Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 06:48:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155097 пъти)

mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #480 -: юли 17, 2009, 18:22:37 »

А днес как ме боли кръста....не е истина просто... angry
Да не вземеш и ти да ме изпревариш ей  girl_wink blum Но ако стане така - всичко да мине леко и като по вода!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #481 -: юли 17, 2009, 18:23:37 »

Гале,с тея болки в кръста да няма някоя изненада и Дидето така роди след силни болки през деня в кръста Girl_hide
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #482 -: юли 17, 2009, 18:34:05 »

girl_impossible недейте така момичета! Рано ми е още! Пък и няма да съм поредната дето ще изпреварва мамчето  blum чакам си търпеливо реда, хи-хи
Активен
alegoria
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #483 -: юли 18, 2009, 07:32:15 »

отново добро утро  diablo
взех да свиквам вече да не спя май
hukuta какво го мислиш когато реши тогава ще да е пък и  то ще се чуе ако има нещо  yahoo
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #484 -: юли 18, 2009, 09:20:00 »

Добро утро и от мен!  give_rose
И аз хич не спах добре тази нощ....дори имах чувството по едно време, че се започва, ама НЕ  blush Много се притесних-както казах вече болеше ме кръста и ниско долу ме заболя снощи и към 2:30ч. като ми се до bad направо изпаднах в паника  huhhuh.gif, но след около 2 часа ми мина и съм позаспала малко...
alegoria така си е, ама ми се иска да си го докарам максимално до датичката, че да е достатъчно голямо и развито бебчето  heart heart heart така че да си постои още малко на топличко, аз съм гостоприемна  blum
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #485 -: юли 18, 2009, 09:31:03 »

Добро утро момичета ! Пишете ме и мен при неспалите добре тази вечер.... и макар да ставам сега, съм като пребита.... А пък съм запланувала толкова неща за да свърша днес.
mamche, hucuta когато и да ви дойде времето ви пожелавам много бързо раждане !
Активен
alegoria
Любопитен
*

« Отговор #486 -: юли 18, 2009, 12:01:42 »

аз пък вече не съм много гостоприемно настроена
ще ми се да го видя вече как изглежда и нямам търпение
поне вече съм подготвена с всичко необходимо за родилното и за вкъщи така че мога спокойно да си чакам ред  Offtopic
аз все си мисля че ще е по рано от термина (04.08) но мисля че ще е между 25-30 ти
божа работа
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #487 -: юли 20, 2009, 09:00:16 »

Ех, че ни заспа темата, мамчета  crazy Чакайте аз да ви препоръчам една книга, която препоръчаха на мен и сега я чета- "Книга за кърменето" на Хана Лотроп. Малка е, струва само 6 лв., а има доста полезни неща според мен- дава информация за предимствата на кърменето, практически съвети, хранене на кърмачката.
И още една информация, за която ще пиша повече, след като я проверя- има една старозагорска верига магазини Ивис- откриха магазини и в Пловдив и Бургас- мисля, че в моловете. Досега беше за парфюмерия и козметика, но ми казаха, че са разширили портфолиото и предлагат и бебешка козметика и памперси на Pampers и малкият пакет струвал към 22лв., за разлика от другите магазини, в които били по-скъпи. Но пак казвам- не съм проверила. good
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #488 -: юли 20, 2009, 09:06:19 »

Добро утро мами и бебоци!  give_rose
Наистина позаспа малко темичката, ама сигурно сте си почивали някъде на хубаво място през уикенда!  girl_wink
Fenix сигурно е хубава тази книжка, ще я потърся и аз. А относно магазините-да, имаме си тук в Бургас 2-3 такива, но не съм виждала да предлагат бебешки истории  huhhuh.gif Може скоро и това да стане... pardon ще проверя като излизам.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #489 -: юли 20, 2009, 09:24:11 »

Ха добро утро и от мен! give_rose
Аз пък с тези книжки вече така съм се затрупала,че ме е страх,че няма да мога да ги прочета до края на бременността :girlhide:Отделно ме затрупаха с материали и на курса,който посещавах,а и от интернет,списания и от разни познати....Даже на курса от толкова четене нищо ново не успях да науча и само като някоя зубрачка отговарях преди да ни попитат tease
Да ви кажа много взе да ме дразни нещо-повечето познати майки започват да ми плашат каков ме чакало скоро-ревове,памперси,инати....свършвала ми совбодата,а раждането какво било :angry:е те какво искат-да не раждам ли?Не че си представям,че живота ще е само цветя и рози,ама нали толкова го искахме това детенце и ще си го гледаме като всички нормални хора.Не мога да си представя как може само негативни неща да говорят и да се оплакват на фона на толкова двойки,които не могат да имат деца huhhuh.gif
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #490 -: юли 20, 2009, 09:38:55 »

tonitta,не зная какви са тия майки дето ти говорят тези неща nea
Но аз да ви кажа,че най -хубавото тепърва ви предстои good
Трудничко е ,но пък е най-прекрасното нещо на света  heart
И колкото и да си уморена и скапана от ставането нощем-само едни мили очички и една усмивка,дават смисъл на всичко...
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #491 -: юли 20, 2009, 09:47:55 »

Здравейте момичета! Tonitta, така си е, и аз се дразня от подобни изказвания - ами малки детенца-няма как да комуникират със света, ако не зареват. sad Мъчно ми е за тях като се говори по този начин.
Относно спането и аз се присъединявам към недоспалите мами. Уж не се тревожа толкова и зная, че всичко ще мине добре, но пак спя много леко или изобщо не спя. Нормално е за последните дни на бременността. Трябва да мислим само хубави неща!
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #492 -: юли 20, 2009, 09:49:51 »

Тони и аз ги слушам тези коментари, но наистина според мен всяка минута на безсъние или какъвто и да било друг дискомфорт и неудобство си струва. Вчера това си размишлявах, че по-голяма себеотрицание  от  това да имаш дете няма, защото си готов да дадеш всички и да пренебрегнеш собственото си его в името на едно малко същество. И наистина нямаме право да се оплакваме на фона на 300 000 български семейства, които не могат да имат деца.

Аз да ви кажа напоследък съм като парцал -кръвното ли ми е ниско, какво ли, обаче просто нямам сили - чувствам се като онези големи ленивци smile.
Активен
alegoria
Любопитен
*

« Отговор #493 -: юли 20, 2009, 09:55:10 »

здравейте и от мен! мен също ме тормозят разни комшийки със тъпи погледи от рода "още ли не е родила" и изказвания "ти няма ли да раждаш" ама аз си ги отсвирвам даже им се ребча чат пат.
тъпо е ама такива са си хората!
аз вчера се убих да спя - явно факта че мъжа ми го нямаше е бил основата на моето безсъние-прибра се и аз спя, спя
честит празник между другото - Илинден е днес  butterfly
и между другото тук един пакет памперси е 16.60лв (в мездра)  Bravo
а още нещо има едно филмче за бременноста гледали ли сте го? много добро филмче in the worm има го в замундата ако някой иска може да си го свали препоръчвам го
Активен
alegoria
Любопитен
*

« Отговор #494 -: юли 20, 2009, 09:57:18 »

а и да добавя - стискайте палци да си имам  leon че както е тръгнало може и раче да сме - да е живо и здраво когато дойде ама....си се надявам да е след 22-ри
Активен
Страници: 1 ... 31 32 [33] 34 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: