Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 04, 2025, 10:36:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември  (Прочетена 150586 пъти)

anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: май 11, 2009, 10:16:22 »

smile Здравейте, честито и добре дошли на новите мами и от мен.
Аз да се похваля  - взех първата снимка на бебко, имаме пулс и засега сме добре! Да ви питам някой знае ли какво е това регистриране. Казаха ми, че след около 30 дена трябва да се регистрирам , че съм бременна? Много ми е странно! Че аз да не съм болна?

Ади мен също ме боля коремчето в началото , но като си смених дрешките с по-широки и ми мина.Също ако имаш възможност прекарвай повече време на вън или поне прави разходки по 30мин. Но все пак попитай и доктора. За витамините също.

Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: май 11, 2009, 10:43:38 »

Незнам, мила какво е това регистриране, честно, аз за първи път го чувам, никъде не съм се обявявала или регистрирала, ама може при мен и да е , защото аз не си ползвам правата по каса, ами си ходя и си плащам, и незнам дали като не си по каса, това да е различно!??!!? huhhuh.gif
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: май 11, 2009, 11:09:28 »

За регистриране на бременност трябва от личния лекар да се вземе направление за гинеколог, където пише, че се отнася за избор на лекар, който да следи бременността.  good Това всъщност е регистрирането и то става не по-рано от 11-12 седмица, защото до тогава е рисков период и не се водиш бременна (поне по документи) колкото и тъпо да звучи.  pardon (това го казват лекарите, не аз  blum )
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: май 11, 2009, 11:13:31 »

Това е регистрация за бременност,трябва да минеш първо през личната си лекарка да си вземеш направление за водене на бременност,после като отидеш при гинеколога ,който си избрала да ти води бремеността той ти прави картон и те регистрира и всеки месец ще ходиш на ЖК и от там нататък всички направления ,които трябва да ти се издават за изследвания вече ти ги издава гинеколожката и няма нужда да ходиш при личната си лекарка! good
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: май 11, 2009, 12:19:41 »

Аз се регистрирах преди около 3 седмици. Ходя си от самото начало на докор, но частен и той не работи с здравна каса. Затова отидох при личната ми докторка която ми даде направление за гинеколог (които работи с здравна каса). Взеха ми кръв, урина и ми направиха картон. При него трябва да ходя веднъж месечно на прегледи. Но определено регистрацията се прави за да може да ти плащат майчинството.

Желая лека бременност на всиччки мами smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: май 11, 2009, 15:41:20 »

Здравейте, сладурки!
Радвам се, че всички сте добре. Аз на 5/05 бях на преглед, бебчето тежеше 260г. и на 90% е момиченце heart heart heart
Но доктора каза, че трябва все пак да се потвърди smile
това е от мен
много целувки
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #141 -: май 11, 2009, 17:31:41 »

Valentinka, честито за 90 процентовата розова новинка stork-gurl

Аз сега се връщам от преглед и определено се чувствам по-добре. Плацентата си е залепнала. Бебето си има ръчички и крачета и не спря да се движи по време на прегледа. Така я въртеше тая главичка и танцуваше - като анимационен герой.  heart
Аз вече съм много по-спокойна. Поне не се чудя ще го бъде ли или няма... абе бях си се поотчаяла по едно време доста... (ето, признах си)  smile
Преди време ви бях питала за спазмалгона - еми аз пробвах 1-2 пъти и нещо не ми понесе и не го пих повече, карах си само с но-шпа. Днес споделих това с лекарката и тя каза, че всъщност така било по-добре. Ок, а защо ми го изписа тогава  crazy

На всички вас пожелавам да сте спокойни и да получавате само хубави новини свързани с бебетата.  give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: май 11, 2009, 17:39:22 »

cherry_tea, много се радвам, че вече всичко е наред!!! good Сега вече можеш да си спокойна и да се наслаждаваш на прекрасните ти оставащи месеци!!! yahoo

Valentinka, честита розова новина, макар и 90% Wink

За да не пропусна някой - момичета, раздавам се и се вълнувам заедно с вас!!! yahoo

Бъдете спокойни, щастливи и се радвайте на малките съкровища, макар и скрити на сигурно! kiss2
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 630

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: май 12, 2009, 09:05:57 »

Bravo Valentinka, честито и от мен за розовата бебка!!!
А в кой месец се разбира какво ще е бебчето, че аз вече нямам търпение да разбера , но е доста раничко?
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: май 12, 2009, 10:11:07 »

Valentinka честито и от мен, дано на 100% са прави, че ще е момиченце  Bravo

Относно регистрацията, аз съм вече към края на 8 г.с. и мен днес си ме регистрираха и ми пуснаха изследванията, сега си чакам резултатите края на седмицата и се надявам всичко да е наред.
Аз при този доктор си ходя откакто установих, че съм бременна, много е свестен и съм чувала само хубави отзиви за него.
Активен
jozka
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: май 12, 2009, 10:12:09 »

Bravo Valentinka, честито и от мен за розовата бебка!!!
А в кой месец се разбира какво ще е бебчето, че аз вече нямам търпение да разбера , но е доста раничко?
аз до колкото съм запозната най-рано в 5 месец могат да ти кажат какъв ще е пола на бебчето
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #146 -: май 12, 2009, 11:37:57 »

Моята доки имаше предположения за момиче още към 13 седмица и за сега е права  girl_wink И въпреки, че от тогава до сега все така ми казва аз пак си имам едно наум  blush
Активен
Бояна
Новак
*
Публикации: 15

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: май 12, 2009, 12:34:03 »

Здравейте  smile аз съм бъдеща мама от Пловдив.Моят термин е на 17 ноември-първа бременност smile Бих искала да се присъединя към вас.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: май 12, 2009, 16:19:14 »

Здравейте  smile аз съм бъдеща мама от Пловдив.Моят термин е на 17 ноември-първа бременност smile Бих искала да се присъединя към вас.

Бояна, добавена си на 1-ва страничка!

П.П. Момичета, надявам се не се сърдите, че често надничам и пиша тук, но съм много пристрастна към тази темичка, като мама Октомврийка 2007г. Също така се надявам, че оформлението на 1-ва страничка ви харесва! Много kiss2 kiss2 kiss2 от мен за всички вас!
« Последна редакция: май 12, 2009, 16:22:58 от Bulechka™ » Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #149 -: май 12, 2009, 16:30:08 »

Бояна честито  give_rose Лека и безпроблемна бременност, много хубави моменти и на финала сладко бебче  Baby_b

smile Здравей и добре дошла Бояна Welcome

здравей Бояна добре дошла и леко бременеене ти желая  girl_wink

« Последна редакция: май 13, 2009, 16:51:11 от fiibi_bg » Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: