Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:02:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли - 10 част  (Прочетена 155573 пъти)

zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #240 -: май 26, 2009, 17:55:19 »

Момичета, като чета какви проблеми имате с роклите, страх ме хваща какво ще видя на първата си проба в петък sad. И без това направих компромис с роклята. Поне да я ушият като хората.
botevinka , ужасно е това. Дали ще успееш да я върнеш?
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 26, 2009, 21:32:40 »

Много ме радвате с одобрението си smile Какво да правиш, суета Ashamed

botevinka, ти си ги направи луди, обаче рокличката така или иначе е сладурска и, дори да не си с нея на сватбата, все ще я носиш, не е загуба.

Zaio, хич не се шашкай за първата проба. И бъди подготвена да изглежда ужасно, просто трябва да имаш достатъчно въображение да видиш завършеното нещо. Моята рокля беше без подплатата, с несрязано деколте, ужасни презрамки. Леко хлъцнах като се видях, но, спокойствие и здрава храна, като се доработи става много различно.
Активен
botevinka
Любопитен
*
Публикации: 20

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 27, 2009, 06:30:33 »

Момичета, много ви благодаря за подкрепата  give_rose .
Като цяло нямаше драма около роклята, приех философски нещата, даже на майтап го обърнах и всичко беше добре, докато не се прибра младоженеца и не му показах "произведението на китайското изкуство"  bad . Милия направо се втрещи и каза ( цитирам)"тая грозна рокля няма да я носиш, ще я връщаме" . Точно това ми трябваше и като се почна един рев  cray ...бях преглътнала всичко, ама половинката да ми каже, че роклята е грозна ...ей т'ва вече ми дойде в повече  cray . Качила съм две снимчици в галерията да се насладите на тази "прелест" . Последва над два часа разговор по телефона с дамата, скоято комуникирах относно роклята,,,дълго и широко беше, скъсаха ми се нервите, крещях и виках и какво ли не беше, тя през цялото време се опитваше да обясни как аз точно този цвят съм си поръчала ( ако ви покажа каталога ще паднете, цвета, който си избрах е бял и матов). Специално се разбрахме да използва плат, който не лъщи  nea, можете да видите на снимките как лъска...все едно от битака съм я взела  cray . Големи разправии бяха, заплахи...абе голям екшън. Накрая ни се обади шефа на фирмата и единственото, което успяхме да уговорим е 50% дискаунт...нямали да имат време да направят роклята наново. Аз не мисля, че ще успея да намеря друга рокля ( сватбата е след 2 седмици и имам още 100 неща на главата). просто не знам какво да правя  cray . Дизайна, ще го преживея, цвета някакси ще го преглътна, блясъка също  bad , но много ме притеснява, че ципа едва работи, да не вземе да се счупи точно в деня на сватбата  angry . И така до последния момент ще треперя. Ако някой може да ме посъветва как да изгладя полата, за да не е така смачкана, ще съм много благодарна...поне на клошарка да не приличам  girl_impossible . Ще се радвам на искреното ви мнение какво да правя с тази рокля, дали да се боря да ми върнат парите, но не знам дали ще успея да намеря друга...кажете честно много ли е зле  cray . За капак на всичко днес дойде мъжката халка и се оказа, че е голяма, отказаха ни и една резервация на която разчитахме и просто сме цъфнали и вързали от всякъде  sad .
Извинявам се за романа и мрънкането  Girl_hide ...надявам се да ме посъветвате за роклята  give_rose
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 27, 2009, 07:16:32 »

миличка на мен роклята не ми се вижда грозна. може би не е това което сте очаквали с мъжът ти и затова ти се виждат толкова страшно. за цвета не мога да преценя, защото на мен ми се вижда шампанско пак. crazy ако не искаш да си с нея, можеш да обиколиш магазините и да си вземеш нещо готово. сега като няма абитуриентки за един ден ще ти преправят рокля по твоите мерки. най-важното е да се успокоиш и да обмислиш трезво нещата, за да вземеш най-доброто решение. стискам палци всичко да се оправи.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: май 27, 2009, 07:21:54 »

botevinka, на мен лично роклята ми изглежда добре (освен че е малко намачкана полата). Ако не те притеснява цвета, спокойно можеш да си с нея на сватбата. Хубаво е да си поговорите пак и с младоженеца, де. Моят лично се пали много отведнъж без да е премислил нещата, особено ако е нещо което не е направено както аз си го представям, но това не означава че ги мисли всички лоши неща, които казва. Така че, ако и твоя е такъв, роклята може всъщност да му хареса и да не го притеснява на сватбата. Ако обаче не ви харесва и на двамата - за две седмици можеш да огледаш за нещо под наем или нещо готово.

Колкото до халката, ако няма 100% гаранция че ще успеят да ви я стеснят навреме - по-добре не рискувай. По-добре с по-широка халка на сватбата, отколкото без. След тържеството ще можете да я коригирате на спокойствие.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 27, 2009, 07:41:25 »

Ботевинка, за халката съм съгласна с Алусинадо good Ако искаш, спести си нервите и обикалянето преди сватбата и за нея, а след това я свийте Wink
Роклята, според мен, е много нежна. Аз виждам цвета като нещо подобно на прасковено или шампанско, не мога да определя точно. Не ми се струва грозна в никакъв случай обаче nea Като се изглади (тук трябва да се изкажат момичетата, които са били булки, или пък помоли в някой салон да ти я изгладят...) А за две семици и аз мисля, че можеш да си я коригираш поне, та дори и да си вземеш нова. Само не се шашкай good
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 27, 2009, 07:57:29 »

botevinka, много съжалявам, че така се е получило sad Но ако цветът е като на снимките ти, на мен много ми харесва, а и ти стои страхотно!
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 27, 2009, 08:06:23 »

Рокличката е много сладка, сигурно, защото е измачкана и не е бяла затова мъжът ти е реагирал така. На тях им липсва всякакво въображение за такива неща, а, освен това, булченската рокля е бяла и това е постулат, който не търпи никакви допуски. Моят не успях да го убедя за цветна панделка на кръста, макар че, човекът подходи към въпросът с убеждението, че хич няма да ми се меси, ама това с цветното преминаваше, явно, всички мъжки граници на разумното.
 Не можеш ли да влезеш за един ден в някой от големите магазини, чиито сайтове ни беше пуснала и да излезеш с нещо бяло, все трябва да има някоя бяла коктейлна рокля на склад, която да ти стане.
 За гланенето - със сигурност през пелена или памучна тениска и започни с най-слабото на ютията да видиш дали става. Гладят ги, сигурна съм, ама моята докато я гладиха не успях да надникна да открадна технологията.
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #248 -: май 27, 2009, 08:39:25 »

botevinka , роклята не е грозна. Наистина е малко нестандартен цвят за сватба- прасковено, но това не значи, че не ти стои добре. Просто трябва да се поизглади малко. Мисля си, че и за нова рокля имаш време. Баловете минаха, така че навсякъде ще могат да реагират бързо. Не се шашкай и реши спокойно. При всички, които шием, има реална опастност да търсим нова рокля в последния момент.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: май 27, 2009, 09:25:02 »

botevinka, искам да ти кажа, че според мен роклята е хубава. Аз рядко харесвам нещо  - станала съм много взискателна и не мога да се реша какво да си купя за себе си. Според мен като премине първоначалния шок от объркания цвят, като ти я поизгладят примерно в някое химическо чистене, като си нагласиш обувки, бижута, грим всичко ще е прекрасно. Проблема обаче е от части и психологически - ако си натрупала много негативна емоция спрямо тази рокля и си с нея това може да развали празника ти, понеже нещо вътре ще те тревожи. Помисли си добре и ако наистина не ти е насърце тази рокля, пообиколи магазините ( и не само булченските) купи си някоя красива рокля, или пук си вземи хубав плат и при някой случаен дори шивач си уший нещо семпло ( мисля, че при по - простичък модел всеки може да се справи). Най важно е как се чувстваш и ако си самоуверена и щастлива ще заразиш с тази емоция и гостите си. Аз като видях снимката забелязах едно чудесно тяло така че не позволявай на някакви дреболии да ти помрачават деня! girl_wink
Активен
Maya820528
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: май 27, 2009, 09:32:08 »

botevinka и на мен  роклята не ми се струва грозна. girl_impossible  Даже и цвета е много приятен. За гладенето можеш да питаш във всеки булченски магазин, защото ги гладят на пара. Ако те притеснява цветето доколкото се вижда от снимката, можеш да попиташ и да го преместят. Имаш достатачно време. Не се притеснявай. А за халката и аз съм на мнение че може да изчаката да мине сватбата и после да я стесните за да не я мислите и нея до последно.  girl_wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: май 27, 2009, 10:31:55 »

botevinka  за мен роклята е много хубава, но... усещам, че въпрек опитите ти да се самонавиеш, че ти харесва тя не е това, което искаш. Аз мога само да ти кажа, че можеш да намериш рокля, която искаш  за толкова време и в магазините и да не преставаш да се бориш с онези да ти върнат всичките пари. Поразходи се и съм сигурна, че ще намериш компромис, но не губи усмивката си и блясъка на бъдеша булка. Прегръщам те  give_rose
Активен
dezmand
Сватбар
Публикации: 185

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: май 27, 2009, 10:57:51 »

botevinka , на снимката цвета е много хубав.Имаш хубаво тяло и роклята ти стои добре.Единственото което на мен лично не ми харесва е онова цвете на талията, може би някъде по-встрани щеше да е по-добре.Аз също ще си търся рокля в този цвят или карамелено  smile Изгладена , с подходящи обувки и бижута ще си много хубава и нестандартна булка   Flower За моята сватба едната шаферка иска да е с панталон и вратовръзка  insane   Най-важното обаче е ти да се чувстваш добре и  знай , че 2 седмици и достатъчно време за промяна  Clover стискам ти палци
Момичета , много ви благодаря за съветите пък и като чета какво става се обедих , че никак не е рано и започвам и аз обиколки за моята рокля
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 27, 2009, 11:40:26 »

И на мен ми харесва роклята само трябва да се изглади и ще стои чудесно  good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: май 27, 2009, 12:18:15 »

botevinka, вземи се във ръце и си помисли хубаво дали това е твоята рокля - ако е Да, няма смисъл да търсиш, друга, но както казва bergeria, ако това не е "твоята рокля" ти си в правото си да поискаш по някакъв начин да се реваншират, не мисля, че за две седмици няма да можеш да успееш да си харесаш нещо друго. Даже съм сигурна good Сватбата е само началото на трудния живот, така че горе главата, вие затова свързвате двете си съдби, за да бъдете по-силни и нищо да не ви спира. heart
И според мен това не е сатен, иначе ми харесваш, съвсем честно го казвам, ще бъдеш наистина прекрасна малка и сладка булка, ако си с тази рокля. Цвета не е фрапиращ, моят е подобен.
mucito, твоята идея за моят кръст, каква е?
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: