Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 12:27:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища - октомври, ноември, декемвр  (Прочетена 102376 пъти)

-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: септември 18, 2009, 08:37:44 »

Mila_ ,и нашия бебо към 31 г.с. беше 2 кг. и моята лекарка каза ,че всичко си е наред,момичетата тук също ме успокоиха,че няма за какво да се притеснявам!Явно ще си имаме по-едрички бебета! blum
Hoty,дано наистина твоята лекарка най-накрая предприеме нещо за това подуване,защото си представям колко е неприятно,на мен след дълга разходка ми се подуват единствено пръстите на ръцете angry ама толкова много,че направо не мога да ги свия и като си почина се оправят,но в понеделник на контролния преглед и аз ще искам да ми пусне изследвания!

Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: септември 18, 2009, 08:48:28 »

Ади, аз понеже съм чувала, че при много мами има такова подуване и не се притеснявах до сега и си търпях, но вече всичко премина границата... diablo Снощи чак си поплаках, а аз не съм някаква ревла, но много ми дойде! cray Не можах да се обуя бикини след като се изкъпах!  :'(Толкова тромава и смотана се почувствах!  :'(Вярно, че не съм фиданка, но пък с това подуване направо съм като инвалид! angry
Но това по никакъв начин няма да ме спре утре да отида на шопинг за бебчето!!! yahoo yahoo yahoo От толкова преме го чакам, че ако трябва ще пълзя, ама няма да се откажа от шопинга! yahoo
Целувки на всички мами! give_rose Пожелавам ви лек и успешен ден! give_rose
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: септември 18, 2009, 08:49:48 »

това с подуването е много неприятно, то кога започна да ви се получава момичета, аз все още съм ок в това отношение, ама като слушам май към края всички вече доста имат проблеми от това естество. Цунки на всички коремечета бебочета и т.н. smile
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #168 -: септември 18, 2009, 09:04:47 »

smile Hoty, дано утре си във върхова форма за пазаруването, което си предвидила.  good Обаче, ако все още се чувстваш некомфортно, няма ли да е по-добре да си дадеш малка почивка?  Flower
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: септември 18, 2009, 10:12:30 »

Хоти, не се притеснявай, но си пусни едни изследвания все пак.
Аз не се подувам освен пръстите на ръцете ми, махнала съм и халки и всичко, обааче не мога да си обуя обувките и то не от подуване, а от разширено стъпало cray Онзи ден изпаднах в шок, дано после се въвтановят
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: септември 18, 2009, 16:34:23 »

Да, това с обувките и при мен го има, днес реших да си обуя едни по-затворенки, че все пак не е лято, а и валеше... shok Oh my ... така ми бяха тесни и така не можах и две крачки да направя с тях, че изпаднах в егати шока, дано се оправя като родя, че това пък вече не е честно, то не са килограми, то не е целулит, то не са стрии, то не са пъпки, направо пък вече не издържам, ами и краката ми-големи, прилоша ми, казвам ви angry
Наистина, всичко е в името на нашите съкровоща, ама не ми е мечта да се обезобразя... nea Мног съм тъжна и подтисната цял ден, ама е и от хормоните... sarcastic
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: септември 18, 2009, 17:52:05 »

Valentinka, Baby, аз изобщо не си и правя труда да обувам обувки! angry Те краката ми са толкова подути, че едва се намъквам в джапанки angry Аз вчера като ходих до работа и колежките ме питаха не ми ли е студено по джапанки shok На мен наистина не ми е студено, но все пак изглеждам малко смешно по джапанки, а хората с обувки и есенни якета shok Амам какво да се прави...Даже няма да си купувам обувки сега..Ще карам с маратонките, които имам и които ми стават в напълно отворено(развързано) състояние. Е, няма да имам много естетичен вид, но аз и без това вече съм забравила какво е естетика от както съм бременна - все гледам да ми е удобно ии да не притискам бебчето, а другото..Има време да си възвърна формата и външния вид след като се роди малката Wink blum
Така, че мили дами хич не унивайте! А и на вас ви остава много по-малко от мен до срещата с вашите слънчица, не позволявайте такива неприятни емоции да помрачават последните дни преди срещата с бебчетата ви!  Wink Wink Wink
Целувки и приятна почивка! Изпращам ви оптимизъм от моя, който днес е в завидно високо количество! Wink yahoo give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: септември 18, 2009, 19:36:01 »

Пфуууу като чета и така те съжалям мила щото и аз бях много зле с това подуване мъжа ми ме обуваше
Ти казваш че си слабичка а аз бях с 23кила отгоре и няма да ти обяснявам как съм вървяла като охлюв
Пожелавам ти бързо да се отървеш от всичко защото като роди човек всичко изчезвам като с магическа пръча подуването всичко само продължи при мен болката в костите на слабините
Така е милички сладурки накрая е ад ма то се компенсира като излезе бебунчо заслужавало си е  yahoo yahoo
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: септември 19, 2009, 22:11:07 »

Мами здравейте! give_rose
Със подути крака, ръце и всичко друго днес бях на шопинг!  yahoo yahoo yahoo Поръчахме количка и купихме някои неща за бебълс. yahoo yahoo yahoo Сложих снимки в галерията smile
Исках само да ви се похваля, защото мнооого се радвам и съм мнооого доволна. Е останаха още доста неща, но другата седмица  и тях ще накупим и поръчаме good Wink
Хайде лека вечер от нас и целувки! give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: септември 20, 2009, 15:45:47 »

Хоти, страхотни са нещата, които сте взели yahoo Много се радвам, браво!!! А каква количка поръчахте, кога ще я вземете и какво направихте с легълцето? blum Wink
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: септември 20, 2009, 16:49:28 »

Бейби, количката, която поръчахме е ето тази: http://cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=129 и ще ни я доставят до 5 дни в магазина! yahoo yahoo yahoo
Но за креватчето не успяхме да се "споразумеем" с мъжа ми  pardon Той харесва това http://avmebeli.com/gerganaplus1.html , а аз това http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=449 Това е на чиполино, но аз харесах същото на Belis. Ама  милото като каза, че не било изработено добре и край! diablo Така и не поръчахме легло! Сега умуваме и като ходим за количката ще искаме да питата във фирмата доставчик какви възможности за цветове има от "неговия" модел, че това тъмно синьо хич не ми се връзва на жълто-прасковената спалня... angry Има и вариант да поръчаме това http://www.dizainbaby.com/bg/lea.php има оранжев цвят..Пък дръжките ще ги сменим, че тези хич не ми харесват sad При нас проблемът е, че не ни достигат 5 см, за да поръчаме от по големите легла angry А от тях има повече цветове и варианти..Амам какво да се прави.. Като поръчаме леглото непременно ще пиша и ще пусна снимка  Wink Иначе като ходим за количката се очаква да има и помпата за кърма на томи типи, която искам да си купя. Сега я нямаха и не си я купих, но казаха че до края на седмицата ще я получат.
Та така...Ама съм супер доволна и от тези покупки, де! yahoo yahoo yahoo Целувки на всички мами, и да пишете, че ми е скучно без вас... give_rose
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: септември 22, 2009, 13:03:54 »

Тука сме, бе give_rose Как ще ти е скучно, ти толкова емоции си имаш по магазините, ще изберете легло, не се притеснявай, даже докато обикаляте може и нещо друго да харесате, и ние трудно избрахме, ама тъй като аз имах изисквания и като ги сложих на масата, да видиш как веднга го избрахме и го купихме за 5 минутки! yahoo
Много хубава количка сте избрали, много е бонбонена, айде нямам търпение да се похвалиш като я вземемте!!! yahoo yahoo yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: септември 23, 2009, 08:30:09 »

здравейте мами  give_rose
аз бях на прегед и аз в четвъртък, после починахме едно хубаво и днес пак на работа, но като знам че имам една седмица и някак ми е лесно   yahoo
та за прегледа - 1997 грама е малката вече smile - лекаря каза че е едричка за моята седмица, но нали апарата има 10% отклонение, та ще видим другият път.
иначе и аз да се присъединя към краката - не се подувам, ами ми се уголемиха краката, купих си нови обувки онзи ден с 2 номера по-големи от моите, уж добре ми бяха в магазина, ама сега съм с тях и нещоооооо  - мъка, стискат ми sad  angry
иначе понапазарувахме и ние някои дреболийки, ще снимам и ще покажа  tease харесах просто страхотните обиколници и чаршафчета, ама още не сме ги взели, че близките напират да купуват и те подаръци - ще го разпределя на някой това  blush с едни мишки е... - нараво ми останаха очичките в него  heart
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: септември 23, 2009, 13:15:43 »

Roshko, честито за хубавите новини за бебка! Bravo Честито и за покупките! Наистина е така - като видиш нещо хубаво и си казваш, че трябва да го купиш задължително! Толкова сладурски са всички бебешки нещица..Ама правилно си решила да кажеш на някой близък да ти ги купи, че аз все си мислех, че всичко искам сама да си накупя, ама се оказва, че никак не е евтино това удоволствие..Но пък си струва емоцията! yahoo
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: септември 23, 2009, 13:46:35 »

благодаря ти hoty  give_rose
ами всичките като ме питат и аз все незнам незнам и накрая ще се окаже че аз ще си купя всичко и те повтарящи се реално излишни неща... а пък малко ще ми е такова едно - като дойдат и видят че не използвма нищо тяхно примерно.. а само моите си неща и така  pardon
за това ще им разпределя списъка и ще им направя карти до магазините в които съм харесала нещата  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 21   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: