Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:02:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 10 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 10 част (Прочетена 155573 пъти)
zipper
Ентусиаст
Отг: Булченски рокли - 10 част
«
Отговор #240 -:
май 26, 2009, 17:55:19 »
Момичета, като чета какви проблеми имате с роклите, страх ме хваща какво ще видя на първата си проба в петък
. И без това направих компромис с роклята. Поне да я ушият като хората.
botevinka
, ужасно е това. Дали ще успееш да я върнеш?
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #241 -:
май 26, 2009, 21:32:40 »
Много ме радвате с одобрението си
Какво да правиш, суета
botevinka, ти си ги направи луди, обаче рокличката така или иначе е сладурска и, дори да не си с нея на сватбата, все ще я носиш, не е загуба.
Zaio, хич не се шашкай за първата проба. И бъди подготвена да изглежда ужасно, просто трябва да имаш достатъчно въображение да видиш завършеното нещо. Моята рокля беше без подплатата, с несрязано деколте, ужасни презрамки. Леко хлъцнах като се видях, но, спокойствие и здрава храна, като се доработи става много различно.
Активен
botevinka
Любопитен
Публикации: 20
«
Отговор #242 -:
май 27, 2009, 06:30:33 »
Момичета, много ви благодаря за подкрепата
.
Като цяло нямаше драма около роклята, приех философски нещата, даже на майтап го обърнах и всичко беше добре, докато не се прибра младоженеца и не му показах "произведението на китайското изкуство"
. Милия направо се втрещи и каза ( цитирам)"тая грозна рокля няма да я носиш, ще я връщаме" . Точно това ми трябваше и като се почна един рев
...бях преглътнала всичко, ама половинката да ми каже, че роклята е грозна ...ей т'ва вече ми дойде в повече
. Качила съм две снимчици в галерията да се насладите на тази "прелест" . Последва над два часа разговор по телефона с дамата, скоято комуникирах относно роклята,,,дълго и широко беше, скъсаха ми се нервите, крещях и виках и какво ли не беше, тя през цялото време се опитваше да обясни как аз точно този цвят съм си поръчала ( ако ви покажа каталога ще паднете, цвета, който си избрах е бял и матов). Специално се разбрахме да използва плат, който не лъщи
, можете да видите на снимките как лъска...все едно от битака съм я взела
. Големи разправии бяха, заплахи...абе голям екшън. Накрая ни се обади шефа на фирмата и единственото, което успяхме да уговорим е 50% дискаунт...нямали да имат време да направят роклята наново. Аз не мисля, че ще успея да намеря друга рокля ( сватбата е след 2 седмици и имам още 100 неща на главата). просто не знам какво да правя
. Дизайна, ще го преживея, цвета някакси ще го преглътна, блясъка също
, но много ме притеснява, че ципа едва работи, да не вземе да се счупи точно в деня на сватбата
. И така до последния момент ще треперя. Ако някой може да ме посъветва как да изгладя полата, за да не е така смачкана, ще съм много благодарна...поне на клошарка да не приличам
. Ще се радвам на искреното ви мнение какво да правя с тази рокля, дали да се боря да ми върнат парите, но не знам дали ще успея да намеря друга...кажете честно много ли е зле
. За капак на всичко днес дойде мъжката халка и се оказа, че е голяма, отказаха ни и една резервация на която разчитахме и просто сме цъфнали и вързали от всякъде
.
Извинявам се за романа и мрънкането
...надявам се да ме посъветвате за роклята
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #243 -:
май 27, 2009, 07:16:32 »
миличка на мен роклята не ми се вижда грозна. може би не е това което сте очаквали с мъжът ти и затова ти се виждат толкова страшно. за цвета не мога да преценя, защото на мен ми се вижда шампанско пак.
ако не искаш да си с нея, можеш да обиколиш магазините и да си вземеш нещо готово. сега като няма абитуриентки за един ден ще ти преправят рокля по твоите мерки. най-важното е да се успокоиш и да обмислиш трезво нещата, за да вземеш най-доброто решение. стискам палци всичко да се оправи.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #244 -:
май 27, 2009, 07:21:54 »
botevinka, на мен лично роклята ми изглежда добре (освен че е малко намачкана полата). Ако не те притеснява цвета, спокойно можеш да си с нея на сватбата. Хубаво е да си поговорите пак и с младоженеца, де. Моят лично се пали много отведнъж без да е премислил нещата, особено ако е нещо което не е направено както аз си го представям, но това не означава че ги мисли всички лоши неща, които казва. Така че, ако и твоя е такъв, роклята може всъщност да му хареса и да не го притеснява на сватбата. Ако обаче не ви харесва и на двамата - за две седмици можеш да огледаш за нещо под наем или нещо готово.
Колкото до халката, ако няма 100% гаранция че ще успеят да ви я стеснят навреме - по-добре не рискувай. По-добре с по-широка халка на сватбата, отколкото без. След тържеството ще можете да я коригирате на спокойствие.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #245 -:
май 27, 2009, 07:41:25 »
Ботевинка
, за халката съм съгласна с Алусинадо
Ако искаш, спести си нервите и обикалянето преди сватбата и за нея, а след това я свийте
Роклята, според мен, е много нежна. Аз виждам цвета като нещо подобно на прасковено или шампанско, не мога да определя точно. Не ми се струва грозна в никакъв случай обаче
Като се изглади (тук трябва да се изкажат момичетата, които са били булки, или пък помоли в някой салон да ти я изгладят...) А за две семици и аз мисля, че можеш да си я коригираш поне, та дори и да си вземеш нова. Само не се шашкай
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #246 -:
май 27, 2009, 07:57:29 »
botevinka, много съжалявам, че така се е получило
Но ако цветът е като на снимките ти, на мен много ми харесва, а и ти стои страхотно!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #247 -:
май 27, 2009, 08:06:23 »
Рокличката е много сладка, сигурно, защото е измачкана и не е бяла затова мъжът ти е реагирал така. На тях им липсва всякакво въображение за такива неща, а, освен това, булченската рокля е бяла и това е постулат, който не търпи никакви допуски. Моят не успях да го убедя за цветна панделка на кръста, макар че, човекът подходи към въпросът с убеждението, че хич няма да ми се меси, ама това с цветното преминаваше, явно, всички мъжки граници на разумното.
Не можеш ли да влезеш за един ден в някой от големите магазини, чиито сайтове ни беше пуснала и да излезеш с нещо бяло, все трябва да има някоя бяла коктейлна рокля на склад, която да ти стане.
За гланенето - със сигурност през пелена или памучна тениска и започни с най-слабото на ютията да видиш дали става. Гладят ги, сигурна съм, ама моята докато я гладиха не успях да надникна да открадна технологията.
Активен
zipper
Ентусиаст
«
Отговор #248 -:
май 27, 2009, 08:39:25 »
botevinka
, роклята не е грозна. Наистина е малко нестандартен цвят за сватба- прасковено, но това не значи, че не ти стои добре. Просто трябва да се поизглади малко. Мисля си, че и за нова рокля имаш време. Баловете минаха, така че навсякъде ще могат да реагират бързо. Не се шашкай и реши спокойно. При всички, които шием, има реална опастност да търсим нова рокля в последния момент.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #249 -:
май 27, 2009, 09:25:02 »
botevinka
, искам да ти кажа, че според мен роклята е хубава. Аз рядко харесвам нещо - станала съм много взискателна и не мога да се реша какво да си купя за себе си. Според мен като премине първоначалния шок от объркания цвят, като ти я поизгладят примерно в някое химическо чистене, като си нагласиш обувки, бижута, грим всичко ще е прекрасно. Проблема обаче е от части и психологически - ако си натрупала много негативна емоция спрямо тази рокля и си с нея това може да развали празника ти, понеже нещо вътре ще те тревожи. Помисли си добре и ако наистина не ти е насърце тази рокля, пообиколи магазините ( и не само булченските) купи си някоя красива рокля, или пук си вземи хубав плат и при някой случаен дори шивач си уший нещо семпло ( мисля, че при по - простичък модел всеки може да се справи). Най важно е как се чувстваш и ако си самоуверена и щастлива ще заразиш с тази емоция и гостите си. Аз като видях снимката забелязах едно чудесно тяло така че не позволявай на някакви дреболии да ти помрачават деня!
Активен
Maya820528
Ентусиаст
«
Отговор #250 -:
май 27, 2009, 09:32:08 »
botevinka и на мен роклята не ми се струва грозна.
Даже и цвета е много приятен. За гладенето можеш да питаш във всеки булченски магазин, защото ги гладят на пара. Ако те притеснява цветето доколкото се вижда от снимката, можеш да попиташ и да го преместят. Имаш достатачно време. Не се притеснявай. А за халката и аз съм на мнение че може да изчаката да мине сватбата и после да я стесните за да не я мислите и нея до последно.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #251 -:
май 27, 2009, 10:31:55 »
botevinka за мен роклята е много хубава, но... усещам, че въпрек опитите ти да се самонавиеш, че ти харесва тя не е това, което искаш. Аз мога само да ти кажа, че можеш да намериш рокля, която искаш за толкова време и в магазините и да не преставаш да се бориш с онези да ти върнат всичките пари. Поразходи се и съм сигурна, че ще намериш компромис, но не губи усмивката си и блясъка на бъдеша булка. Прегръщам те
Активен
dezmand
Сватбар
«
Отговор #252 -:
май 27, 2009, 10:57:51 »
botevinka , на снимката цвета е много хубав.Имаш хубаво тяло и роклята ти стои добре.Единственото което на мен лично не ми харесва е онова цвете на талията, може би някъде по-встрани щеше да е по-добре.Аз също ще си търся рокля в този цвят или карамелено
Изгладена , с подходящи обувки и бижута ще си много хубава и нестандартна булка
За моята сватба едната шаферка иска да е с панталон и вратовръзка
Най-важното обаче е ти да се чувстваш добре и знай , че 2 седмици и достатъчно време за промяна
стискам ти палци
Момичета , много ви благодаря за съветите пък и като чета какво става се обедих , че никак не е рано и започвам и аз обиколки за моята рокля
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #253 -:
май 27, 2009, 11:40:26 »
И на мен ми харесва роклята само трябва да се изглади и ще стои чудесно
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #254 -:
май 27, 2009, 12:18:15 »
botevinka, вземи се във ръце и си помисли хубаво дали това е твоята рокля - ако е Да, няма смисъл да търсиш, друга, но както казва bergeria, ако това не е "твоята рокля" ти си в правото си да поискаш по някакъв начин да се реваншират, не мисля, че за две седмици няма да можеш да успееш да си харесаш нещо друго. Даже съм сигурна
Сватбата е само началото на трудния живот, така че горе главата, вие затова свързвате двете си съдби, за да бъдете по-силни и нищо да не ви спира.
И според мен това не е сатен, иначе ми харесваш, съвсем честно го казвам, ще бъдеш наистина прекрасна малка и сладка булка, ако си с тази рокля. Цвета не е фрапиращ, моят е подобен.
mucito, твоята идея за моят кръст, каква е?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...