Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:28:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки !!!!! част 6  (Прочетена 148137 пъти)

¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: март 23, 2009, 13:28:58 »

delpierod, само че кажи за кой град става въпрос, за да знам дали мога да съм ти полезна pardon.
Сватбата ви беше във ВТ, нали?
Активен
gogi_rogi
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #106 -: март 23, 2009, 22:34:02 »

DELPIEROD-ако си от София ти пействам моя предишна публикация за да не се ровиш назад"Магазин за панделки ,както и за маниста,готови розички,цветенца,сърчица и други джунджурии има на пресечката на Симеон и Борис I.Пада се отляво на ъгъла като се тръгне към Женския пазар.Продавачката е много любезна,макар да не личи от външния вид. Иначе точно отсреща има още един магазин-малко е по неприветлив ама става.От там си взех сатенена пандела-широка около 5 мм и струваше за 32 метра 1.5 лв.Продаваха ги на рула.(това го помня добре ,че се издирваше един специфичен цвят )"

Други неща за изработка на разни нещица има в магази Рая пак на Симеон
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #107 -: март 24, 2009, 08:21:42 »

Айде, успях да щракна няколко от късметчетата и ще ги постна. Никой да не се смее, толкова са ми фотографските способности. Хихихи.  blum  girl_wink Поне се научих да прикачвам снимки към мнение.  blush

Странното е, че кристалчетата излизат много светли, а на живо са доста тъмни.  scratch one-s head

* kusmet4eta.jpg (62.76 KB, 680x566 - видяно 402 пъти.)
« Последна редакция: март 24, 2009, 08:23:49 от Su_to » Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: март 24, 2009, 08:31:30 »

Леле, сладка! Приказни са!  heart
За 1-ви път виждам такива и са толкова индивидуални, нежни и с идея! Просто чуднички! Бравоооооо!!! Bravo
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: март 24, 2009, 09:11:17 »

благодаря ви момичета за отговорите.да аз съм в софия,тук живея,иначе сватбата сме я планирали да е във велико търново.ще отида на симеон да видя това магазинче,само дано да работят в събота,че тогава мога да сляза до там.иначе аз вчера открих едно магазинче тук до нас в младост 2.там иима всякакви неща,санмо не разбрах дали има тюл и органза,ама панделки със сигурност видях.беше затворено,но днес като изляза ще погледна пак,дано работи и ще ви докладвам,ако има някой от района да не ходи до центъра!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #110 -: март 24, 2009, 09:23:31 »

Благодаря ви момичета!  blush

delpierod , със сигурност магазинчетата за панделки и боклучки работят в събота.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #111 -: март 24, 2009, 12:30:52 »

Бизнесът си е отделно. Тези са си за моята сватба (най - после).  yahoo Не можах да се жертвам да ги снимам всички, но щом тези ви харесват, значи и на гостите ми ще им харесат. Добре, че маги-ст ме светна, че няма да прокиснат за толкова месеци до сватбата, че мислех да ги хвърля. Хихихи.  blum
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: март 24, 2009, 12:32:58 »

Су-то Страхотни са знаела съм си че правиш страхотни неща.Браво на теб.Айде прежалвай се и снимай и другите неща дето си измайсторила.
П.П. и мойте бяха с тюл на точици, защото в Плевен нямаще друг, но като ги направих установих, че са доста сладки.
« Последна редакция: март 24, 2009, 12:44:23 от magi_st » Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #113 -: март 24, 2009, 12:42:24 »

Тюлът на точици го взех главно заради късметчета като това в горния десен ъгъл. Исках да имам няколко вариации, които обърнати "надолу с главата" да наподобяват рокля в стил 50-те години, защото ще има такъв елемент в костюма за подписването.

А относно снимането, като ми остане пак един ден за мъка над фотоапарата ще снимна и други работи. Ама за мен това е каторжен труд. Хихихи.  blush  111 късметчета ще ми отнемат сигурно цял живот за снимане при моята скорост.
« Последна редакция: март 24, 2009, 12:49:21 от Su_to » Активен
framboise
Ентусиаст
**
Публикации: 115

мама на малко слънчице :)

« Отговор #114 -: март 24, 2009, 13:12:43 »

111 късметчета?? Еха, бая снимане ще падне  Wink А защо толкова много?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #115 -: март 24, 2009, 13:15:09 »

Ауууууу кви бонбони са  girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love girl_in_love

Браво бе мила, станали са страхотни !!!!
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #116 -: март 24, 2009, 13:24:10 »

framboise, май го бях споменавала по повод суеверията за бройката... Та, как си изчислихме късметчетата. Питам милото колко иска, той казва поне по две на гост, аз казвам, еее 80 е много смотано число някак си, пък ако станат към 50 гости, айде сто, ама сто пак е четно, айде 111 че хем не е четно, хем пък са и три единици на едно място, та да сме винаги намбър оне. А няма две еднакви, защото мен яко ме тресе манията и не съм добре на тази тема (сватбената) откакто се помня.   girl_wink По тази линия и жеравчетата за хвърляне станаха 111.

Изобщо няма и да ги снимам всички, откъде толкова време и нерви. Тези едва ми стигна търпението да ги щракна, че докато поне една снимка улуча...хъхъхъ....с моята всеизвестна фотографска некадърност.

Пак благодаря на всички!  give_rose
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 24, 2009, 13:35:37 »

Offtopic влизам с една молба,ако някоя от вас сама си е правила тейбълкартичките за масите,номерата и всякакви такива производни-може ли да ми прати шаблоните give_rose Или поне да ми каже<може и на лс>,колко големи ги прави номерата на масите/тейбълкартичките и всякакви такива дреболийки по масите blum
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #118 -: март 24, 2009, 13:38:49 »

Аз не си ги правих сама, но ти давам сайта, от който ги поръчах, зашото тук тейбъл картичките се продават заедно с поканите. Под всяко нещо има дадени размери и това са стандартните за тук големини.

http://www.faire-part-edition.fr/mariage/faire-part-mariage-modele.asp?r=f014

Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 24, 2009, 13:52:08 »

Та, как си изчислихме късметчетата. Питам милото колко иска, той казва поне по две на гост, аз казвам, еее 80 е много смотано число някак си, пък ако станат към 50 гости, айде сто, ама сто пак е четно, айде 111 че хем не е четно, хем пък са и три единици на едно място, та да сме винаги намбър оне. А няма две еднакви, защото мен яко ме тресе манията и не съм добре на тази тема (сватбената) откакто се помня.   girl_wink По тази линия и жеравчетата за хвърляне станаха 111.
Bravo Bravo Страхотни са!
А с бройката ме уби просто!!! Това си е направо серийно производство! Поздравявам те за ентусиазма good Bravo
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: