Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 06:51:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4 (Прочетена 155103 пъти)
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Отг: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември!
«
Отговор #465 -:
юли 17, 2009, 08:04:27 »
И на мен досега на преглед само веднъж са ми казали /чрез ехограф/, че имам достатъчно околоплодни води, но за зрялост или т. нар. калциране никой нищо не е споменавал.
Активен
alegoria
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #466 -:
юли 17, 2009, 08:34:18 »
добро утро скъпи дами (или до колкото може да е добро)
аз не съм спала повече от 2 часа тая нощ
въртях се, после задрямах и тъпата буря ме събуди и после някаква контракция предолагам, но все нещо не мога да си ги представя тези контракции - помагайте с чувството
знам че се усещало като преди менструация ама само ниско долу или може и навсякъде
мен ме прободе горе корема ама МЪЖКАТА и много често се случва да стане твътд като камък, което пак знам че е нещо такова
помагайте тези които сте по наясно не като мен само от книгите
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #467 -:
юли 17, 2009, 08:37:26 »
Мила предполагам че са от тези предварителни контракции, и при мен беше така като се замисля,имах втвърдяване на корема и то доста преди да родя, а болката която е ниско долу е точно преди да ти почнат раждането. Поне при мен беше така, но аз не съм за пример, защото при мен периода беше много кратък и направо си бях с силни болкии пулно разкритие.
Активен
Zahira
«
Отговор #468 -:
юли 17, 2009, 08:42:17 »
Моята док каза, че подготвителните контракции Бракстън - Хикс се усещали вертикално по цялата дължина на матката. А за другите не мога да кажа тъй като си имам болки от най-различно естество и просто не мога да ги разпознавам - ту имам менструални болки в слабините, ту нещо като болки в яйчниците, ту тежест и стягане ниско долу... но като цяло като ми стане така лягам на кълбо и отминават. Ако не отминавали значи трябва да се обърне внимание.
Активен
alegoria
Любопитен
«
Отговор #469 -:
юли 17, 2009, 08:45:45 »
ами отминават си ама ме стреснаха посред нощ
мерси момичета
Активен
tonitta
«
Отговор #470 -:
юли 17, 2009, 08:47:38 »
И аз не можах да спя :angry:Легнах към 23,30 и започнах да ставам до 00 през 2 часа и накрая след поредното ставане в 4,30....сбогом сън :angry:А всички казват сега да спя,че после.....Иначе не че нещо ми е неудобно или ме боли,но явно съм свикнала да съм по-активна през деня и да се измарям физически и психически,а и като се събудя и започвам да си мисля разни тъпотии и направо незнам.Много ме е яд на мен,че и ръчкам мъжа ми и кучето да се гушкаме и поне се поуспокоявам,но пак не мога да заспя
А тези ваши болки и контракции кога ви се появиха,понеже аз не съм имала и нямам такива усещания
Активен
-Ади-
Професор
«
Отговор #471 -:
юли 17, 2009, 09:14:53 »
Олеее,все едно чета за себе си аз съм същата,спа каквато спа и вече към 5:00 съм готова за ставане
и само лежа и мисля някакви глупости и се вкарвам сама в някакви филми! *crazy*Обикновено си пускам нещо по ТВ-то докато се унеса и поне да ми отвлича мислите от глупости!
Активен
tonitta
«
Отговор #472 -:
юли 17, 2009, 09:30:50 »
И аз започнах да правя така,но мъжа ми като стане за работа към 7,30 и аз се разсънвам и ставам или гледам сутрешния блок и все се заричам като излезе да продължа да спя,но нъц :huh:Какво да се прави,поне вече ще имам навик да ставам рано
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #473 -:
юли 17, 2009, 12:27:54 »
Скоро май не съм писала тук - все още сме си 2 в 1. Днес бях пак на преглед и всичко е наред и всеки момент вече чакам с нетърпение да се роди беба.
Иначе там имаше една бременна мама, която според мен също е в 9-я месец. Просто останах с отворена уста като разбрах, че милата е с термин 12.10.
. Аз си мислех, че моя корем е голям - направо спрямо нейния моя е мъничък. Оказа се, че е бременна с близнаци (момиче и момче). Тежат 1300 и 1400. Направо имайки предвид как аз едвам издържам в тея жеги не ми се и мисли това момиче как ще издържи цяло лято. Пожелавм й всичко да е наред с нея и с бебенцата й
alegoria добре дошла сред нас - леки оставащи последни дни до финала
За спането аз да ви кажа, че откакто влезнах в 9-я много добре си спя. От време на време ставам, но много рядко. А и почнах и през деня да си поспивам - да спя сега, че скоро няма да има кога
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #474 -:
юли 17, 2009, 16:24:26 »
mamcheto, съвсем мъничко ти остана
стискам палци да са ти леки тези последни дни с коремчето
За спането засега нямам проблеми. Приспива ми се към 23 часа и спя до 8, като много рядко ставам до wc, най-често ако съм прекалила с динята
От както съм в болнични и следобед си поспивам.
На прегледите всеки път доктора споменава за околоплодните води дали са ми нормално количество. Миналия път каза, че плацентата е първа степен на зрялост. Мисля, че ако има нещо притеснително, то ще ви кажат, а щом нищо не споменават значи всичко си е в норми и е ок.
На мен пък никога не ми казва колко тежи бебка
Активен
alegoria
Любопитен
«
Отговор #475 -:
юли 17, 2009, 16:51:14 »
на всякъде пише че организма се подготвял за раждането и най вече за след това и затова не можело да се спи много, но не е много честно!!!!
и ти ли тонита си с куче? аз имам и куче и котка
и война още не съм водила но сигурно ми се очертава със свекито
иначе песа и кота се мъча да ги науча да не влизат вече в спалнята в началото имаше
но сега е по-лесно май
и още питанки - винаги ли водите изтичат като от кофа? питам най вече какво са ви казали по въпроса
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #476 -:
юли 17, 2009, 17:09:41 »
За водите знам, че изтичат по различен начин в зависимост къде се спука околоплодния мехур. Ако е някъде отстрани или отгоре, водите започват да се процеждат постепенно по малко. Когато се спука в долната част, тогава бликват изведнъж.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #477 -:
юли 17, 2009, 17:14:10 »
Цитат на: Nataliya в юли 17, 2009, 17:09:41
За водите знам, че изтичат по различен начин в зависимост къде се спука околоплодния мехур. Ако е някъде отстрани или отгоре, водите започват да се процеждат постепенно по малко. Когато се спука в долната част, тогава бликват изведнъж.
И на мен доктора така ми го обясни
Активен
alegoria
Любопитен
«
Отговор #478 -:
юли 17, 2009, 17:24:45 »
ами днес доста се стреснах да не започва всико но се оказа че не е
незнам как да обясня
със сигурност не съм се напишкала, но количеството мокро не беше голямо и спря, затова се успокоих
иначе си се разхождах с превръзка няколко часа, но.... нещо друго е било но и аз незнам какво точно
ама че тъпо го написах
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #479 -:
юли 17, 2009, 17:56:42 »
Като си говорите за водите ме навявате на мисълта, че много ме е страх да не вземат да ми изтекат някъде на улицата
И аз знам, че ако се спукат "горните" води-тече по-плавно и дори раждането може да се забави (ако не му е времето още де), но ако се спукат "долните"-шурват
и скоро трябва да се ражда...
За спането и аз като мамчето откакто съм в 9-я спя по-спокойно и ходя до 00, ако съм прекалила с течностите вечерта. Но чесно казано като се събудя все нещо ме боли-вече бая тежи тумбата и затова
А днес как ме боли кръста....не е истина просто...
Активен
Страници:
1
...
30
31
[
32
]
33
34
35