Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 10:24:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150560 пъти)

anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 28, 2009, 14:59:18 »

Благодаря ти Ади , последната дата ми беше на 20.03.2009г.Пратих ти съобщение на лични , но не съм сигурна дали успях? smile
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 28, 2009, 15:30:15 »

@}->--Благодаря ви Ади и Nataliya   Bravo Bravo Bravo
Bulechka моят термин е на 25.12.2009г. danceg yahoo chee
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 28, 2009, 15:56:49 »

Записвам се и аз в тази темичка.
То много народ тук много нещо , а казват че есенните и зимните бебета били по малко.

Та ние сме с дата 8 ноември за сега (почти 13 седмица). В швеция няма ултрасаунд до 16-18 седмица , но тъй като аз исках да си правя тест за Доун синдром - първо трябваше да давам кръв за да ми изследват там някакви хормони и след 5 дни на ултрасоунд който беше днес. Та бебчо рита с краченца, мърда ръчички, мериха ни 7 см, главичката е 2см. Та акушерката сложи вскички данни от кръвния тест и мерките в една програма и каза че риска е супер малък което много ме успокои.

Тук прегледите са САМО от акушерки и най много веднъж да видиш генеколог и то ако има проблем.
Та на първия ми преглед ми взеха кръв за спин, рубела,кръвна група, резус фактор,сифилис и нещо за щитовидната жлеза. Там резултатите са добри и за сега вси4ко е наред. Кръвното ми беше 110/60 което също било добре.

Повръщам много и не съм спряла , ако не повръщам тогава имам адски киселини и нищо не помага. За сега съм -5кг.Да видим как ще сме по - нататък.

Ами туй то за сега.На 4 Юни сме на ултрасоунд и тогава може да знаем дали сме мимиченца или момченца.Но е едно бебе.

До скоро и се пазете.
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #108 -: април 28, 2009, 16:11:26 »

Bravo Ихааа, колко много нови майчета smile   welcome-2 BaBy, anellly, Gery79!

Мен днес след прегледа ме приземиха хубаво с още 30 дни болничен и честно казано малко ме скапа тази новина. Ще свикна с мисълта, няма мърдане.
Моля ви да споделите дали някоя от вас пие спазмалгон. Казаха ми да го редувам с но-шпа, но нещо не ми се отразява добре, освен това на листовката пише, че не се препоръчва за бременни и кърмещи. Чудя се дали други лекари го предписват на бременни  crazy
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 28, 2009, 16:13:13 »

на мен само алведон ми казаха, ама тва ми е съмнително спазмалгон да ти кажат а да не се препоръ4ва. Я попитай пак лекаря си.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 28, 2009, 16:26:17 »

anellly, Gery79, честито и от мен, много леко бременеене, на финала-най-прекрасните и здрави бебковци и бебки!!!!! yahoo yahoo yahoo give_rose give_rose give_rose

cherry_tea , щом ти го е казал лекар, няма за какво да се притесняваш, но пък нищо не пречи пак да питаш или ако не ти действа добре да пиеш само но-шпа, но пък и спазмалгона може да е важен, той също отпуска гладката мускулатура, а в твоя случай това може да е важно!!!
На мен само парацетамол са ми казали ако нещо ме боли или но-шпа.

Valentinka , малко преди мен си  yahoo, после ще имам пресни впечатления от раждането преди да вляза и аз!!! yahoo Bravo Целувки и прегръдки и от мен!!!!!! heart heart heart
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 28, 2009, 16:33:55 »

Честито и от мен на всички нови бъдещи мамчета и добре дошли  welcome-2
Желая ви леки и безпроблемни бременности и само за хубави неща да си мислите  blum
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 28, 2009, 16:55:30 »

Ехаааа каква хубава темичка се заформи Bravo Bravo  Bravo

BaBy, anellly, Gery79 честито момичета yahoo много много се радвам за вас smile

anellly за Стара Загора и аз съм с две ръце за НиаМед и д-р Христов smile

Малко ме е страх да се похваля, но повръщането вече отмина, става ми тежко,но определено не е както преди. Чувствам се доста уморена и много много ми се спи blush

Bulechka™ терминът ми е на 23.11

много целувки от мен Love girl
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #113 -: април 28, 2009, 16:56:13 »

Ехааа тази темичка как хубаво се раздвижи  yahoo Честито на всички нови мами и още да се записват  girl_wink На всички лека и безпроблемна бременност и сладки бебчовци на финала  give_rose give_rose give_rose
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: април 28, 2009, 17:09:59 »

Булечка, моят е на 4/10 blum
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 28, 2009, 18:38:40 »

Честито на новите бъдещи мами smile Много лека бременност и най-вече здраве  good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 28, 2009, 22:01:10 »

Еййй Гери, как съм пропуснала новината. Случайно видях твой пост в друга тема и гледам тикерче отдолу. Освен това си сменила аватара и аз докато включа, коя е Гери79 blum  Радвам се за хубавите новини, желая ти спокойни дни ! Bravo
Baby ти ако знаеш аз как се оплаквах първите седмици smile, сигурно доста народ отказах от забременяване. А днес пък след работа отиваме с мъжа ми и детето да хапнем и като ми стана лошо..., причерня ми, изпотих се, легнах на пейката (добре че бяхме на пейка) и добре че си познавам организма и в други случаи съм получавала такъв ортостатичен шок, но е много гадно.
Мисля че не съм поздравила и Валентинка ! Пожелавам ти красиво френскоговорящо blum бебе  smile !
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 29, 2009, 08:39:01 »

Ехе колко мамчета има тука. Както е казала Диди тая тема сигурно се пълни най - бързо ама това е добре, чакаме още попълнения smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 29, 2009, 09:58:04 »

Мерси darling  give_rose give_rose
а бебето ще е френско говорящо, ако аз или баща му му говорим blum Връщането ни в България добре ни се отрази danceg
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 29, 2009, 10:09:30 »

cray cray :'(Мен ме няма на първата страничка  cray cray cray
Благодаря за препоръчаните док. Прочетох наистина доста добри отзиви за Христов и Ив. А можете ли да ми кажете колко парички взимат за преглед и може ли те да израждат? smile
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: