Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:41:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 5
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 5 (Прочетена 65053 пъти)
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #105 -:
август 11, 2009, 17:18:06 »
Това с търкането на зърната май е остаряла работа. Според новите "моди" било по-добре да не го правим преди раждане, защото се олющвал горния слой кожа, а кожата там е много чувствителна, и идеята е по-скоро да се омекоти.
Аз лично се мазах от време на време с Лансинох преди да родя. Сега се мажа след всяко кърмене, мисля, че ми помага да не стават ранички.
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #106 -:
август 14, 2009, 13:13:25 »
Това за търкането и аз колкото четох, все се отрича, ама като го е препоръчал лекарят...
Моят например беше повече от категоричен за лекото подръпване, наистина леко-предупреди ме, щото трябвало да поизпъкнат зърната. Ама аз си мисля-че те ако досега за 28 години не са изхвърчали навън, аз сега с 1 месец подръпване ли ще ги коригирам?
Ама дърпам, поне да знам, че правя нещо.
Иначе не знам за вас, но аз май ще поогранича ходенето по заведения
- хич не ми е удобно да седя повече време, особено ако е на дървени пейки.
Снощи ходихме в едно..то не е просто заведение, ами цял комплекс- огромен двор на три нива в битов стил, етнокът, поляни, животни
Каня му се от 3 години, защото програмата включва всякакви атракции,
най-важното- нестинари
! А аз никога не съм виждала! Е снощи откачих от кеф, настръхнах и каквото още се сетите-усещането беше невероятно!
После бебката цяла нощ не спря да ми подскача из корема- дали е усетила моето вълнение?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #107 -:
август 14, 2009, 13:39:07 »
Fenix
нестинарите и за мен са незабравимо преживяване всеки път като ги гледам! А пък азбих те посъветвала да не се отказваш от заведенията, защото после ще ти се ходи, но ще ти е по-трудно. Спомням си че с първото ми дете, ми беше трудно да превключа от напълно свободен режим до "леко" ограничителен
, макар и по толкова приятна причина.
Аз пък имам някакъв пробрем с капиляри по-краката и това не е само защото ми е много бяла кожата? Някоя от вас дали има такъв и с какво може да се маже ?
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #108 -:
август 14, 2009, 13:45:44 »
Уникално беше, да!
А за мазането на краката- анестезиологът онзи ден ми каза, че не знае защо и как майките /явно от неговия опит/ са се пощурили да си мажат краката с Лиотон гел- било изключително противопоказно за бременни заради хепарин-а вътре, който действал на кръвта нещо- май я разреждал, но не съм сигурна дали запомних точното действие. Каза ако се мажа, веднага да спирам.
А капиляри на мен и на лицето ми се пукнаха два,ама мънички /и аз съм много бяла/. На майка ми и до ден днешен й стои един на носа от моето раждане
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #109 -:
август 14, 2009, 13:50:50 »
Аз се мажа само с крема на Мустела за крака, но не повече от 10 пъти за цялата бременност, капилярите са по краката ми и то под коляното
, дано не се наложи да ходя само с дълги рокли.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #110 -:
август 14, 2009, 14:33:44 »
Вержи
и аз съм така с капилярите. Аз и преди си имах доста и майка ми има много спукани капиляри и все съм се чудела от какво са. Е сега откакто съм бременна са вече 3 пъти повече - по ръцете, краката, гърдите, дори на лицето централно имам един пукнат та за него май ще се прибягва до лазер. Иначе другите не ме притесняват толкова. Питах лекарката и тя каза, че под влиянието на хормоните тъканите се отпускали и затова - било нормално, но при някои жени били често явление, а при други изобщо нямало.
Фениксче
държа да отбележа, че си се разхубавила невероятно много! Не че и преди не си била хубава, но сега направо сияеш!
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #111 -:
август 15, 2009, 10:19:44 »
Как сте момичета?
Ние с бебчо сме добре ама аз се чувствам супер изморена още докато се събудя
. Постояно ми се спи
. И вече от тежеста на бебчо сигурно немога много да стоя права седнала веднага ме заболява кръстта.
Усмихнат ден на всички !
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #112 -:
август 15, 2009, 12:30:32 »
Момичета, аз през бременността се притеснявах от разширени вени и капиляри, защото в семейството ни са неаследствени, но за щастие се отървах без поражения
От 7 месец някъде, когато ми натежаха килограмите, започнах да се мажа с Венен гел на д-р Тайс. Абсолютно безвреден е за бременни и има леко охлаждащ ефект. На мен лично ми подейства добре.
Активен
bandidi
Професор
«
Отговор #113 -:
август 17, 2009, 09:30:59 »
И аз ползвам гела на д-р Тайс. Добре ми се отразява. Не премахва капилярите, но охлажда и отмаря краката. Сега виждам, че след бремеността някои от капилярите почти не се забелязват. А за гърдите от 7 месец си мажа зърната с Авент, но след като бебо се роди нещо не му понася и се мажа с Lansinoh. Съвсем спокойно се храни и не го смущава.
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #114 -:
август 17, 2009, 17:21:30 »
Уф и аз имам спукани капиляри по краката
Не са много, ама ги има отзад на сгъвката предимно.
А за Лиотон гела доката се наканя да питам може ли, не може ли измазах една опаковка
Сега няма и кой да питам и не съм си взимала. Освен да пробвам и аз този на др.Тайс? То не, че ще се заличат, но ако може да се предотврати появата на нови.
Иначе за сега се чувствам много добре. Корема определено ми се е посмъкнал, защото като изкачвам стълби и си го подпирам с краката
В Сряда съм на тонове. Трябва и всички документи да са ми приготвени тогава и да стягам вече багажа
Вас кога започнаха да ви гледат за разкритие?
Иначе качените килограми не са много - 11, но пък за сметка на стриите
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #115 -:
август 17, 2009, 18:53:15 »
Мариана
, мен ще ме преглеждат тази седмица, което ако си гледам линийката се пада че съм в 37ма седмица. А за капалирите много ми похвалиха , ама даже и на опашката едно младо момиче се обади че е много доволна от един немски продукт на билкова основа от лоза и кестени и аз си го взех. Ще погледна по-късно опаковката за да го опиша по-добре.
А за корема и моя ми се струва че е паднал, и бебо вече мърда по-бавничко, а на Богородица в късметче от кафе Лаваца ми се падна
"Запознанство" , ех дано е скоро
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #116 -:
август 17, 2009, 19:26:47 »
Мале момичета вече сме на финала :girlhide:Около мен взеха да раждат и аз всякаш чак сега се усетих какво ме чака =]Ама трябва да се държа,че на 05.09. съм кума 8PЩе бъда голяма атракция :girlhide:Вече се оглеждам за рокля и тия дни трябва да си купя,че то не остана...
Иначе да ви се оплача в петък ми се поду жлеза или лимфен възел под лявото ухо и така се бях притеснила :girl_impossible:Днес мислех да ходя на лекар,но като че ли съм по-добре и се отказах,че като си помисля колко болни ще има и да не пипна нещо...Дано скоро ми мине напълно,че малко се притснявам.
Аз слава бого нямам напукани капиляри,ама иначе се усещам някак подута вече и трудно се оправям с епилатора
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #117 -:
август 17, 2009, 20:46:39 »
Иначе да ви се оплача в петък ми се поду жлеза или лимфен възел под лявото ухо и така се бях притеснила :girl_impossible:Днес мислех да ходя на лекар,но като че ли съм по-добре и се отказах,че като си помисля колко болни ще има и да не пипна нещо...Дано скоро ми мине напълно,че малко се притснявам.
Аз слава бого нямам напукани капиляри,ама иначе се усещам някак подута вече и трудно се оправям с епилатора
[/quote]
Извинявам се, че се намесвам така в тази темичка, но Tonitta, обърни внимание на лимфните възли, теза индикатори за много проблеми, така да се каже "сигналната аларма" на организма.
Още веднъж се извинявам за намесата
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #118 -:
август 17, 2009, 21:01:04 »
мен миналата седмица ме гледаха за първи път не беше особено приятно но няма как,утре съм за запис на тоновете и сигурно пак ще ме гледат..........момичета още малко ни остана
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
....братска обич.....
«
Отговор #119 -:
август 17, 2009, 23:20:24 »
Ето и обещаната информация за крема : В бяла кутия и пише Крем за крака с Див кестен и червени лозови листа, и отпред на немски : Krauterhof, creme mit rotem weinlaub.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...