Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 03, 2025, 23:05:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Януари, Февруари, Март  (Прочетена 158334 пъти)

Таня
Професор
Публикации: 434

http://www.album.bg/maca18f/

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 19, 2009, 10:37:18 »

Гери аз чета тази  и тя прилича повече на тази втората от която си доволна, значи няма кой знай каква разлика, пише си седмица по седмица точно както си е има и снимки и кратък дневник в който да си добавяш твои писания, а също има и съвети ама не са в тая седмица прави това, в онази недей да правиш, ами те са по скоро от към хранителния режим, съвети за добро настоение, за физическите промени и така  smile give_rose

* 37391z.jpg (13.77 KB, 200x291 - видяно 2536 пъти.)
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: август 19, 2009, 10:39:12 »

sante ЧЕСТИТО !!! мила много се радвам за хубавата новина, браво
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #182 -: август 19, 2009, 11:00:37 »

Момичета вие как се чувствате като цяло? Аз последно време все съм някак изморена. Като че ли нямам сила. Пия витамини и ям много плодове но уви. А колкото до спането аз попринцип не лежа на гръб, само за по малко преди да заспя. Имате ли проблеми със съня? Все едно не можете да си намерите място в леглото? crazy
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #183 -: август 19, 2009, 11:06:30 »

Хей маца ние с теб съвсем се гоним мила  Girl_hide Виж ни календарите  yahoo
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: август 19, 2009, 11:16:38 »

Санте браво за добрите резултати и честити розови гащи  give_rose
Сърчице аз писах в седмичната тема, ама и тук да напиша - немога да си намеря място нощем и все не ми е комфортно и не ми се спи исе побърквам. Направо ми се плаче преди да си легна като знам какво мъчение ме чака  girl_impossible
И друго относно общото ми състояние - такава депресия ме е налегнала, всички казват "мисли позитивно, това е най-хубавия етап от живота ти" .. и т.н. Знам че е така, осъзнавам щастието на това да си бременна, просто то не зависи от мен ...хормони какво да направя. Аз не плача защото съм бременна, разтройват ме други неща и откачам вече. Плача от такива дрени неща...сега примерно всеки ден ми се плаче заради провалената почивка на морето. Ми знам че е тъпо и без да ми го казвате, ама не мога, не зависи от мен, ходи ми се толкова много че...всеки път като се замисля и се натъжавам. Плаче ми се от скука. Плаче ми се от болки в зъба....И някак си....като се замисля не си спомням кога за последен път съм се смяла, направо това състояние ме убива. Надявам се като почна лекции от 14-ти септември и се видя с колежките малко да се поразсея и поразвеселя  girl_impossible
Оф, наоплаквах ви се  give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: август 19, 2009, 11:44:00 »

Оооо Герка,недей така.Виждай се повече с приятелки или си намирай някаква работа.Много е лошо това,че все ти е тъжно.
То и аз си поплаквам за глупости,но не много.
Ама аз имам доста занимания с каката и тя много ме развеселява.Не знам какво да ти кажа,но е много лошо така.Ходи по бебешките магазини да разглеждаш,това може да те ободри.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: август 19, 2009, 11:49:39 »

Гери да ти кажа и аз съм така, някаква депресия такава тъпа ме е налегнала, не постоянно но се разстройвам за какво ли не, и на рев ме удря, и на мен всеки това са на йхубавите месеци моменти и т.н. и аз съвсем го осъзнавам че е така, старая се да съм позитивна, обаче от време на време е и мен ме удря една вълна... И аз си го обяснявам с хормоните, защото по принцип не съм такъв човек. smile
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #187 -: август 19, 2009, 12:18:12 »

Аз предлагам да си основем клуб на ревящите мами  pardon Да не сте само вие - аз също все съм подтисната и все рева за нещо. Вчера ревах дори на рекламата на Този див запад  pardon Смяяятайте!  crazy Ама иначе като ми е ковти почвам да си говоря на бебока - вярвайте ми действа добре когато се концентрираш в него! Излизам много, а като няма с кого - просто сядам и си говоря с бебчето  blush Знам, че е все едно да си говоря сама засега ама... Иначе ми става тъпо и самотно и почвам да  cray А колкото до безсънието Гери - и аз съм като лудото марче нощем - само се разхождам с надеждата да се изморя и да взема че да заспя - само се въртя като пумпал. Пробвай да лежиш около 15-20 минути на тъмно, галейки корема си и или да му пееш тихо или да слушаш някаква тиха балада. Това ми го каза една позната - и поне при мен работи! Така с бебочето изкарваме много по-спокойно нощта а и на мен ми действа добре. girl_wink Дано да помогне и на теб!
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: август 19, 2009, 12:37:47 »

sur4ice88  леле ама ние с тебе сме почти еднакви 2 дена само  give_rose лошо няма
 DANCE наистина това да си бременна жена е голям гивизалък, не ти дават нищо да правиш, аз се чувствам все някак странно не на място все искам при мама biggrin свеки ме дразни, аз още не съм му говорила, говорих му като ме караше да се чувствам зле, а мъжа ми най-редовно му приказва, а за съня мн сладко спя  smile спя на обяд до 15:30 вечер си лягам в 22 и сутрин като по часовник се събуждам в 8  smile
ама пък това с ревтунето и на мене по някой път ми избива, онзи ден си излях очите да рева че нищо не ми става  cray но моя мил днес ми купи туника и аз бях мн щастлива, иначе почти през цялото време имам чувството че нямам настроение за нищо  angry
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #189 -: август 19, 2009, 12:56:10 »

Ами мила аз съм разделена с бащата на детето и няма кой да ме глези. Сама си избрах да го задържа и да се боря за това бебче и ето че вече 4 месеца си го нося и си се грижа за него (и то за мен). Имам късмет, че имам добри приятели, които много се грижат за мен и ме подкрепят. Радвам се, че ще раждаме по едно и също време - ти кога си на преглед? Ще искаш ли да разбереш пола на бебето? Wink
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #190 -: август 19, 2009, 13:14:04 »

Момичета вижте това http://3dpregnancy.parentsconnect.com/rotatable/1-weeks-pregnant.html забавно е аз си гледам бебо на 3-д-то!  danceg
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #191 -: август 19, 2009, 14:16:52 »

Момичетаааааааа права бях момиче ееее  danceg Имам само един въпрос, който ме ошашка - знаех, че термина ми е на 14.02 а сега  ми казаха че е на 08.02  crazy Да се консултирам ли за друго мнение? Ошашках се вече!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: август 19, 2009, 16:31:12 »

Сърчице кога ти е датата на последната менструация? На мен ми е първи май и съм с термин 08.02  pleasantry Най-важно е според датата, а иначе може да расте и по големичко и да отговаря на следваща седмица и по-мъничко, но ти си сметни датата според първия ден на последния цикъл  Wink
Втора мадама във нашия отбор  good
Аз ще съм на 4Д другия месец около 16-ти, сега чакам на милото сестра му да се обади да ми каже за кой ден точно е запазила час  girl_wink Та аз ще знам пола ехее.....след много време  pleasantry

Иначе според мен кофтито ми настроение е и заради хормони и заради проклетите проблеми със зъбите, които са ме чели в други теми знаят че миналия понеделник ми извадиха мъдрец и още един зъб и тоя понеделник един...а след един месец следва болезнената процедура по слагане на мост  angry Та някак живея с мисълта за тая предстояща болка и това доста ме сдухва  pardon Плюс това така се случи че в момента нямам нито една приятелка до себе си, братовчедка ми си е по Варна, колежките ми - нито една не е от Враца, една приятелка имам тя пък замина за морето и въобще ей така си кукам самичка цял ден  tease Та така....
Маца и мойто свеки някой път си ме дразни ама иначе си я обичам и тя си ме обича  blum
Активен
Таня
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: август 19, 2009, 16:35:03 »

sur4ice88 възхищавам ти се на голямото ти сърце наистина, и наистина няма да ти е лесно без баща, незнам за какво точно сте се разделили но имаш голяма воля и кураж, ние сме за това тука можеш да разчиташ на нас макар и виртуално  give_rose

аз съм на преглед на 31.08 smile той предния път като ходих ми каза, че има предположения за женски пол но не е много сигурен  blum аз тайничко се надявам да е момиченце, а таткото неще и да чуе пола иска да е изненада
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**

« Отговор #194 -: август 19, 2009, 16:39:49 »

Последната дата ми е 10.05  crazy по всички калкулатори изчислява плюс минуст между 20-25 май  crazy
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: