Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 19:20:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част (Прочетена 127699 пъти)
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #390 -:
август 19, 2009, 20:31:03 »
Цитат на: jiveto81 в август 19, 2009, 20:10:30
На мен тази Галя ми се стори,че взима доста скъпичко.Аз след дълго обикаляне и сравняване на цените отидох на Четвъртък пазара и си го поръчах там.Булчинският букет е за един ден и едва ли някой го интересува дали цветята са холандски,български или други.Важно е как изглежда.
Може и така да е, но аз лично не съжалявам че избрах нея, не заради вида на цветята а заради работата, освен това ако искаш букета да е само от рози наистина навсякъде ги правят еднакви независимо розите какви са. Въпрос на избор.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #391 -:
август 19, 2009, 20:34:11 »
И на мен Галя ми прави букета и украсата, но не съм сравнявала цени. Доволна съм от нея.
elean
, аз не разбрах, че е такава работата
.. Ами да, в такъв случай наистина е по-добре подарък. Според мен някакъв предмет на изкуството ще е нещо, което би ги зарадвало. Или картина, или някаква красива ваза, фруктиера.. (все чупливи неща ми идват на ума, но може в ръчния багаж да го носите)
Активен
andreeva11
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #392 -:
август 19, 2009, 20:43:28 »
Anichka1710, Ходих при Галя, но на мен не ми допднаха нещата, а и смятам, че не си заслужават парите...Между другото, Теодора съм
И да се оплача...Днес бях на пробен грим, въобще не съм доволна! Моля, кажете ми добър гримьор, който наистина да работи с качествени гримове!!!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #393 -:
август 19, 2009, 20:49:46 »
andreeva11
, мога да ти препоръчам Нина от Харем. Работи много добре и се съобрази изцяло с мен.
Активен
NansyCraft
Любопитен
«
Отговор #394 -:
август 20, 2009, 11:25:07 »
здравейте дами,
за Галя-аз сащо ходих, хареса ми отношението, наистина калкулацията която направихме ми идва малко скапо, но ми се иска да наема някого, на когото ще мога да разчитам в деня, ходих и в Тилия, но там просто не мога да си позволя цените...милото сащо подметна за четвартак пазара, не сам ходила и ще трябва да отскоча.
за грима и аз изпадам в ужас, попадам само на самозвани гримьори, днес ще направя опит да се свържа с НИНА
Активен
NansyCraft
Любопитен
«
Отговор #395 -:
август 20, 2009, 11:29:00 »
andreeva11, моля те сподели каде ходи, да обменим инфо...
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Никога не е късно да постъпиш правилно!!!
«
Отговор #396 -:
август 20, 2009, 11:55:13 »
Когато си правих и аз пробен грим за първи път, направо щях да падна хич не се харесах, в симсъл добре ама неможех да си представя така да изглеждам на деня си, в крайна смета мен ме гримира една приятелка която е в англия и работи в тази сфера , гримира си профисонално, с нея също първо пробвахме горе долу, но аз останах доволна, защото си е и друго като ми е по близка, някак си по спокойна се чувствах. А инъче грим мисля че е хубав на Мария от стария град, аз незнам Теди ти къде си ходиля, нали Мария там я гримираха, отделно още две мои познати там се гримираха, но беше по скъпичко, и на мен ми беше последно като вариант, ако вече съвсем никак не се харесам.
Активен
andreeva11
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #397 -:
август 20, 2009, 19:38:35 »
Аз бях в един салон, в пресечката срещу бензиностанцията на ул. Васил Априлов. Може би с подходящите гримове, гримьорката щеше да се справи по-добре, но не и с тези на Орифлейм..
Да, там гримираха Мария, но и на мен ми се струва скъпичко. Днес отново разглежха сватбените албуми на момичетата, и ми направи впечатление грима на Милена :
http://album.svatbata.bg/cholakovi.
Намерих салона, в който са я гримирали. Той пък се оказа на улицата над бензиностанцията. Казаха ми 30лв цена. Ще се запиша на пробен грим, евентуално за тази събота, и венага ще пиша отзиви... Гримовете са на Kryolan.
Активен
m_cholakova
Любопитен
«
Отговор #398 -:
август 21, 2009, 11:13:32 »
Здравейте и от мен ! Успех в подготовката на всички бъдещи булки!
Не съм писала доста отдавна, но нямам никакво време напоследък. Аз съм много доволна от гримьорката, много е мила и спокойна и се съобразява с желанията на булката. Ако някой иска мога да му дам координатите й на лични. Пробния грим беше 10лв., а същинският 30лв.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #399 -:
август 25, 2009, 11:08:57 »
здравейте момичета ,
така остава 1месец и сега са наред медицинските ...........не искам да ходя при личната и да ми взимат кръв там ,вените ми са скрити и всеки път ме насиняват,моля ви кажете от личен опит къде да отидем за тези медицински ,през какви лекари се минава и колко струва изчетах различни мнения ,но ми се иска нещо актуално -трябва ли да се ходи до психо или не
Активен
lusa
Любопитен
Важното е младите да се обичат...:)
«
Отговор #400 -:
август 25, 2009, 11:18:41 »
Здравей!Разбери се с личната- така ще си спестиш обикаляне.Тя ти знае изследвания до момента и т. н. А ние на психокабинет ходихме.Мисля, че не може без него.И нещо много важно!Следи да ви сложат печат и изходящ номер на медицинските , защото няма да ги приемат иначе. :)Успех!
Активен
ceci_8
Любопитен
«
Отговор #401 -:
август 25, 2009, 11:34:07 »
Здравей Veni,за медицинските ние ходихме първо за васермана в клиника писанец и сме много доволни,по 7лв платихме там след това минахме психото там таксата е по 12лв,и последно минахме за заверка при джипито и тя ми взе само потребителската такса
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #402 -:
август 25, 2009, 11:59:30 »
Цитат на: ceci_8 в август 25, 2009, 11:34:07
Здравей Veni,за медицинските ние ходихме първо за васермана в клиника писанец и сме много доволни,по 7лв платихме там след това минахме психото там таксата е по 12лв,и последно минахме за заверка при джипито и тя ми взе само потребителската такса
и ние така направихме. чувала съм обаче че може да минеш и само през джипито /ако се съгласи да ти направи тази услуга/ и през психото.
Активен
veni1007
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #403 -:
август 25, 2009, 13:56:49 »
Ceci_8 лаболатория Писанец ли имаш в предвид в Тракия срещу Тони 2000 защото ние живеем точно там...........а иначе не трябва ли и през невролог да се мине преди джипито
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #404 -:
август 25, 2009, 14:08:43 »
Цитат на: veni1007 в август 25, 2009, 13:56:49
Ceci_8 лаболатория Писанец ли имаш в предвид в Тракия срещу Тони 2000 защото ние живеем точно там...........а иначе не трябва ли и през невролог да се мине преди джипито
не. минава се само през лабораторията и психото.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...