Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:48:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158452 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: август 19, 2009, 16:41:39 »

лелееее мойта много ме вбесява направо ставам  angry дразни ме за глупости така се гивизи на сина си че ме дразни, мн лигаво му говори и мен не ми е приятно  diablo

с приятелките и аз общо взето съм така хич ги няма горките всяка на някаде ама нищо аз другия мес почвам лекции, а за зъболякаря се разбрахме след септември да ме мята че доста кариесчета имам и един за пломба абе.... мале мале ама няма как  smile give_rose
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: август 19, 2009, 16:46:19 »

sur4ice88 в този сайт как разбра за пола, че аз нещо не виждам  crazy
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #197 -: август 19, 2009, 16:52:07 »

Не за пола мила - за това си има лекари  funnytooth Това го пуснах просто защото е гот на анимация да си следиш промените  smile Има един друг калкулатор за пола малко по-надоло го имаше май.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: август 19, 2009, 16:52:18 »

Последната дата ми е 10.05  crazy по всички калкулатори изчислява плюс минуст между 20-25 май  crazy

Аз нещо не можах да разбера кое ти изчислява 20-25 май -дата на оплождането ли?!  crazy Иначе ако първия ден на последната менструация ти е бил 10.05, то термина ти е 18.февруари.2010г.

sur4ice88 в този сайт как разбра за пола, че аз нещо не виждам  crazy
Аз мисля че е била на преглед и от там е разбрала пола  crazy

лелееее мойта много ме вбесява направо ставам  angry дразни ме за глупости така се гивизи на сина си че ме дразни, мн лигаво му говори и мен не ми е приятно  diablo
Моята пък много ме глези и се чувствам малко тъпо така, тръгна да гладя тя веднага "неее, остави, аз ще гладя" тръгна на мия съдовете, тя пак нем и дава, Все едно съм болна  angry И разни други работи прави ама ще стане много дълго, общо взето нищо сериозно  nea
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: август 19, 2009, 16:58:20 »

аа не в това отношение и мене ме пази ама малко да ми каже какво да правя и аз си пускам езика  nea защото не съм свикнала да правя това което ми се казва, а това което аз съм си наумила ама сега се съобразявам едно заради мъжа си и друго се пазя заради бебето ни а иначе за почти нищо не я слушам , купихме си нова микровълнова, аз я въртя на една страна тя ми казва, че на тая не и харесва и така аз въртя тя върти и накрая на мен както ми харесва си остана де yahoo
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #200 -: август 19, 2009, 17:08:23 »

При дата на последна менструация 10.05 първия ми лекар ми каза че термина ми е 14.02 - сега пък като ме гледа - вече съм при друг той каза че датата на термина ми е сбъркана и е 08.02 - някой може ли да ми обясни точно как се изчислява защото всеки ми казва нещо различно  girl_impossible а онлайн калкулаторите всичките показват 14.02? Вече не знам на кого да вярвам  crazy
« Последна редакция: август 19, 2009, 17:11:53 от sur4ice88 » Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: август 19, 2009, 17:13:18 »

Сърчице уча акушерство и учебника е пред мен в момента даже, за да не съм объркала нещо. Изчислява че по следната формула към първия ден на последната менструация добавяме + 7 дни , та от 10.май + 7 (някой броят десети, други почват да броят от следващия ден демек 11-ти) = 18.05 минус три месеца = април....март...февруари , така получаваме ВТР (вероятен термин на раждане) 18.февруари.2010  good Пак казвам това е по учебник акушерстов и гинекология. Моя доктор така ми го сметна и с последна менструация 01.05, термина ми е 08.02   Wink
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #202 -: август 19, 2009, 17:19:25 »

Май ще поискам и трето мнение  huhhuh.gif И без това в края на седмицата си идвам при наще в софия - то се е видяло че пак ще опра до софийските лекари - но според това, което лекаря ме гледа каза че съм в 16 седмица и термина ми е 8.02  crazy А не спирам да го мисля и отивам в София!
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #203 -: август 19, 2009, 17:20:35 »

Поне не са ми сбъркали месеца на термина  laugh Че то било много лесно - мен ме разпитват за продължителността на цикъла и всякакви подробности  Oh my ... Май наистина ще се откажа от лекар в Бургас! И как тогава развитието на плода според него отговаря напълно на 16та седмица? Възможн ли е това да се сбърка?
« Последна редакция: август 19, 2009, 17:29:59 от sur4ice88 » Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #204 -: август 19, 2009, 19:46:42 »

Здравейте, мами! Реших и аз да се присъединя към тмата. А иначе чакаме бебчо на 12.01.2010 - уж, но не вярвам много, че ще се получат нещата точно по план, така че +-4,5 дни не ме притесняват, а и на видеозона всеки път показва различни дати - първо на 14.01, после на 18.01 и сега това, така че спокойно - както е и в живота не всичко е по план, важното е да сме живички и здравички!

Модератор: Писането на кирилица във форума е задължително!
« Последна редакция: август 20, 2009, 15:39:32 от maria_lakova » Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #205 -: август 19, 2009, 20:13:43 »

Sur4ice88, искам да те поздравя за смелостта да оставиш това дете и да го изгледаш сама, не всяка жена може да направи подобно нещо, БРАВО! Според мои изчисления термина ти би трябвало да е на 14.02.2010. Относно съня аз нямам проблеми, заспивам си по всяко време и мога да спя по колкото си пожелая yahoo. Общо взето моята бременност си я карам като кон ROFL- нито съм повръщала , нито ми се е гадило, нямам проблеми със съня....... дано до края да е така. Момичета, да ви попитам вие пиете ли някакви витамини? Аз пиех едни американски MULTI PRENATAL, но лекарката ми каза да ги спра за сега, ако по-нататък се наложи пак ще си ги пия.... оставям ви, че мъжо от 10 мин мрънка да вечеряме.
Ще пиша пак....
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: август 19, 2009, 21:43:31 »

teo99999   Welcome Здравей и добре дошла при нас, ето че си имаме нов член все повече се увеличаваме нека и така да е, желая ти лека и безпроблемнна бременност  give_rose

sante аз пия фолиева киселина, но сестрата на милото пие центрум и знам че се пият някаде до 3-4 мес
Активен
sante
Ентусиаст
**
Публикации: 59

« Отговор #207 -: август 20, 2009, 11:40:03 »

teo99999   Welcome Здравей и добре дошла при нас, ето че си имаме нов член все повече се увеличаваме нека и така да е, желая ти лека и безпроблемнна бременност  give_rose

sante аз пия фолиева киселина, но сестрата на милото пие центрум и знам че се пият някаде до 3-4 мес
Мила, в тези витамини, които аз пиех имаше фолиева и моята лекарка ми каза, че до 5 месец е достатъчно да се пие, сигурно и на теб скоро ще ти я спрат.
teo99999 welcome-2 добре дошла и от мен мила
« Последна редакция: август 20, 2009, 11:43:24 от sante » Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: август 20, 2009, 12:04:18 »

аз ако не се сетя или не ги оставя някаде на видно за мен място където постоянно да са пред погледа ми, хич няма да се сетя за тях, аз предпочитам да ям повече плодове ама какво да се прави искам не искам пия ги ама, пред ден, пред два и ей така  smile give_rose
Активен
teo99999
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #209 -: август 20, 2009, 12:38:43 »

Здравейте, всички! Как сте днес? Благодаря ви за милото "посрещане"! Понеже аз не съм компетентна шпо темата с витамините и фолиевата киселина мога само да кажа - моята гинеколожка не ми е предписала нито витамини, нито киселината, така ч емили дами и да не ги пиете, няма страшно! Хапвайте каквото ви хареса и повечко разходки - така процедирам аз. За сега нямам оплаквания - дано да е така до края. Пожелавам на всички спокоен и приятен ден. Ще пиша пак!

Модератор: Писането на кирилица във форума е задължително!
« Последна редакция: август 20, 2009, 15:43:06 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: