Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
юни 11, 2025, 08:50:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 176210 пъти)
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #360 -:
юни 14, 2009, 14:24:19 »
Ха така
И тук е точно така. Тези рокли вървят по 1200-1500 евро. И понеже предпочитам да ги инвестирам в друго около сватбата, а и знам че примерно в Асеновград са ателие до ателие и доста хора ги хвалят, се насочих към търсене в БГ. Но сега вече незнам
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #361 -:
юни 14, 2009, 14:43:30 »
Малко
но момичета вие какво очаквате, все пак живеем в България и покупателната способност на народа е доста малка не всеки може да си позволи рокля от 1000 лв а какво остава за 1000Е.Да платовете много оскъпяват една рокля и е нормално да не внасят скъпи платове, защото няма търсене.Все пак те са на големи топове, а и има стареене на плата и никой не би направил такава инвестиция без да е сигурен, че няма да има възвращаемост.Та мисълта ми е приземете се в БГ реалноста, хората нямат много пари и правят сватби с колкото имат или на заем.Ако искате незабравимата рокля има магазини като Проновианс и М Тайлър там нещата са прекрасни както и цените им.
Успех ви пожелавам и на двете и да показвате роклите после
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #362 -:
юни 14, 2009, 17:34:05 »
Аз вече окончателно уточних роклята в ателието - второто моделче, което показах преди 2 дни. До две седмици трябва да ме викнат за първа проба, а до 1.08 трябва да е напълно готова.
А що се отнася до цените само кажи сватба и те скачат с 100-200%. Всеки слага бомбастични наценки. На първата среща в ателието казах, че искам роклия до 350лв и съответно казаха,че ще ми ушият за 350, но втория път казах до 400 и сега роклята ще ми излезе 400лв и тази цена ме устройва, надявам се и качеството също. Може би ако бях казала до 600 щях да си получа тази цена.
А на вас момичета - успех в търсенето и стискам палци да имате своите мечтани рокли - моделите са прекрасни
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #363 -:
юни 14, 2009, 18:52:36 »
valia_diva, при теб имаше ли проблеми с платовете, всмисъл такива ли са, каквито са и на роклята от снимките или нещо друго?
Активен
sunflower_mv
Ентусиаст
«
Отговор #364 -:
юни 14, 2009, 21:41:08 »
Вярно е, че роклите в масовите булчински ателиета са еднакви!
Мене например много ме издразни това, че 95 % от деколтетата са прави, с голи рамене!
Не само платовете са проблем! Липсва разнообразие. Аз първоначално исках рокля с дантела, но имаше един единствен модел, който отговаряше на представите ми, но ... деколтето беше право! Аз не обичам да рискувам с такива неща - патила съм си от лошо изработени поръчки, а около сватбата хич не ми се занимава с такива неприятности! Затова предпочетох роклята да я купя готова. Поне имах такава възможност
За модна къща Агресия - една приятелка поръча роклята си от там. Каза, че имат хубави модели, но все още не е готова.Когато я получи, ще споделя впечатления!
Успех на всички бъдещи булки! Дано да направят за вас най-прекрасните рокли!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #365 -:
юни 14, 2009, 22:31:02 »
vesince - аз си харесах модел и реших за платовете да се доверя на дизайнерката и шивачката. Имах претенции само да ми е достатъчно свободна и отникъде да не ми стиска, и да не си глътвам цял ден коремччето и да мога да танцувам салса с нея. Дантелата, която си харесах при тях е много фина и нежна, така че бих могла да кажа, че ме удовлетворява.
Активен
jewel
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #366 -:
юни 15, 2009, 07:26:23 »
момичетаааааа,вече си избрах рокля
в събота бяхме във Варна.влязох в първия магазин и излязох разочарована-дори немерих нищо..вторият беше магазин на Холидей сона.влязох и още от вратата една рокля ми се наби на очи
премерих я.това беше деветата рокля,която меря.направо ми заспа-докато се врътках пред огледалото усетих онова за което много от вас са писали..беше моята рокля!цветът е млечно бяло и има много нежни орхидеи по нея-цвят бял.аз обаче нали ви казах,че търся нещо с червени елементи..та хората се съгласиха да заменим цвета на орхидеите с червени.след 2 седмици съм на проба
много се притеснявам какво ще се получи,не ми се искаше да чакам някой да ми я шие-исках да си взема нещо готово,ама...толкова бях развълнувана,че въобще не ми направи впечатление цената..900 лв
мислех,че никога няма да дам толова парички за роклята..даже от вълнение забравих да питам колко0 струва воала *crazy*дано не е много.тайничко се надявам да има и някакъв бонус от магазина,ама...
някой вземал ли си е роклята от там,нали няма от какво да се притеснявам?
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #367 -:
юни 15, 2009, 10:54:55 »
Да споделя за моята рокля, вчера я облякох на светло. Успокои се защото ми стои наистина добре, досега разполагах само с тези снимки които са в галерията и те са много тъмни. Но вече съм по-спокойна още повече, че на кръста там където ми казахте да сложа нещо дантелата пасва идеално, но си мисля, да не я шием цялата, а съвсем леко да я зашием само в средната част.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #368 -:
юни 15, 2009, 22:40:36 »
Момичета, искам мнението ви. Става въпрос за роклята най в дясно. На мен такъв модел много ми харесват, по събрани, не тип принцеса, а и ми отиват повече, понеже съм доста слабичка и в големите направо се губя. Но тук постоянно ме упрекват, че съм си харесвала "вечерни" рокли, а не сватбени. Смятате ли, че наистина е твърде семпла?
Seite20.jpg
(44.7 KB, 413x400 - видяно 4268 пъти.)
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #369 -:
юни 15, 2009, 22:45:26 »
Веси
, в никакъв случай не трябва да се влияеш от такъв тип коментари *crazy*Чак се ядосвам, като си представя някой да ми го каже това! Първо, тази рокля е ДАЛЕЧ от вечерната. Второ, ти пак ще бъдеш най-впечатляващата жена в този ден. И трето, това че роклята е изчистена и стилна, не означава, че не е красива. Защото тя наистина е невероятна, а ти имаш и късмета да си слабичка. Ако си и висока, направо си родена за такъв тип рокли. Аз също не харесвам рокли тип "принцеса", така че съм с две ръце за моделчето ти
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #370 -:
юни 15, 2009, 23:36:17 »
Роклята е изключително изискана и стилна, щом казваш и че си слаба, според мен си улучила десятката с такъв тип рокля и би била една изключително изящна булка! Не обръщай внимание на подобен тип коментари!!! Страхотна е роклята!!!!!!!!!
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #371 -:
юни 16, 2009, 06:36:53 »
Изобщо не е прекалено семпла, много е хубава. Принцеските и на мен не ми харесват. Моята беше далеч по-опростена от тази, която ти си харесала, но никой не ми каза, че не била булчинска:)
Активен
jewel
Ентусиаст
Публикации: 100
«
Отговор #372 -:
юни 16, 2009, 07:32:28 »
роклята е супер.а освен това това е твоят ден и трябва да бъдешс роклята,която ти искаш,а не с тази,с която някой друг.аз също обявих война вкъщи относно роклята.всички ме харесаха с една наистина красива рокля..единственият проблем беше,че не беше Моята рокля.та сега ми шият,тази,която аз харесах-напук на мнението на другите ;)това е Твоят ден-не го забравяй
Активен
kali_gali
«
Отговор #373 -:
юни 16, 2009, 08:37:49 »
Роклята е страхотна,изобщо не слушай кой какво ти казва.Никого не караш да си я купува.Избери си рокля по твоя вкус,и не се съобразявай с вкуса на другите.Сватбата е твоя и роклята трябва на теб да ти харесва.Какво означава -семпла е за булченска-та булченските рокли трябва да са претрупани и кичозни ли за да са такива.И аз като Велвет се ядосах.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #374 -:
юни 16, 2009, 12:53:09 »
Веси, моята също не е типичната сватбена рокля, но знам че си е моята. И точно поради тази причина никой не може, а и не трябва да ме съди, защо не е такава или онакава. Щом си я усетила, значи е тя.
Успех с намирането й.
И после да пуснеш снимки.
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26