Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:40:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155683 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 11, 2009, 15:55:39 »

А кое прибира и прикрива повече формите - тафта или сатен. Аз вчера капарирах моята рокля, но има малко още за доуточняване - отгоре е фина дантела, но се страхувам да не би сатена много много да ме описва.
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 11, 2009, 19:19:38 »

Валя, според мен заложи на тафтата.  smile Моята рокля също има пласт от тафта, който е набран и не ме описва.  girl_wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 12, 2009, 09:17:20 »

момичета помагайте. Аз уж си харесах модел и сега пак съм в колебание. Дайте съвет за деколтето. ето едното

* r-1.jpg (29.66 KB, 364x550 - видяно 278 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 12, 2009, 09:18:17 »

и ето другото което ми е по-любимо, а и аз съм с голяма гръдна обиколка и задължително ми трябват презрамки.

* r-2.jpg (45.83 KB, 364x550 - видяно 264 пъти.)
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 12, 2009, 09:21:07 »

и аз исках да обиличам и да преценявам, но в ателието нямат какво да ми дадат да пробвам
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 12, 2009, 09:22:35 »

Вале, лично на мен втория тип деколте по ми харесва-по-завършено стои с презрамки. Аз също съм се спряла на деколте с  презрамки и то доста по-широки smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 12, 2009, 09:24:57 »

Валя, и аз мисля, че трябва задължително да пробваш. Ако трябва обиколи някой друг магазин, където има готови рокли просто за да измериш.
Относно роклите - първата много ми харесва като цяло - това разбира се си е чисто мое мнение  pardon
Деколтета като на втората действително стоят добре на по-големи бюстове  good
Но, поне според мен, не поръчвай преди да си се видяла с подобен модел. Стискам палци  good
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 12, 2009, 09:35:09 »

Лично аз определено съм за вторият тип деколте. Много по-добър за по-голям бюст, а и доста по-удобно ще ти бъде според мен. Аз също съм с презрамки точно поради тази причина. А роклята такъв модел ли е? Ако е нещо подобно като модел според мен тафтата е доста по-подходяща от сатена.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 12, 2009, 09:41:22 »

да точно такъв модел е. За първия модел трябва да мисля презрамки или ръкавче, а не ми се иска много и за това и аз съм по-навита за втория. те надолу са еднакви, само горната част е различна. Аз нищо не разбирам от платове, но знам, че искам роклята да ми е свободна за да мога да си танцувам и да ми е широчко. Сега в ателието ще попитам за тафта. 
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 12, 2009, 09:48:27 »

Аз също ще ти препоръчам да не е сатен.Моята рокля е подобен модел и не беше със сатен, но убии ме не знам какъв плат беше не ги познавам много много.Иначе за удобството да удобна е такъв тип рокля, ефирна, и ако си с по-голям бюст ти препоръчвам второто деколте.Аз съм с по-голям бюст и не бих се чуствала сигурна с първото без презрамки.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 12, 2009, 09:53:21 »

Аз също ще ти препоръчам да не е сатен.Моята рокля е подобен модел и не беше със сатен, но убии ме не знам какъв плат беше не ги познавам много много.Иначе за удобството да удобна е такъв тип рокля, ефирна, и ако си с по-голям бюст ти препоръчвам второто деколте.Аз съм с по-голям бюст и не бих се чуствала сигурна с първото без презрамки.
Аз много харесвам  рокля ти , а твоя плат ми прилича на коприна или нещо подобно, но наистина ми изглежда много ефирна и лека. Мисля си, точно в такава рокля ще се чувствам комфортно.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 12, 2009, 09:56:44 »

Не не е коприна.Отгоре върху основния плат има друг който е по-ефирен и е полупрозрачен(не го знам какъв е  pardon )Та той създава усещане за обемност на роклята, а всъщност тя няма нито обръчи нито много пластове плат и т.н.Аз все си мисля, че в ателие където шият такива рокли ще знаят какво да направят  good
Активен
jewel
Ентусиаст
**
Публикации: 100

« Отговор #342 -: юни 12, 2009, 10:07:25 »

аз съм за втората-това ми е едно от любимите видове деколтета good аз утре май съм във Варна за рокля.до сега пробвах 8,ама нищо не ми харесва.започнах да се отчайвам :(исками се по роклята да има някакви червени елементи-това ми е любимия цвят *INLOVE*миналата седмица мерих рокля-цвят злато..майка ми и сестра ми като ме видяха-направо онемяха-това била роклята..сега сме във война-някак си не се представям с такава рокля-още повече не нося злато и няма да мога да й измисля бижута.иначе като моделче беше мн сладурска и много,много лека за разлика от предните които мерих и които бяха толкова тежки,че се изморявах докато се оглеждах в огледалата на магазините nea яд ме е,че не направих снимки,та да ви ги покажа blush та,така де утре се надявам да ми хареса нещо с червено,че вече от месец рокли сънувам само pardon
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 12, 2009, 10:16:11 »

Jewel, а защо не пита за същата в бяло?А като акцент винаги можеш да сложиш нещо червено, дали ще е панделка или бродерия винаги може да се измисли.Просто трябва да кажеш желанията си и да видиш ответната страна дали може да ги изпълни.Колкото до войната един съвет от мен трябва ти да поискаш роклята, а не другите да те харесат в нея.Аз също водих война с майка, но накрая си поръчах роклята която аз харесвах.Ако бях поръчала другата още щеше да ме е яд, ч в свтбения си ден не съм била с това което аз искам.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 12, 2009, 10:24:44 »

Напълно съм съгласна с Маги за избора - ако ти не чувстваш, че това е "твоята" рокля, няма да се получи така говорения и търсен УАУ ефект  good
За червеното - може да погледнеш албума на съфорумката Данитка - нейната рокля има червени елементи и макар аз да не харесвам червено - наистина стои хубаво.
При мен също цветовия акцент дойде с панделката.
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: