Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:47:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127682 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: август 05, 2009, 14:49:21 »

в асеновград в повечето ателиета казват че за един ден могат да ушият рокля, особено ако си харесаш модел, така че няма проблеми, аз ших в асеновград, но ми отне доста повече време.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: август 05, 2009, 17:59:25 »

Момичета помагайте,от къде да купя празни бутилки за ракия,бяхме се разбрали да ми събират,но са събрали само 14 бутилки,а на мен ми трябват поне 40. :'(Моля ви помагайте!
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: август 05, 2009, 21:24:21 »

Здравейте, момичета. Бързам да ви се похваля, че си харесах рокля и то след много кратко обикаляне, чак не мога да повярвам... и още нещо очудващо е, че ми стана без никакви корекции. Нямах парички на момента, затова утре отивам да си я взема. Междувременно видях много сладки порцеланови фигурки за подаръчета за гостите и мисля да кажа на младоженеца да ги погледнем, че май нямам друга идея за подаръчата. И само да ви попитам вие от къде си взехте обувките? Хвърлих едно око на обувките в Асеновград,но не харесах моделите sad Ако знаете къде има хубави обувки ще съм ви благодарна да ми ударите една рамо smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: август 05, 2009, 23:07:08 »

Здравейте, момичета. Бързам да ви се похваля, че си харесах рокля и то след много кратко обикаляне, чак не мога да повярвам... и още нещо очудващо е, че ми стана без никакви корекции. Нямах парички на момента, затова утре отивам да си я взема. Междувременно видях много сладки порцеланови фигурки за подаръчета за гостите и мисля да кажа на младоженеца да ги погледнем, че май нямам друга идея за подаръчата. И само да ви попитам вие от къде си взехте обувките? Хвърлих едно око на обувките в Асеновград,но не харесах моделите sad Ако знаете къде има хубави обувки ще съм ви благодарна да ми ударите една рамо smile

Моята приятелка, на която ще кумуваме си купи обувките от МОЛ-а. Пробвай се там, от нея разбрах че никъде не е успяла да хареса бели обувки. Успех!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: август 06, 2009, 12:13:56 »

vania_ps аз обиколих магазините в града почти 2-3 пъти, особено тези на центъра. Моите са поръчка от Асеновград, не ми бяха удобни и след много обикаляне си купих и едни чехли с камъчета. Но майка взе че ги разтъпка и сега ще съм си с моите поне за официалната част. Ако търсиш високи обувки - има страшно много и са наистина красиви. В долната част на главната след халите има няколко магазина. Но ако търсиш нещо нисичко и по-удобно - изборът е минимален. Успех

Welcome  на всички новодошли бъдещи и настоящи булки.
За Марица - била съм на сватба там. Кухнята им е много добра. Обслужването също.
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: август 08, 2009, 14:32:04 »

vania_ps, на бул. Васил Априлов, след бензиностанцията, в посока гарата, срещу аптеката, има един магазин за обувки на два етажа. Те са и производители. Аз там си поръчах моите,от естествена кожа са, направиха ми ги за една седмица. Харесах си модел, сменихме тока, за да станат по-официални. Ако не харесаш нещо готово, можеш да си поръчаш там.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: август 17, 2009, 14:29:53 »

момичета, трябва ми бърза и оригинална идея за сватбен подарък
Младоженците са в чужбина (българка и италианец), нямат нужда от нищо... Но отскоро имат нова къща... Не съм я виждала и не знам какво би могло да се измисли, но моля за идея?!?

Предварително благодаря
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: август 17, 2009, 22:17:41 »

elean, защо не им дадете пари? Особено като са в чужбина, едва ли ще им е лесно да пренесат подаръците. Ние имахме само няколко предметни подъръка и не можахме да ги вземем всичките. Осъзнавам, че хората са се усетили и им бяхме много признателни за това. С парите от сватбата си купихме 60 инчов плазмен телевизор и това беше за нас най-хубавият подарък.
Активен
vania_ps
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: август 17, 2009, 23:04:36 »

Момичета, помощ! Взех си рокля, май не съм ви споменала, защото не ми остава време да влизам, ама много си я харесвам smile точно така си се представях като малка, ще кача снимка по-късно, но не в това е проблема. Тъй като имам коса до раменете, къдрава и съобразявайки се с формата на лицето и роклята стигнах до извода, че ще ми отива ако съм с пусната коса, на букли и по някакъв начин хваната част от косата, не знам дали обясних правилно... За целта искам да ми се удължи косата, но не искам да си я удължавам по познатия начин, а просто един пласт коса да си закача само за сватбения ден и да постигна така мечтаното удължаване, да ама разпитах в няколко фризьорски салона, за които знаех, че дават коса под наем, но се оказа, че вече не практикуват по този начин и единствения начин е да си я удължа,но първо че не искам и второ.. много пари. Моля ви посъветвайте ме какво да правя, има едни изкуствени коси по 50 лв дали ще стане нещо с тях?

Извинявам се за нахвърления пост,но искам да ви кажа толкова неща, а нямам време в момента. Много ще съм ви благодарна, ако можете да ми дадете идеи или адреси на фризьорски салони.
Активен
gery33
Новак
*
Публикации: 18

Badi! Prosto Badi... ijivei vseki mig palnocenno

« Отговор #384 -: август 17, 2009, 23:23:28 »

Vania_ps - Извинявай, но не може ли просто да бъдеш естествена и да експериментираш с естествената си коса, а не с разни перуки и изкуствени неща и удължители? Или пробвай от онези пластовете които се закачат с щипки и също така седи по-добре от присадената коса (мое мнение) след като искаш по-дълга коса.
Иначе бих ти препоръчала Салон за красота "Дива" на бул. Руски. Дай да видим роклята ти  smile
« Последна редакция: август 17, 2009, 23:28:34 от gergyna » Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: август 18, 2009, 20:08:53 »

ellie_bellie, тя сватбата е в чужбина (в Канада) и за там ни трябва подаръка...
Та пари не мога особено много да дам, трябва да е поне над 300 долара - затуй е по-добре подарък...
Но ще видим!
Активен
andreeva11
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: август 18, 2009, 20:14:41 »

Здравейте, взехме са халките! Много съм доволна, станаха по-хубави, от колкото си ги представях! Качих и снимки в галерията.
Моля, препоръчайте ми добър флорист / и на приемлива цена / ...
Активен
luci
Сватбар
Публикации: 166

« Отговор #387 -: август 19, 2009, 15:50:19 »

elean, защо не разгледаш картините с изгледи от Пловдив (или България). За тях трябва да си поискаш сертификат (не знам как точно се нарича), за да можеш безпроблемно да ги изнесеш от страната Wink
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: август 19, 2009, 16:21:32 »

Здравейте, взехме са халките! Много съм доволна, станаха по-хубави, от колкото си ги представях! Качих и снимки в галерията.
Моля, препоръчайте ми добър флорист / и на приемлива цена / ...
за бих препоръчава цветарница Галя, аз там си правих букета и украсата за колата, и останах много доволна, ако решиш пиши на лични за повече инфо, но най добре на място да идеш да си разгледаш, намира се на железарска, макар че реално аз от самия сайт и там тяхните снимки не харесах нещо конкретно , но понеже съм виждала как работи и оставих какво искам аз като снимка и тя го направи чудесно поне за моя вкус.
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: август 19, 2009, 20:10:30 »

за бих препоръчава цветарница Галя, аз там си правих букета и украсата за колата, и останах много доволна, ако решиш пиши на лични за повече инфо, но най добре на място да идеш да си разгледаш, намира се на железарска, макар че реално аз от самия сайт и там тяхните снимки не харесах нещо конкретно , но понеже съм виждала как работи и оставих какво искам аз като снимка и тя го направи чудесно поне за моя вкус.
На мен тази Галя ми се стори,че взима доста скъпичко.Аз след дълго обикаляне и сравняване на цените отидох на Четвъртък пазара и си го поръчах там.Булчинският букет е за един ден и едва ли някой го интересува дали цветята са холандски,български или други.Важно е как изглежда.
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: