Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:02:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155305 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 12, 2009, 22:11:12 »

tasty, много ме зарадва роклята ти. Наистина ми хареса късичкият вариант и ти стои ЧУДЕСНО! Малко егоистично, преценявам, че дължината, която съм си избрала е много красива, поне върху теб Bravo Wink
Благодаря много smile Удобството е, че хем е дълга когато са официалните церемониий, а след това за танците става супер удобна. Винаги много съм съжалявала булки, които се измъчват заради неудобна рокля и държах моята да е удобна  yahoo
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 12, 2009, 23:08:00 »

Tasty,чак сега видях роклята ти,това беше първият модел рокля,който пробвах и е страхотна,стои ти изящно направо и е страхотно,че става на къса рокля.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #137 -: май 13, 2009, 00:52:29 »

Когато пришиват сутиен към роклята целия ли го пришиват или само частта с чашките? И ние ли си даваме сутиена или те ги слагат?
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 13, 2009, 07:46:43 »

Ами сватата е на 30.05. Нещо се омотахме с котето в подготовката и работа много се насъбра и така и не можах на време да се ориентирам за шивачи и прочие (уф, да бях открила форума по рано, ама нали съм първа булка от компанията, та аз явно ще откривам топлата вода..). Така, че за мене остава варианта с готовата рокля. Ще гледам да избера модел максимално близко до желанието ми, но ми е малко мъчно че няма да е фаворита ми. Явно не ми е била писана тази рокля. Но пък като гледам колко момичета (съвсем правилно) почват отдалече с проучванията и търсенето, може някой да си хареса модела  Wink Много ще се радвам да я видя на някой в албумчето  blush  danceg

в Асеновград много от ателиетата твърдят че могат да ушият роклята за един ден.. но както и ани каза, има много красиви готови рокли, успех  give_rose
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 13, 2009, 09:16:24 »

Amelia, мисля, че както се разберете - могат да ти сложат само чашки, но ако е сутиен - ти го даваш. В моята рокля ще е целият сутиен, защото аз държах на това, тъй че не е невъзможно ако моделът го позволява.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 13, 2009, 09:19:13 »

при мен са само чашки и ми ги слошиха те
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: май 13, 2009, 09:21:33 »

моята рокля е с твърдо бюстие, оформено Wink и няма нужда от сутиен. Но по принцип те си вграждат чашки ако трябва или ако ти искаш
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 13, 2009, 12:31:35 »

Bubka, стана ми интересно...Тъй като живея във Варна...Къде ти шият роклята?
В Holiday Sona ми я направиха.

tasty, ами аз нямам в момента снимка, роклята ми е в брат му на милото. Но като отидем до тях може да я снимам и да ви я пусна някъде тук поне за малко  Girl_hide
Активен
vesi792007
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 13, 2009, 12:56:44 »

cvety_p готова ще да е, няма как. Дане говорим, че и младоженеца трябва да обличаме, та сега разучавам темата За него  girl_impossible ... Момичета, не правете като нас, т.е. да почвате подготовката отзад напред. Ние първо се погрижихме за гостите (менюта, транспорт, хотели и др.) и всичко останало, а най важните неща реално (нас си) останаха най- накрая.
Ама стиго толкова мрънкания, наистина има чудесни рокли, ще си намеря нещо удобно и това да е кахъра дето се вика  pardon
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 13, 2009, 17:56:22 »

Когато пришиват сутиен към роклята целия ли го пришиват или само частта с чашките? И ние ли си даваме сутиена или те ги слагат?
Amelia, моята рокля е с твърдо бюстие и аз първоначално си бях взела само подплънки да ми зашият отвътре, обаче се оказа, че малко празно стоеше, защото аз не съм от надарените, за жалост blush и майка ми отиде в първия магазин за бельо докато аз седях при шивачката и купи най-обикновен сутиен, който имаше банели и подплънки. Ако ще правиш това дори не е необходимо да си купиш правилната обиколка, само чашката трябва да ти става. Шивачката го отряза и ми го заши за бюстието, т.е. само предната част на сутиена използвахме. Та от теб си зависи и от това колко място имаш в роклята. Дано да съм била полезна.  give_rose
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 13, 2009, 19:07:26 »

ellie_bellie на мен ми беше полезна и аз като теб не съм мн надарена  blush и обмислях такъв вариант
Активен
Orhidgirl
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #146 -: май 13, 2009, 19:29:07 »

Посъветвайте някой добър шивач или шивачка, че направо вече нямам сили  cray

« Последна редакция: май 13, 2009, 19:32:52 от Orhidgirl » Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 13, 2009, 22:14:05 »

Orhidgirl, нямам такава информация, но кажи за кой град става въпрос и може някой да ти помогне.

И вижте какво ми хвана окото днес smile

* carrie_primary.jpg (28.55 KB, 222x340 - видяно 2436 пъти.)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #148 -: май 13, 2009, 22:34:54 »

Amelia, моята рокля е с твърдо бюстие и аз първоначално си бях взела само подплънки да ми зашият отвътре, обаче се оказа, че малко празно стоеше, защото аз не съм от надарените, за жалост blush и майка ми отиде в първия магазин за бельо докато аз седях при шивачката и купи най-обикновен сутиен, който имаше банели и подплънки. Ако ще правиш това дори не е необходимо да си купиш правилната обиколка, само чашката трябва да ти става. Шивачката го отряза и ми го заши за бюстието, т.е. само предната част на сутиена използвахме. Та от теб си зависи и от това колко място имаш в роклята. Дано да съм била полезна.  give_rose

Благодаря на всички отзовали се! Това, че само чашките може да се ползват много ме радва, защото ми е писнало да си търся моя номер сутиен!  sad АЗ така ще направя, защото без ще ми е некомфортно.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: май 14, 2009, 09:59:40 »

Все не ми остава ред да се разпиша в темата за роклята. Понеже аз съм едно малко миньонче - 155 см, 52 кг (уж smile ),съм решила да съм с къса рокля до колената или малко под тях, а мечтата ми е за асиметрична. Тази на tasty в асиметричния вариант много се доближава, до това което си представям smile поздравления за избора, tasty
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: