Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 18:19:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на ani_4ka_p - 05.09.2009год.  (Прочетена 68438 пъти)

princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 14, 2009, 15:22:23 »

Оу, вярно Анче. Виж и аз колко гледам..  blum Много са сладки тея пеперудки. Добре, аз имам въпрос - ами за тези гости които примерно ще са сами? Или тези, които са двойка? Аз много се чудя за тези тейбълки. Май така с номерата е най-добре - слагаш на всяка маса, на вратата гостите се посрещат и настаняват и така good
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 14, 2009, 15:25:29 »

Ани според мен даже може и да не си купуваш , те тези са хартиени май, така че може да си направиш и да си лепнеш даже може ако са по малки, да са 2, 3 примерно
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 14, 2009, 15:27:44 »

Ами Принцеска, аз лично съм направила тейбълки за всеки гост с неговото име. Тези номерца ако реша да ги правя ще ги сложа на самите маси, за да се виждат по-добре. В началото от едната страна на ресторанта ще сложа списък с имената пак на хората и номера на масата им. Това ли искаше да питаш?
Може да Лени, но ако намеря наистина красиви, няма да се стърпя. Все пак сега има толков прекрасни нещица tease
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 14, 2009, 15:31:39 »

Да, слава Богу ме разбра какво имах предвид. Значи никой няма да посреша гостите ти, а те ще видят къде са настанени по списък, така ли? Идейно е, поне това което аз разбрах. Аз не се бях сетила за това Wink
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 15, 2009, 08:23:23 »

Добро утро момичета, не мога да се стърпя, вече имам свещник  yahoo Изобщо не го очаквах толкова бързо  yahoo Страхотен е станал, даже са два. Пускам ви снимки
-  тук е сниман снощи в горяща атмосфера. Много съм доволна, остава да си намеря подходяща пиафлора. good
Днес получих събщение от една моя колежка, че няма да могат да дойдат на сватбата ни. Аз почти ях сигурна, защото тя наскоро роди, а пък са от далеко - Черноморец, но тайно си се надявах да дойдат.  :'(
Ще се видим по-натам с тях.
Пожелавам ви един много усмихнат съботен ден. give_rose
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 15, 2009, 08:48:34 »

Ооооо ani_4ka_p честитоооо,свещника е много хубав.Браво на теб,действаш много бързо по задачките Wink
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 15, 2009, 09:08:29 »

Bravo много е красив бравоо
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 15, 2009, 11:01:27 »

Аничка страхотен е свещника браво  Bravo
Намерих ти няколко картинки с пеперудки в оранжево ако решиш да ги ползваш за масите.
А също намерих и една форма на пеперуда, която е по-голяма можеш да си направиш номерцата за масите, като тейбълките за гости, но по-големи, за да е всичко в един тон.
Пиши на лични ако искаш да ти ги пратя с мейлче.  smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: август 15, 2009, 11:05:45 »

Ех Ани свещничка е страхотен,леле а особено като са запалени свещите придава такава романтика,че направо нямам думи.Браво на теб,ще се получи страхотна украса! good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 15, 2009, 17:20:39 »

Ани, благодаря ти много за отделеното време за мен. good
Вече съм готова с примерната украса на свещника. На мен ми допада като се има предвид, че това няма да са цветята за него. Просто исках да добия представа как ще изглежда

Може разбира се да махна панделката, да не го обличам просто сега разполагах с една ужасна стара пиафлора.
Нетърпелива съм да чуя мненията ви.
Свещите ще бъдат пели или кремави най-много.
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 15, 2009, 17:35:25 »

ani_4ka_p  супер са свещниците даже по-хубави от тези който показа  yahoo
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: август 15, 2009, 19:53:41 »

Леле какъв съм заплес give_rose. Как така досега не съм видяла твоята темичка  shok...
Честита тема и със здраве да си я пълниш с информация и снимки около, за и от сватбата blum.

Аз докато се усетя то дошло време да се жениш... give_rose

След малко сядам да прочета всичко, че то цели 7 страници вече има назад с информация, за да наваксам и да съм в час smile
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 17, 2009, 11:22:39 »

Ани , страхотен е свещника  Bravo
на мен ми харесва с панделката  good
Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 17, 2009, 11:49:21 »

Ей Ани страхотен свещник, аз също исках нещо такова за моята украса , защото съм луда по свещите , но така и незнам защо се отказах crazy
Ще се получи чудесно .Определено с панделката е по-добре>А какви цветя ще използваш?
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 17, 2009, 12:30:30 »

Благодаря ви много момичета. Аз също стращно му се радвам на този свещник. : От както съм го направила в събота, днес сутринта като ги погледнах цветята още бяха свежи. Това е добре. Но rsslaneva, това е големият въпрос.  Все още се чудя какви да бъдат цветята, хем искам да са рози, хем ще ми трябват над 30, което си е много.  sad Друг вариант остава зелени маргаритки и бели да съчетая, мисля, че ще се получи добре, все пак в букета ми ще има. Пък и моге да сложа също така и розички. Зависи цветарката какви пари ще ми поиска да си го кажа честно. Защото излизат все неща,които не предвиждам и бюджета отънява. Добре че е моята мама, която ми помага за всичко. И милото, разбира се! Аз имам толкова много желания и постоянно ми изчакат някакви нови идеи, но вече трябва да се поспра.
Наистина с панделка е добре, ще е още по-добре ако намеря малко по-широка, въпреки че мога да го направя и с тюл. Ще видим какво ще ми хрумне като започна да го аранжирам.
Днес ще търся свещи, и ще си вземем и халките. Нямам търпение да ги видя.
Към 19.00 часа пък имам среща с една шивачка, най-после да мине роклята на "пико", и да видим какво ще измисли за да скрие неприятната снадка.
Готова съм и номерата на масите. Ще ги кача по-късно да ги видите.
Ами май това е засега.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: