Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 12:48:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102399 пъти)

jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: септември 23, 2009, 15:42:44 »

привет и от мен, отдавна не съм се отчитала, но всеки ден ви чета. Hoty завиждам ти, че си напреднала толкова много с покупките за бебчо  Bravo
аз да ви се отчета, днес бяхме на ФМ, всички си ни е добре, малкия така се мяташе през цялото време,че едвам му направихме няколко снимки, толкова ми е хубавичък, даже викам на мъжа ми, че му е одрал кожата, така ми прилича на него, знам, че е невъзможно преди да се роди да се правят такива изводи, но все пак съм майка и се вълнувам много и така ми изглеждат намен нещата. girl_wink нямам търпение да дойде заветния момент, ама като знам, че имам още толкова много време  sad
и все пак, вече си избрахме количка http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.51/ ето това е тя в синъо, няправо съм влюбена, ама като знам още колко време има докато си я взема. мъжът ми е малко суеверен и неиска нищо да е купува предварително и колкото и да е съм съгласна с него, ще го послушам. единствено ще си купя предварително някоя и друга дрешка и ще поръчаме леглото, че за него ще се чака и естествено ще си купя предварително и комплекта за изписване  Girl_hide
както и да е, това е засега от мен, отчетох се подобаващо  yahoo
Активен
buba80
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: септември 24, 2009, 10:12:05 »

Здравейте Мами smile
И аз да ви се опла4а. На мене не ми се подуват ръцете и каракта, но явно сам пипнала някакъв вирус и от 2 дни ме боли гърлото. Сму4ам разни хомеопати4ни лекрста и се гаргария с Цитросепт, и денс май съм по-добре smile. Но ако и утре не се оправия мисля да звънна на доки, 4е следващата консултация ми е 4ак след 1 седмица.
Тази събота за парви път ходихме на шопинг за нащата мушморо4ка. Но понеже мъжа ми изобщо не оби4а да ходи по магазините бяхме само до Вис Виталис и Пинокио( в Дружба). За другата седмица ми е обещат Бейби мола и Мис Пигис. Hoty - аз харесах същото легълце на Chipolino, но и на мъжа ми думите бяха същите - не било добре направено, хлопало, не ставало.
Гледах комплектите за изписване, но вси4ки бяха летни. Като цяло ми се стори 4е още не са заредили по-зимни нещица. Аз не 4е много съм ориентирана какво трябва да се купи, но костюм4етата ( тези дето са цели- ританки и блузка - незнам дали така се казват), ми се сториха много тънки.
« Последна редакция: септември 24, 2009, 10:13:58 от buba80 » Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: септември 24, 2009, 16:01:02 »

Хей, jozka, честито за количката Bravo И ние гледахме този модел, но не се събира в нашия асансьор angry Аз да ти кажа, започнах да пазарувам, чак преди седмица..Все харесвам разни неща, ама заради пустия ремонт нищо не купувах! Е ремонта свърши, вече накупих доста неща! и Съм мнооого доволна! Имаш време, миличка, за покупки, ама щом ти е много мерак купувай си тайничко по едно две нещица, които ти грабват окото Wink
buba80, ние легло още не сме избрали. Но поръчахме във Вис-а количката и ще ходим да си я взмем др. седмица и тогава мислим да ги накараме да се обадят на фирмите и да ги питат за цветовете на които сме се спряли за колко време могат да се доставят. Комплекта ми за изписване е летен, но имам хубава плетена пелена, с която ще бъде завита малката и се надявам, че няма да е проблем. В бейби мола не съм ходила, но в пигис хаус бяхме, защото една приятелка ми каза, че за техния син са отишли и всичко от там са купили и са им го доставили. Да, ама аз като отидох доста се разочаровах sad angry А пигис е доста далече от нас и ме беше много яд дето толкова мрънках  на мъжа ми да ме заведе до там! angry Дано сега да имат повече стока и да имаш избор, за да не се разочароваш като мен good Пинокио пък е до нашия блок и всеки ден си минавам от там ако ми хрумне нещоо, влизам и питам smile От там си купих доста неща за бебка - порт бебе, хавлийка, чаршафчета, одеалце..И всички са много качествени и сладурски!
На теб кога ти е термина? Ако си декември наистина ще ти трябват по дебели дрешки за изписването..
Успех в покупките и вълненията покрай тях на всички! Усещането наистина е страхотно! *YAHOO*Пожелавам ви го! yahoo
Активен
araya
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: септември 24, 2009, 16:15:55 »

Здарвейте, нова съм във форума но да се впиша и аз...
Бременна съм в 4-ти месец, оште не знаем пола на бебето, докторите казват че още е рано да се види.
Термина ми е определен за 22.03.2010г.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: септември 24, 2009, 16:41:42 »

включвам се за малко в темичката на по-скорошните мами да ви честитя покупките и да ви кажа, че ми е много полезно да ви чета, и за колко пазар си мечтая lol)))

araya, да си я насоча към темичката с термини през 1вите 3 месеца на 2010
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,22653.0.html

хайде мартенско мамче бързо се ориентирай smile
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: септември 25, 2009, 09:35:41 »

Здравейте на всички и честито за покупките. Ние още нищо не сме купили, но започнах да се ориентирам. Хоти аз също харесах леглото, което мъжът ти е харесал. Бях още в 3-4 месец и ги питах за розово / нали бях сигурна , че ще е момиче / . Жената ми показа мостри с цветовете и сега съм решила да е зеленко и жълто. А за количката реших да е само зимна , а после да си купя лятна. Пак излизат същите паричка, но  пък лятната ще е по - лека. Ние нямаме асансьор, но добре , че живеем на 2-ри етаж. А за бебко съм купила бебешки обувки едни такива от плат мн. са сладки синички с кученца.
Ако знаете как се вълнувам за най - първите мамчета - Валентинка, Бейби ....  yahoo
P.S. И нашият ред ще дойде!  smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: септември 25, 2009, 09:55:03 »

анели, само  за инфо, ето това е сайта на фирмата, която произвежда тези легла. http://avmebeli.com/standart.html Обаче проблемът е, че не са със стандартен размер за матрак angry и Утре като ходим до там ще гои питаме дали изобщо имат матрак за това легло...ако погледнеш на сайта, ще видиш, че и там продават само стандартни матраци, а за техните легла трябва да направиш поръчка, което не ми харесва.. angry Иначе и ние от този модел избрахме цветове жълто и зелено или жълто и бяло...Но ще поръчаме, само ако ни устройва това, което ни предложат, както и ако имат матрак, който да закупим на момента. Иначе ще поръчаме на друга фирма. Незнам ти къде си гледала мостри, защото във Вис виталис нямат такива angry Добре, че вече знам всички каталози и модели на изуст и само като видя леглата знам на коя фирма са, какви цветове имат и т.н. честито за първата покупка - обувчиците с кученца! Представям си как си се кефила като си ги купила! yahoo а още колко емоции ще изживееш покрай малкия сладур...
araya, честито за хубавата новина мила!  give_rose Дано всичко да е наред с бебчето! Ще ти следим вълненията в темичката за мартенските бебчета! Wink
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 26, 2009, 09:23:14 »

Здравей , Хоти да точно това са легълцата, но не съм питала за размерите. А иначе аз съм от Казанлък  и ги гледах тук в един магазин. Ако не се лъжа в сайта пишеше , че може да си поръчаш всякакъв размер матраче.Ние все още не сме разглеждали така разгорещено и не сме обикаляли, защото мислим да отидем до СЗ.Вече нямам търпение да обикаляме за бебешки покупки.
Забравих а ви се похваля - вчера си купих дънки  yahoo
Весел ден на всички мамииии и техните бебчетааааа!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: септември 26, 2009, 16:17:19 »

Здравейте мами! Да ви се похваля, че вече си имаме количка!  yahoo yahoo yahoo Вече бях писала, че е кангаро скорпио, червена smile Днес си поръчахме и креватче!  yahoo yahoo yahoo Оказа се, че го имат на склад в Пловдив и ще бъде тук във вторник! yahoo Ето такова е креватчето:
http://www.mebelikirev.com/, Мони мини, цвят бук/беж..Много мислехме, защото аз исках да е с цвят, а не дървесен десен, но в крайна сметка решихме, че за сега това подхожда на всички стаи и обзавеждане. А един ден като тръгнем да правим детска стая ще купим обзавеждане в цвят какъвто тя си избере.. И така!
Изфуках се, олекна ми Wink DANCE ROFL
Целувки на всички и дано сте добре! give_rose
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: септември 26, 2009, 16:25:34 »

hoty честито за придобивките  Bravo, много се радвам за теб и искрено ти завиждам. със здраве да си ги ползвате и да им се радвате като дойде бебка. и аз нямам търпение да дойде момента, в който ще си поръчам всичко, което съм си харесала  pardon
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: септември 28, 2009, 16:47:40 »

smile Присъединявам се към Jozka  smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: септември 28, 2009, 17:15:14 »

Мерси, момичета:)  give_rose Утре чакаме да пристигне креватчето и милото ще го сглобява smile А пък аз мисля утре да изпера дрешките на малката и като изсъхнат да ги изгладя и подредя в новото креватче! yahoo Този момент ако знаете от кога го чакам и аз...Вчера минахме пре хиполенда и купихме и матраче за креватчето smile Стои опряно на стената от моята стана на леглото smile И си го гледам и му се радвам smile Отгоре дамаската е бледожълата на едни пчелички, много сладурска smile Ами да си призная, много разкисващо ми действат тези последни приготовления blum Всяко нещо ми е едно миличко и ме изпълва с някакво умиление..Може би защото всички нещица са много мънички и като знам, че са за нашето слънчице.. Sunshine Sunshine Sunshine Ще видите какво е и вие в най-скоро време! yahoo yahoo yahoo
Целувки от мен и да се пазите! give_rose
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #192 -: септември 28, 2009, 20:59:31 »

smile Хей, момичета, първото бебе от нашeто тримесечие вече се появи. Сигурно сте видели в съответната тема, че Baby откри сезона.
...Започва се.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 28, 2009, 21:35:29 »

Здравейте, красиви бъдещи мами! Случайно погледнах във вашата темичка и видях , че някои от вас са се насочили към Чиполино Джема бебешка количка. Ние сме с такава и се чувствам длъжна да ви кажа, че количката има своите предимства и недостатъци. Съвсем схематично ще кажа , че вече я ползваме почти 7 месеца. Ще започна с хубавото : много е маневрена и удобна за майката, хубаво е че е от така наречените модулни колички, голямо удобство е прекрепянето на кошницата за кола към шасито. На марката ЧИПОЛИНО аз лично съм си заклет фен  Wink регулираща се дръжка, за която ние с таткото постоянно се караме, аз я свалям той я вдига  blum  кош за багаж - много удобен. разглобява се лесно и се пере в пералнята без проблеми, покривала - супер, дъждобрани - идеално сигурно има и още + , които в момента пропускам, но това се сещам за сега. Минусите на количката: зимния кош е много малък (синът ми се роди 3 600 кг 51 см. умаля му в края на втория месец!!! (т.е. стана неизползваем) , Летният кош, няма нито полулегнало , нито легнало положение на ГРЪБЧЕТО, има само седнало и се върти коша (дано да обясних правилно  pardon ) , което го прави използваем едва тогава, когато бебето започне да сяда (ами ако бебо се роди колкото Веско от 3 до 6 м къде ще се вози??) е има решение подлагаш одеала гледаш да изправиш гръбчето, но.. и последно самата материя на количката на модел 2009 с който съм аз е една такава лъскава и тъкана разкъса ли се започва да се разнищва от всякъде, това се случи с моята чанта..Ами това са ми впечатленията, като заключение бих казала , че ако трябваше пак да избирам количка незнам дали щях точно на нея да се спра  huhhuh.gif разбрах, че една количка трябва да е ЛЕКА , да има ПЪЛНО ЛЕГНАЛО и да е маневрена! междудругото това не е проблем само на Джема, а и на мн други нови колички, чиито кош е "сгънат" така да го нарека (пример АБЦ Дизайн) Е...май след някой месец ще я продавам..но засега си я бутам гордо, избрах си я и въпреки всичко си я харесвам smile

ПС - Моля , модераторите , ако поста ми не е за тук да го преместят, просто го постнах тук , защото се зачетох, че jozka си е харесала този модел.
Активен
jozka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: септември 29, 2009, 09:20:51 »

благодаря MMariana за съвета и на други места съм чела за тези  pleasantry плюсове и недостатъци, аз все пак засега съм се спряла на нея, защото на мен реално количка скоро няма да ми трябва, искам да кажа, нали бебо ще дойде чак декември месец живот и здраве  girl_wink, а тогава започват големите студове, та по принцип си мисля да си купя количка чак към януари месец. а като се познавам, гаранция ще си променя мнението 100 пъти  blum докато си купя каквато и да е количка. но е добре да знам какво трябва и какво не трябва да има една количка, все пак за първи път ще се сблъскам с това. благодаря ти много за съвета.  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: