
От утре съм отново по задачи. Поръчах си бели хризантеми за масите, дано да ми изпълнят поръчката и за еко почва, бяла и жълта. Нужен ни е още тюл за колата, и на три места ще сложим пеперуди. Колата не е точно кола ами нещо между джип и ван, Киа Веренис. С него ще пътуваме и към Испания. Така че вече нямам търпение да се чака. Вози прекрасно. smile
Бутилките все още не сме ги взели от ресторанта, трябва да свършим и това и да започнем да лепим етикети.
Ами това е от мен. Отивам да почивам.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: август 30, 2009, 23:06:31 »

Айде Аничка не остана и ти да си омъжена вече ! Спокойствие и много усмивки от мен ! Вече ще чакаме щастливото събитие !  yahoo yahoo yahoo
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: август 31, 2009, 09:36:59 »

ХАЙДЕ И АЗ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ТЕ ВИДЯ КАТО БУЛКА ВЕЧЕ - СИГУРНА СЪМ ЧЕ ЩЕ БЪДЕШ ПРЕКРАСНА - Е ХАЙЕДЕ ДЕ НЯМА ЛИ ДА ПУСНЕШ НЯКОЯ ДР СНИМКА НА РОКЛЯТА Wink Wink yahoo tease yahoo tease yahoo

danceg danceg Girl_hide Girl_hide
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: август 31, 2009, 12:46:27 »

Нинче, благодаря ти, наистина ще ми е нужно спокойствие. Аз май не съм ви казвала мояьт младоженец в четвъртък направил беля на работа, да звеме да падне едно ПДЧ на крака му и като му се обръща нокътят на 90 градуса, на големия пръст. Ходил в бърза помощ без да ми се обади, за да не ме притеснявал и му го махнали до половината, мале като го видях, само дето не припаднах...  Oh my ... Така се изплаших, той и без това не искаше да играе много, каза че ще го дава тежко. Но след това отидохме при хирург, за да му извадят другата част, биха му упойка в пръста, за да може да извадят и корена. Сега е с превръзка и коцука, но ни увериха че до събота вече ще е 6-ца. Дано, днес сме на превръзка, докторката се бъзика, казвай какви са обувките, за да знам колко да намаля превръзката. Абе ужас, точно това трябваше да се случи... sad
rsslaneva, наистина не обещавам дали ще мога да се снимам предварително с роклята, но нали я има в галерията ми.
Днес следя само прогнози, дават го да е слънчево, дано, че не искам да има вариант да влизаме вътре в ресторанта.
Утре ще пазаруваме за масата в къщи, мезета, сладки, алкохол. Трябва да си купим и конфети, за да ги хвърлим пред църквата.
Ще си имаме две шаферки и един шафер, като влизаме в ресторанта, голямата шаферка ще хвърля листа от рози а малките ще са хванати двамата за ръце, големи са сладури. Вече нямам търпение, от вчера ме е заболял стомахът angry дано издържа до събота.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: август 31, 2009, 13:02:44 »

Ани сутринта гледах и аз прогнозата и го дават много слънчево и топло, така че не се притеснявай. Даже този от БТВ каза, че лятото продължавало от сряда.

Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: август 31, 2009, 13:09:50 »

Леле Ани много кофти се е получило с мъжо, ама щом докторите казват че ще се оправи - не се притеснявай. Важно е да си спокойна в момента. Много прегръдки, ние сме с теб. Всичко ще е ок good
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: август 31, 2009, 13:21:24 »

Аз доста време не бях влизала във форума и сега изчетох всичко на един дъх. Започвам от прическата- НЕВЕРОЯТНА е!!!! Толкова е нежна, семпла- прекрасна просто! А как ти отива.........нямам думи! Със сигурност ще си една от най-красивите и нежни булки, които съм виждала yahoo yahoo
За украсата- аз и преди ти бях казала, но и сега ще повторя- всичко е много красиво! искрено ти се възхищавам на старанието, желанието, сокойствието и любовта, с която правиш всичко!!!
Всичко ще е наред и с младоженеца- сигурна съм!!!
Ще имате една прекрасна сватба и вече нямам търпение и аз да видя снимки от нея! heart
« Последна редакция: август 31, 2009, 13:23:19 от mucito » Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: август 31, 2009, 13:24:58 »

Много са ти хубави нещицата,роклята,прическата,ресторанта и младоженеца.Аз за първи път влизам да видя какво си направила.Със сигурност ще е една хубава сватба.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: август 31, 2009, 14:09:10 »

Благодаря ви момичета, толкова сте мили. Истината е че без този форум нямаше да мога да се справя.
Бергилия, наистина се моля да има повече слънце.  Sunshine
Цвети, прегръщам те виртуално за подкрепата която ми оказваш. Wink
Муци, много си мила, силно се надявам наистина да стане една красива сватба, защото наистина съм вложила много в нея и емоции и любов и нерви ... дано си заслужава. Благодаря ти и за прическата, малко ме е страх, защото тук не възприемат такъв тип булки, но съм готова да посрещна тази съпротива. Нали мъжлето ми ще ме хреса.
Ангелче благодаря и на теб smile
Забравих да ви кажа най-важното решили сме да си направим сватбена фотосесия в Златната църква http://f-gallerries.hit.bg/preslav/Golden_Church.htm Друго място което сме си избрали е една етнографска къща в нашият град пак, дано ни разрешат да се снимаме там.  Това е засега.
 Ако има още нещо, ще пиша.
Още веднъж ви благодаря.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: август 31, 2009, 14:39:46 »

yahoo то не е останало вече, малко съм изпуснала темичките около медения месец, но сега наваксвам, снимките ви ще станат перфектни мила, нямам търпение да те видя булка weddingday
Активен
bubeto_bu
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: август 31, 2009, 14:46:40 »

good Аничка, не се притеснявай за сватбата мъжа ти ще се стегне и даже ще забрави за пръсчето, а за Фотоесеията - мястото е много интересно Bravo сигурна съм, че ще се получи супер  girl_wink  yea
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: