Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 10:35:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155240 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: май 26, 2009, 09:37:42 »

Офф,Тонита и аз с това каране да ям от всичко мноого се дразня angry,а за големината на коремчето не се притеснявай изобщо.Ей,тъп народ,заради глупостите им те карат да се ослушваш girl_impossible girl_impossible girl_impossible
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: май 26, 2009, 12:22:43 »

Много сте мили момичета! @}->--Имах нужда от такова успокоение,ама наистина неможах да спя добре тази нощ и макар да знам,че от големината на корема нищо не зависи все пак взех да се тревожа малко.Направо тези хора са егати несъобразителните....И за корема-ей сега на една сергия ме сграбчи пак една колежка и като й казах в кой месец съм и "е то щото си висока..." beating,чак стана опашка заради нея,а пък някак немога да ги отрежа :girlhide:много съм такава(егати юриста! blush).Само леко се отдръпвам и се правя,че не съм там blum
А за стволовите клетки.....незнам,винаги съм била ЗА съхраняването и сега смятам сериозно да се образовам по въпроса.Още повече,че наскоро имахме пресен пример как могат да потрябват и то веднага след раждането и родителите сега жестоко съжаляват,че не са съхранили,но да не ви занимавам,защото това са тъжни неща.Но тези клетки трябват на майката и сега се налага да използва свои собствени,а те са некачествени...абе лоша работа.Както и да е,като науча нещо повече от професионалисти в тази област ще споделя с вас girl_wink
А вие как сте с кръвното?Моето вчера беше 85/55 Oh my ...,добре,че не ми беше призляло,ама се чудех защо ми се спи...А не ми се ще да пия кола,а и кафе не ми се пие...
Прегръдки на вас и бебчовците ви! give_rose
Активен
desisv
Ентусиаст
**
Публикации: 86

МОЯТ СИН МАКСИМИЛИАН

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: май 26, 2009, 14:50:39 »

ООООООООО, напълно Ви разбирам всички и на мен ми е супер гадно да ме пипат по корема.Добре че тук нямам много познати,  beating
Иначе и аз нямам търпение да се видя с Бебо, вв четвъртък ще го видим и татко му също за първи път ще присъства с нас  Bravo yahoo
Аз поне за жегите не мога да се  оплача защото тук е 25 градуса но се пазете от горещините, изобщо слънцето не е полезно камо ли за нас!
Искам спешно да ПОПИТАМ НЕЩО:
Когато се обръщаше бебчето ви дали го усещахте и как?
Аз вчера получих неприятни болки подобни на менструалните особено като лягам и ставам от леглото, дали някоя има подобент проблем.Мислех да отида на лекар но днес болките са по слабички, и се питам дали това не е от  обръщането на Бебо?!
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: май 26, 2009, 14:58:02 »

desisv и аз имам подобни болки в слабините -уж били от разпъването и натиска на бебето. Аот няколко дни си мисля, че беба се е обърнала и ми притиска някой орган вляво понеже при изправяне и сядане или при сгъване имам една остра режеща болка. Пък и корема ми има съвсем друга форма точно оттогава, като че ли се изду и смъкна надолу, а отгоре хлътна.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: май 26, 2009, 15:10:29 »

Не мисля,че можеш да усещаш кога бебето се обръща nea.При мен 2 пъти беше седалищно и изобщо не съм разбрала по никакъв начин кога се е обърнало обратно huhhuh.gif
А за болките това е нормално ,не се шашкайте good
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: май 26, 2009, 15:55:41 »

На мен на 2 пъти ми се случи да имам такива режещи болки единия път в дясно,а другия път в ляво.Особено при ставане и сядане и като се сгъна в някоя поза,но като споделих с лекарката и като си направих равносметка какво съм похапвала се оказаха......газове Girl_hide blushДобре,че и двата пъти беше преди консултация,та се уверих с очите си,че нищо ми няма на вътрешностите :PСега внимавам какво похапвам и как смесвам храните,че да не се получава пак така.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: май 26, 2009, 18:54:14 »

Момичета, (аз рядко успявам да пиша, но ви чета, затова сега се включвам в дискусията за място на раждане) аз лично не съм 100 % убедена, че си заслужава да се дадат 2000лв. за нещо толкова естествено като раждането. Затова и се замислям за Токуда. Като условия е супер, след раждането (поне така си мисля) нищо повече не ми трябва от една чиста стая, чиста баня и тоалетна и мили санитарки... И хора, които се грижат за бебето с желание, защото им се плаща добре за това, и които са насреща за въпросите ми. Не искам да съм във ВИП стая, нито някакъв лукс, а само да ми е спокойно и сигурно, и - признавам си - да се държат добре с мен в този момент. Но дали това си струва 2000лв., ето това не мога да реша. И мисля, че Шейново е една много добра болница, със страхотни специалисти и там една майка и едно новородено са в сигурни ръце, а за останалото - стискаш зъби на условията и искаш по-скоро да се махнеш... И аз съм здравно осигурена, че и от Закрила Дженерали допълнително, и много ме е яд, че накрая пак си си приравнен на един случайно попаднал в болница човек, който може и да не си е внасял осигуровките...

Пете, като сравнявам с клиниката на Мазнейкова, Токуда ми се вижда по-добър вариант и на мен  give_rose

Тони, не се тревожи за корема - и моят хич не е голям и ми омръзна да чувам възклицания "В седми месец????  shok" Какво пък толкова, на всеки структурата и бременността е различна. Един лекар дори ме попита дали се храня, при положение, че вече съм +9кг. Друг ще ти каже, че не трябва да качваш...
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: май 26, 2009, 20:03:33 »

И аз да се намеся.... blush
Ама това за коремчето е много относително... pardon И моето расте на етапи, както е сравнително малко и...бум-изведнъж пораства за 0 време!  blush
На мен пък онзи ден една фризьорка ми вика: "Скоро ли ще раждаш?"  crazy А аз: "Ами, след около 2 месеца!"  smile А тя се обръща и възкликва: "2 месеца?!?!?! Много ти е голям корема, аз си помислих, че всеки момент ще раждаш!!!"  crazy
Тази реплика малко ме обиди, почувствах се като хипопотамче (не че не съм  Girl_hide) ама така да ми го кажат в очите...  beating е гадно! Но после си казах, че изобщо няма да им обръщам внимание на такива несъобразителни хора, защото в крайна сметка какво ли разбират те?! А-а-маха  blum Важното е да сме добре!!!
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: май 26, 2009, 20:16:52 »

Здравейте и от нас момичета  give_rose,
ние пак сме си в София след кратък престой в Бургас по баловете.Имам снимчици и смятам по-късно и аз да покажа коремче в темичката  blum
Ние сме много добре, че чак бях забравила че утре сме на ЖК.
Като чета за печелбарството по болниците все повече се отчайвам и сериозно се замислям дали да не отскочим да Варна да родя.Така или иначе ще се дават пари, поне да имам някакви нормални условия и човешко отношение.Но все още не сме решили,все пак си чакаме да отворят болницата във Ветрен,ама да видим......
Това е за сега от нас.Лека и спокойна вечер на всички!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: май 26, 2009, 20:22:41 »

Ивче, за болницата във Ветренда ти кажа, че тя ще отвори лятото ако не се лъжа.Ти като време ще я хванеш да работи вече, обаче първите 6 месеца няма да има договор със здравната каса и ще се плаща. Доколкото разбрах аз, нормалното раждане плюс престоя ще гони 1500лв.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: май 26, 2009, 21:18:19 »

Ооо и аз да си кажа,че наистина тея пари за нищо ги нямат вече P-(Какви са тея суми 1000-2000 лева за раждане,ей сега я beating.Поне за мен това са абсурдни суми за такъв жизнено важен процес,като раждането huhhuh.gif.Е ,който иска да си угоди и ако ги има ще ги даде,но аз не виждам смисъл в това,все пак не отиваме на хотел ,а да раждаш в болница huhhuh.gif.Да ме извини някоя мацка ,ако съм я ядосала с думите си,ама това е голямо безобразие бе хора.
Ивче,много си хубава ама как си се похендрила на тея токове  shok,как ти е удобно бе душа?
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: май 26, 2009, 21:34:35 »

jasmine, мерси, а за токовете нямах избор-бях на бал и тази рокля с джапанките не върви. Не че после в заведението не си ги сложих де,но поне на Пантеона бях предствителна.Все пак и аз тази гимназия съм я завършила и нямаше как,трябваше да се представя  blum
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: май 27, 2009, 07:30:04 »

Ивче и аз гледах снимките и първото, което ми направи впечатление са токчетата - викам си как си се качила... на мен краката ми стават на понички като походя малко,а ходя само с ниски обувки да не говорим, че ми се е разширило стъпалото и все едно не са мойте крака sarcastic .Как вървите с килограмите иначе? Аз в последно време качих доста рязко, въпреки, че май само аз не забелязвам къде +10 съм ама си се успокоявам, че са само на гърдите и корема, пък и съм доста висока.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: май 27, 2009, 08:55:23 »

И аз да се отчета - преди малко бях на доки  и всичко е наред с мен и бебо. От днес съм в болничен по майчинство - 45 дни. С кръвното съм добре, хемоглобина също се е задържал и килцата са добре не съм качила нито едно от предния път. Вече ще ходя през седмица на прегледи и определено почвам да предосещам какв ми предстой. В момента бебо тежи 2034г. коетоще рече че е качила около 100 г. от предия път но то не е минало и месец само две седмици , а и на мен на последък нещо не ми се яде много , ям само плодое и салати. Това е от нас   smile лек ден  Wink
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #104 -: май 27, 2009, 10:30:13 »

Здравейте на всички smile 2 дена нещо не ми беше много добре, нямах и аз апетит и ми беше доста отпаднало. Не можах да спя и две нощи. Но снощи вече спах като бебе smile
Да кажа как мина нашата ЖК - всичко си е добре с беба. Вече е 2050гр. Беше много срамежлива - беше се свила така че не можахме да й видим личицето и си кротуваше този път, но като се прибрахме и се почнаха пак едни шутове smile Пак беше с главичката надолу smile А при мен - вече хемоглобина ми е 119 (преди месец беше 106), но ще продължавам да си пия Сорбифер-а. А кръвното ми учудващо беше 90/50 - чак доки се учуди как не ми е лошо и как се движа (нормалното ми е 120/70). Увеличи ми приема на Магнерич на 2 пъти, заради схващанията в прасците.
Важното е, че всичко с беба е наред и че днес вече се чувствам добре. Вече сме на ЖК на 11.06., когато ще си взема и 45-дневния болничен.
И да питам - някой има ли наблюдение от д-р Свраков от Окръжна болница Варна?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: