Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:45:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част (Прочетена 197449 пъти)
Lili78
Ентусиаст
Публикации: 69
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 11 част
«
Отговор #120 -:
юли 13, 2009, 18:09:11 »
От деня, в който ти дойде. Счита се за първи ден на новия цикъл.
anni1981, добре дошла и късмет! Прегръдки на всички момичета - колко е хубаво, когато седмицата започне с такава страхотна новина
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #121 -:
юли 13, 2009, 21:06:52 »
Цитат на: princesata9 в юли 13, 2009, 16:13:18
П.С. Момичета, забравих да попитам нещо. Малко ме е срам и мене, ама няма как. Трябва да се пита. Как си пресмятате овулацията - от деня в който ви дойде лелката или от деня в който си тръгне. Мерси
Можеш да си я сметнеш от началото на цикъла, само ако той ти е супер точен и постоянен. По принцип настъпва 14 дни преди края на цикъла или началото на новия. Ако цикълът ти не е регулярен няма как да правиш сметки. И аз си мислех, че щом всеки месец цикълът ми е на около 28-34 дни, значи няма проблем, но хич не е така. То при овулацията понякога и часовете са важни, камо ли дните
.
И все пак човек не бива да се вманиачва.
Иначе аз утре чакам резултати от изследвания. Много ми се иска да няма нищо лошо този път, че още нямам такъв случай
.
Успех на всички и дано скоро всичко последваме Ванеса
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #122 -:
юли 13, 2009, 21:25:27 »
Момичета, аз пак съм тук. От средата на юни активно бебеправим. Хванахме овулацията през юни и после доста работихме. Трябваше да ми дойде на 5-ти юли, обаче до момента няма нищо. Днес си правих тест, но е отрицателен и сега съм супер притеснена на какво се дължи това. Нямам никакви признаци че ще ми идва. Около датата когато трябваше да ми дойде много ме боля кръста, но нищо друго. А тези дни съм гладна нон стоп, както се чувствам преди да ми дойде. Чудя се дали има шанс теста да не е отчел правилно? Или ако е отчел както трябва какъв ми е проблема?! Най-тъпото е че имам толкова много работа, че нямам време за лекар, но ако не ми дойде до другата седмица отивам на лекар. Забравих да спомена че ми прескочи февруари и май. Първото го отдадох на командировката до Лондон, защото винаги като сменя климата и ми прескача, например след морето винаги ми прескача 1 месец, ако пътувам София-Пловдив ми закъснява и така. Пропуска през май го отдавам на хапчетата за отслабване, но този път нямам обяснение. Сега ми е притеснено и се надявам същевременно, не знам какво да мисля! Извинявайте за дългия пост, дано не съм ви досадила!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #123 -:
юли 13, 2009, 21:36:15 »
Капризче
възможно е да не е отчел теста!!! Стискам палци!!!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #124 -:
юли 13, 2009, 21:38:53 »
Капризче стискам палци да е станало бебето, но ако не ти дойде най-добре отиди на лекар, ако теста е отрицателен.Да знаеш че симтомите при ПМС и при ранна бременност са почти еднакви и не може по тях да се разбере.Аз ти стискам палци, но най-добре на доктор.На мен преди също ми прескачаше веднъж лятото и веднъж зимата, но от няколко години това не се случва.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Най-щастливата Г-жа Узунова
«
Отговор #125 -:
юли 13, 2009, 21:47:01 »
danieIa
, мерси за инфото. Ще пробваме месец-два още с отчитането на овулацията и после на лекар. Хич не искам да ходим, защото ме е страх да не ми каже нещо лошо
Капризче
, стискам палци закъснението да се дължи на Щъркела. Дано този път да е решил да потегли
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
юли 14, 2009, 02:10:05 »
Ванеса
, страхотна новина, леки 9 месеца
Блещучка
- трябва да има минимум 24 часа между актовете за добро качество на спермата.
Ели
, добре дошла отново и дано не се задържаш дълго
Възможно е теста да не е отчел още евентуална бременност, направи пак след 2-3 дни. Силно се надявам това закъснение да се дължи на 2 чертички
Ако не е така, то причината може да е в рязкото сваляне на килограми ако си свалила а също проблема може да е хормонален, може хапчетата ти за отслабване да са ти разиграли хормоните, но най-добре лекар да каже все пак. Аз все пак стискам палци за + тест
Ани
, добре дошла и дано скоро да си в по-хубавата темичка
А иначе, при нас нищо ново засега. Овулацията мина, поработихме около нея и сега чакаме, но имам чувството, че нищо не сме свършили отново и си чакам лелката другата седмица ;(
«
Последна редакция: юли 14, 2009, 02:12:55 от anita81
»
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #127 -:
юли 14, 2009, 08:25:10 »
Добре дошли на новодошлите и да не ни гостуват дълго! И много
за хубавата понеделнишка новина на Ванеса. Ха дано все така да ни върви!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #128 -:
юли 14, 2009, 08:27:07 »
Момичета благодаря ви за подкрепата. Не мисля че е от хапчетата, защото аз ги пих само една седмица, след като ги спрях не ми дойде един месец, но следващия ми дойде, т.е. не би трябвало да от тях. За килограмите: и те не би трябвало да са причина, защото съм свалила 5 кг за 2 месеца, което не е много. Чудя се дали нямам някоя киста или нещо подобно и по някаква такава причина да не ми идва този месец.
И още нещо да питам за теста. Аз правих теста на 8-мия ден от закъснението, мисля си че би трябвало да отчел правилно, защотото овулацията ми през юни беше около 19-ти, т.е. минал е почти месец от тогава и ако е станало то би трябвало да се отчете, нали?! Или греша? И след колко време да направя пак тест ако не ми дойде?
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463
«
Отговор #129 -:
юли 14, 2009, 08:39:58 »
Миличка, аз на твоя място бих направила още един тест, но от друга марка сега. Чувала съм, че на някои момичета им отчитат едни тестове, а на други - други. Стискам ти палци силно!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #130 -:
юли 14, 2009, 08:48:12 »
Ели
, направи си кръвен, не се чуди;
ако е +, значи всичко е ясно, но ако е -, отиди на доктор, да те видят!
стискам палци да е първото!!!
Активен
Gergancheto
«
Отговор #131 -:
юли 14, 2009, 12:17:15 »
Eли
и аз да се намеся да те попитам какъв тест си прави? И другия ми въпрос е с първата урина ли го прави, защото иначе грешките са възможни, даже в шуър чека пиша да не се приемат много течности преди да се направи теста, защото може да отчете грешен резултат. Иначе като време след овулацията е нормално, в смисъл би трябвало да отчете още на 14тия ден, пък ти казваш че цял месец е минал
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #132 -:
юли 14, 2009, 12:54:52 »
Цитат на: Gergancheto в юли 14, 2009, 12:17:15
Eли
и аз да се намеся да те попитам какъв тест си прави? И другия ми въпрос е с първата урина ли го прави, защото иначе грешките са възможни, даже в шуър чека пиша да не се приемат много течности преди да се направи теста, защото може да отчете грешен резултат. Иначе като време след овулацията е нормално, в смисъл би трябвало да отчете още на 14тия ден, пък ти казваш че цял месец е минал
Гери, правих шуър чек, този с щъркела май беше рекламата
Правих го вечерта след работа, защото нямах тест сутринта, но не обърнах внимание дали пише че е желателно да се прави сутрин или не. Ще пробвам пак с друг тест утре сутрин и ако пак е отрицателен и не ми дошло ще направя кръвен тест другата седмица. Спирам да ви занимавам с моите неща, ще ви държа в течение какво е станало обаче. Много благодаря на всички за подкрепата и изказаните мнения
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #133 -:
юли 14, 2009, 16:58:52 »
Ели
, стискам ти палци, миличка
чакаме новини
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #134 -:
юли 15, 2009, 09:40:41 »
капризче,
лично мнение (не те задължавам с него, разбира се) е кръвен тест да си пуснеш, ако е ниско ЧХГ-то, веднага при чичо док, да не се окаже нещо по-сериозно!!!
силно стиснати палци да е бременност!!!
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11